Şimdi Ara

Avea Müşteri Hizmetleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sakın ola 500 veya 444 1 500 denen lanet numarayı aramayın! Gece vardiyasında çalışacak adam akıllı insan bulamamışlar galiba hödüğün tekini koymuşlar resmen telefondan bana saldıracak o derece. Ayrıca sabahleyin de uykulu uykulu mıy mıy konuşan biri çıktı. Turkcell'e reklamdan laf koymaya çalışacağınıza onların Müşteri hizmetinin %1ini verebilseniz. Turkcellde bir pakete abone olacağım zaman hemen onaylanıyor mesaj geliyor kullanmaya başlıyorum. Aveada bekle bekleye bildiğin kadar. Bir de mesaj iletilememe problemi çıktı

• Numara taşıma işte bu yuzden var. Beğenmemişsiniz madem, istediğiniz zaman istediğiniz operatöre geri dönersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Numara taşıma işte bu yuzden var. Beğenmemişsiniz madem, istediğiniz zaman istediğiniz operatöre geri dönersiniz.

Ne alaka hocam ya? Bu operatör kaliteden söz ediyorsa yaptığı her işte kaliteyi aramak zorundadır, müşteri memnun olması için illaki hattını başka bi operatöre taşımak zorunda mı? Beğenmiyorsan defol git der gibi konuşuyorsun.
  • Beğenmediğiniz hizmeti illaki Avea'dan almak zorunda değilsiniz. Ben niye 10 yıldır Avea'dayım. Çünkü memnunum. Memnun olmasaydım giderdim başka yere. Tercihler değişken sonuçta...
  • Sırf hizmet için turkcell geçtim ve fazla para verdiğim her kuruşu bahşiş sayıyorum
  • bunu buraya yazmak yerine, bence şimdi de müşteri hizmetlerini arayın. tarih ve saati vererek o görüşmenizdeki temsilciyi şikayet edeceğinizi bildirin. zaten herşey kayıt altındadır. şikayet sonucunu da talep edin.
  • Merhaba;

İletişim bilgilerinizi mesaj yoluyla iletmeniz durumunda,size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet telefon hizmeti
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

Merhaba;

İletişim bilgilerinizi mesaj yoluyla iletmeniz durumunda,size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

Yukarıdaki arkadasın bahsettigi konunun yanısira, Avea müşteri hizmetlerinin herhangi bir kıstas olmadan aynı hizmeti bir müşterisine 2x, bir müşterisine 3x , bir müşterisine 5x fiyata satmasının mantığını bana ya da bize aciklayabilecek birisi var mı peki müşteri hizmetlerinizde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.