BASKA URUN VEYA MARKA TAVSİYESİ YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM..CUNKU SECENEGİM SUAN İKİYE İNDİ....
dostum fiyatlar aynı ise ne dusunuyosun ki
alcan bir 4 gb kart cekcen video nu da 10mp resminide
yani z1050
ortalama bir deger verdim arkadasa senin dedigin gibi kesin bir zaman dilimi yoktur modelden modele degisir
quote:
Orjinalden alıntı: kad_kad
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
bu modele gore degismekle beraber ortalama 1 gb lik karta avi ile 18-20 dakika kayit yaparsin mpeg 4 ilede 30-35 dakika kayit yaparsin
quote:
Orjinalden alıntı: coolbey
kardes avi ile 1 gb lık karta kac dakika cekim yapa bilirim? mpeg4 le kac dakika yapabilrim?
bana yardımcı olabilir misin bu konuda?
hayır arkadaşım net olarak avi ile 14 dk çekim yapa biliyosun
mpeg 4 ile 51 dk dır
quote:
bu modele gore degismekle beraber ortalama 1 gb lik karta avi ile 18-20 dakika kayit yaparsin mpeg 4 ilede 30-35 dakika kayit yaparsin
quote:
kardes avi ile 1 gb lık karta kac dakika cekim yapa bilirim? mpeg4 le kac dakika yapabilrim?
walla bende Canon PowerShot A540 var. 6 MP video da 640*480 kalitesinde AVI..512 lik karta maksimum 4-5 dakika falan kayıt yapıyor.. 1 GB a da 10 dakika falandır.
quote:
ortalama bir deger verdim arkadasa senin dedigin gibi kesin bir zaman dilimi yoktur modelden modele degisir
quote:
Orjinalden alıntı: kad_kad
quote:
quote:
hayır arkadaşım net olarak avi ile 14 dk çekim yapa biliyosun
mpeg 4 ile 51 dk dır
Cihaz bazında soruyorsan her cihaz kendine göre aynı formatları sabitleyip kullanıyor.Teknik bazda soruyorsan karışık bir konu Tam olarak mpeg4 formatını konuda uzmanlaşmış yabancı siteler bile net bir cevap veremiyor.Avi formatı hem divx'in hemde mpeg4 formatının sıkıştırılmamış yani ham hali.Gerek avi gerekse mpeg4 microsoft firmasının geliştirdiği formattır.MS firması mpeg2 formatının kalite yanında dosya boyutunu şişirmesi ve bu formatın aktarımı ve taşınırlığı zor olduğundan daha fazla sıkıştırma ile fazla kalite kaybı yaşatmayan mpeg4 formunu geliştirdi.Aynı tarihlerde başka yazılımcılar tarafından nasıl elde edildiği muamma olan mpeg4 formatının kodları değiştirilip divx formatı türetildi.Microsoft bundan sonra ne yaptı bilemem ama olay biraz kaosa döndü.. Avi mpeg4 ve movie mpeg4 gibi formatlar ve h263 ve h264 codecler sonrasında htdv yayınlarnınyaygınlaşmasından sonras konu biraz açıklığa kavuşacak. Öğrenmek istediklerin bunlarsa tabi...
filmde çekmek istiyosam mpeg 4 olması şart . avi ile uğraşılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: netrex2
filmde çekmek istiyosam mpeg 4 olması şart . avi ile uğraşılmaz
8 ile 10 megapixel arasinda farki anlayamazsin zaten, megapixel dijital kameralarda yaklasik 3 megapikselden sonra pazarlama stratejisinden baska bir sey olmadi. o yuzden mpeg4+avi olan 8mpixelligi alman daha mantikli. Saygilar.
farkları yok sadece mp4 kameralı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme