Avermedia Tv/Fm98 ver2.032 tv&capture card xp driver lazım. elimde 98 driver var.fakat xp kullanıyorum. www.driverguide.com dan 12.2m xp driver indirdim.fakat ise yaramadı.hata veriyor.kullanan arkadaslardan acele yardım bekliyorum.
simdiden tesekkurler.
Kullanmıyorum amawww.omegadrivers.com'dan indirebilir yadawww.inndir.com'dan aratabilirsin...Pek bilgim yok ama şuanda forumda pek online arkadaş da yok.Yardımcı olayım dedim...
quote:
Orjinalden alıntı: surhay
merhaba arkadaslar.
Avermedia Tv/Fm98 ver2.032 tv&capture card xp driver lazım. elimde 98 driver var.fakat xp kullanıyorum. www.driverguide.com dan 12.2m xp driver indirdim.fakat ise yaramadı.hata veriyor.kullanan arkadaslardan acele yardım bekliyorum.
simdiden tesekkurler.
Aşağıda üreticinin kendi sitesinde sürücüler var.Sendeki bayağı eski bir sürücü sanırım.O yüzden bulamıyor olabilirsin.
oncelikle Ossyg ve kingcobra33 arkadaslarıma tesekkur ederim.fakat sorun hala devam ediyor.kurulum sonunda ekteki yazı cıkıyor. lutfen yardım.
arkadaslar bu kadar kalabalık bir formdan bu karttan kullanan yok mu? lutfen yardım edin kart cope gitmesin.
bende aynı sorunları yaşadım en sonunda more tv kurum çalışıyor .kumanda çalışmıyor .bilgisayarcılar 20 milyona hemen yüklüyorlar indirilen drivirler işe yaramıyor belkide bilgisayarcılar para için yapıyor. saygılar.