Şimdi Ara

Avermedia'nin yeni USB Dijital Uydu ve Analog Karti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
17.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar USB Galaxy versiyonu var elimde Vista 64 ile bazaen sorun yaşıyorum ama özellikle DVBdream ile kullanmaktan memnun olduğumu söyleyebilirim. Ürün adaptörlü geldi ama adaptörü hiç kullanmaya gerek duymadım, ne işe yarar bu güç adaptörü diye sorsam ? USB'den gelen güç ürün için yeterli çünkü.
  • Sen analog yayinlari seyrediyorsan adaptore gerek yok, ama uydu antenine baglarsan adaptore ihtiyacin olur, cunku uydu antenindeki LNB'nin beslenmesi icin 18 ve 13 V gerekiyo, o da USB'nin gucuyle olmuyor.

Adaptor uydu yayinlarini izlerken kulanman icin, eger uydu yayinlarini adaptorsuz izleyebiliyorsan super.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerey

Sen analog yayinlari seyrediyorsan adaptore gerek yok, ama uydu antenine baglarsan adaptore ihtiyacin olur, cunku uydu antenindeki LNB'nin beslenmesi icin 18 ve 13 V gerekiyo, o da USB'nin gucuyle olmuyor.

Adaptor uydu yayinlarini izlerken kulanman icin, eger uydu yayinlarini adaptorsuz izleyebiliyorsan super.

Saol hocam. Apartman sistemine bağladığım için ek bir beslemeye gerek kalmadı muhtemelen ama kendi çanağımı takacak olursam o zaman mecburen adaptörü de kullanacağım bu durumda :)

Not: Evet kendi sistemimi kurdum ve adaptörü de bağlamak zorunda kaldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tupac Şakur -- 10 Şubat 2010; 20:02:15 >
  • bu kart ile kanalları progdvb veya dvbviewer veya dvbdream'da nasl izleyebiliyoruz acaba?
    kaç saattir uğraşıyom çözemedim:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoker_1979
    bu kart ile kanalları progdvb veya dvbviewer veya dvbdream'da nasl izleyebiliyoruz acaba?

Avermedia Galaxy için progdvb görmüştüm ben araştırırsan bulabilirsin.Ayarlı halde geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Orijinalden alıntı: smoker_1979
    bu kart ile kanalları progdvb veya dvbviewer veya dvbdream'da nasl izleyebiliyoruz acaba?

Avermedia Galaxy için progdvb görmüştüm ben araştırırsan bulabilirsin.Ayarlı halde geliyordu

evet bende tam olarak öyle bişe arıyom ama henüz bulamadım.
    bulan arkadaşlar haber verirse sevinirim.
  • benden başka "avermedia galaxy +dsmart + windows vista" ile progdvb/dvbdream/dvbviewer kullanmak isteyen ve başaramayan yok mu acaba
  • sanırım soruyu eksik sormuşum, detaylandırayım;
    çanak=>dmart decoderi=>avermedia galaxy tv kartı=>pc bağlantısı ile dsmart kanallarını pc'de avertv programı ile izleyebiliyorum. bunun için yapmam gereken avertv'de sinyal kaynağını "bileşimi" olarak ayarlamak.
    progdvb, dvbviewer veya diğer klasik dvb programlarında bu ayara denk düşen (sinyal kaynağını bileşimi olarak ayarlamak), bu işlevi gören bi ayar var mı acaba?
    klasik yöntemle (cihazı programa tanıtmak, disecq ayarlarını yapmak) hiçbir şekilde dsmart kanallarını progdvb veya dvbviewer'da izleyemiyorum.

özetle durumu şöyle formüle etmek istiyorum;
    çanak-dsmart decoderi-tv-kartı-pc bağlantısı=>dsmart ve diğer türksat kanallarını avertv'de izliyorum, progdvb'de izleyemiyorum
    çanak-tvkartı-pc bağlantısı=>türksat kanallarını progdvb'de izliyorum ama dsmart kanallarını izleyemiyorum.
    benim yapmaya çalıştığım şey ise şu;
    çanak-dmart decoderi-tv kartı-pc bağlantısında dsmart ve türksat kanallarını progdvb'de izlemek.

neyse çok uzun ve zor bi soru oldu.
    kimsenin bilgisi olduğunu sanmıyorum bu konuda ama şansımı bi deniim belki daha önce deneyen ve bilen birileri çıkar...

• arkadaslar nilsat hotbird ve turksat uydularım var disecq e baglı bunu galaxy e bagladım ama uydu aramasını nasıl yapıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.kaan

arkadaslar nilsat hotbird ve turksat uydularım var disecq e baglı bunu galaxy e bagladım ama uydu aramasını nasıl yapıcam ?

averin sitesindeki güncellemeyi indir (aşağıda verdim linki) ve bilgisayarına kur, nasıl kanal taratacağın anlatılıyor orda
    YAMA
  • teşekkür ederim ama ben progdvb 6 kullanıyorum. daha doğrusu forumdan birisi bu programı kullanmamı söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.kaan -- 17 Şubat 2010; 20:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.kaan

teşekkür ederim ama ben progdvb 6 kullanıyorum. daha doğrusu forumdan birisi bu programı kullanmamı söyledi.

Resimli anlatim
  • bu çok iyi geldi çok teşekkür ederim
  • Bu ürünü S-video ve kompozit çıkışlarından TV'ye bağlamak mümkün değil sanırım. Görüntüyü sadece ekranın çıkışından TV'ye aktarabiliyorum ama kalitede düşük oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tupac Şakur -- 22 Şubat 2010; 18:11:48 >
  • Arkadaşlar bu ürüne sahip olanlar ses çıkışı hakkında bilgi verebilirmi ? Üründe "stereo" ses varmıdır ? Ürünün tamamiyle "mono" olduğunu duydum bazı kullanıcılardan doğrumudur acaba ? Analog,digital tv yayınlarında ve FM radyoda "stereo" ses alınabiliyor mu ? . Programında "stereo" ses bilgisi gözüküyormu ? Mono ile stereo arasında geçiş yapılabiliyormu tv kumandasından acaba ? Ürüne sahip olanlar bilgi verebilirlerse sevinirim.

Saygılar,
  • arkadaşlar bugün bu tv-kartından sipariş verdim (avermedia galaxy).notebookumda kullanacağım.Notebookum HP DV6-1235ET modeli ve windows 7 32 bit yüklü.
    1-bu işletim sisteminde sorun yaşa mıyım?
    2-Apartmanda ortak uydu anteni var ve evime gelen bu ortak anten kablosunu cihaza takarak izleyeceğim.Direkt olarak kendi programını kurup kullanabilecek miyim yoksa farklı bir program yüklemeli miyim?
    3-programı kurduğumda başka hangi ayarlamaları yapmam gerekir,yoksa herhangi bir ayara gerek yok mudur.gerekli güncel program veya driver lara nereden ulaşabilirim?

(Apartmandaki ortak anten sadece Turksat uydusuna ait.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

arkadaşlar bugün bu tv-kartından sipariş verdim (avermedia galaxy).notebookumda kullanacağım.Notebookum HP DV6-1235ET modeli ve windows 7 32 bit yüklü.
    2-Apartmanda ortak uydu anteni var ve evime gelen bu ortak anten kablosunu cihaza takarak izleyeceğim.Direkt olarak kendi programını kurup kullanabilecek miyim yoksa farklı bir program yüklemeli miyim?
    3-programı kurduğumda başka hangi ayarlamaları yapmam gerekir,yoksa herhangi bir ayara gerek yok mudur.gerekli güncel program veya driver lara nereden ulaşabilirim?

cevaplayacağım ancak akşam olması gerekiyor
    teneffüs geliyor :)

kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

arkadaşlar bugün bu tv-kartından sipariş verdim (avermedia galaxy).notebookumda kullanacağım.Notebookum HP DV6-1235ET modeli ve windows 7 32 bit yüklü.

çalıştırmada bir sorun yaşamazsınız. kutusundan çıkan cd'sindeki program türkçedir. şayet güncel programını kullanmak isterseniz avermedianın internet sitesinden indirip kurabilirsiniz ancak o ingilizcedir. ayrıca cihazın windows 7 media center destekli olduğu yazıyor fakat uydu anteni ile kullanmak isterseniz 8-10 kanal dışında hiçbiri göstermiyor. bu da microsoftun halen uydu listesinde türksat 3A desteği vermemesinden kaynaklanıyor.

• Arkadaşlar başka bir ürüne geçtiğim için kullanmaktan büyük memnuniyet duyduğum Averimden ayrılıyorum ve şu anda bir açık arttırma sitesinde 10 günlüğüne satışa sundum. Uygun olup olmadığından emin olmadığım için linki buraya koymuyorum, bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa mesaj atabilir.
  • Daha hayatta Avermedia ürünü satın almam.2005 yılında satın aldığım AverTV USB 2.0 TV kartımın win7 sürücüsü olmadığı için yeni aldığım win7 yüklü bilgisyarımda kullanamıyorum.Avermedia destek kısmına mail attım.verdikleri cevapta bahsi geçen kart için win7 desteği vermediklerini ve vermeyi de düşünmediklerini bildirdiler.Ürünü aldığımda sitesinde xp sürücüsü vardı.Sonra yine xp için bir beta sürümü verdiler ve öylece kaldı.Vista sürücüsü bile yok.Anlayacağınız Aver müşterisini yarı yolda bırakıyor.Şimdi bilgisayarıma xp mi yükleyeyim?Böyle saçma şey mi olur?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.