Şimdi Ara

avrupada gece hayatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem gezmek hemde eğlenmek için sizce neresi iyidir sırt çantasını alıp yola koyulsam tavsiyeniz varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sırt çantasını alıp yola koyulan adamın hedefi yeni yerler görüp keşfetmek ve o yerlerin kültürünü tanımaktır. sırt çantasını alıp yola koyulan kişinin gideceği en son yer gece klüpleridir çünkü sırt çantasını alıp yola koyulan kişilere göre değildir oralar.
  • mesela köln ve amsterdam nasıldır.yeşil pasaportla çıkıcam salı gününe dönmem lazım.kültür gezisi başka bahara

• mesela az önce kölnden bir arkadaş çağırdı burada gece hayatı süper aynı zamanda gezeriz felan dedi.ama ben amsterdamıda merak ettim özellikle kırmızı cadde.ayrıca pragda fena değil gibi ama biraz tercübesini paylaşan biri olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 4 Haziran 2019; 20:13:51 >
  • Amstewrdam eskisi gibi değil çok fazla bir özelliği kalmadı herşey tamamen ticari
    eskiden dönek kebab 1 euroydu şimdi o bile pahalı
  • pahalı olması bir tarafa yine en mantıklı orası görünüyor aslında araba kiralayıp baştan sona geziceksin ama işte zaman sorun

• Gece hayatı istiyorsan ya Paris'e gideceksin ya da Milano'ya. Diğer yerler fasarya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almanyaya aldım bilet bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 6 Haziran 2019; 22:36:48 >
  • köln güzel fena değil ya

avrupada gece hayatı

• amsterdam da güzel gerçekten

avrupada gece hayatı

• Gece hayatından kasıt disko disko partizani ise Doğu ve Orta Avrupa ülkeleri bu konuda Batıya göre daha canlı. Belgrade, Prag, Bükreş, Budapeşte uygun fiyatlı iyi seçenekler.
    Mekanların dolu olduğu, insanların canlı ve sokaklarda olduğu bir gece hayatı için Madrid ve diğer İspanya şehirleri iyidir. İnsanlar akşam saat 9da ortadan kayboluyorlar. 10-11 gibi tekrar sokaklara çıkıyorlar ve sabaha kadar kafeler, barlar dolu oluyor.
    Madrid kadar olmasa da Atina da gece yaşayan bir şehir.
    Yukarıda Milano'nun gece hayatı iyi diyen birini gördüm. Gezi amacın gece hayatıysa sakın öyle bir hata yapma. Milano'da farklı dönemlerde bulundum. Saat 10'dan 11'den sonra belirli sokaklar dışında insan göremezsin. Avrupa'nın geceleri en cansız şehirlerinden biri bile olabilir.
  • kısaca anlatmam gerekirse köln ve amsterdama gittim.
    köln tam bir türk şehri.eğlencede var güzel bazı cluplara almıyorlar.ayrıca oldukça fazla çapkınlık yapabilecek saunacluplar var.

bir günden sonra araç kiralayıp amsterdama gittim geldim 50 euro 40 yakıt koyunca baya masraflı oluyor ama otobanları müthiş güzel

hollandada heryer turist ve kalabalık ben bi daha zor giderim.volendama gitmek isterdim ama baya yorucu oldu.

avrupa gerçekten bizlere göre pahalı çünkü 7 katı paramız değersiz ve heryer bize oldukça masraflı oluyor.açıkçası taylanda gitmiş birisi olarak bana oldukça pahalı geldi.bakalım önümüzdeki günlerde ispanya fransayıda gezicem.

ah ingiltere vize istemeseydi londrada beni çok heyecanlandırıyordu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Gece hayatından kasıt disko disko partizani ise Doğu ve Orta Avrupa ülkeleri bu konuda Batıya göre daha canlı. Belgrade, Prag, Bükreş, Budapeşte uygun fiyatlı iyi seçenekler.
    Mekanların dolu olduğu, insanların canlı ve sokaklarda olduğu bir gece hayatı için Madrid ve diğer İspanya şehirleri iyidir. İnsanlar akşam saat 9da ortadan kayboluyorlar. 10-11 gibi tekrar sokaklara çıkıyorlar ve sabaha kadar kafeler, barlar dolu oluyor.
    Madrid kadar olmasa da Atina da gece yaşayan bir şehir.
    Yukarıda Milano'nun gece hayatı iyi diyen birini gördüm. Gezi amacın gece hayatıysa sakın öyle bir hata yapma. Milano'da farklı dönemlerde bulundum. Saat 10'dan 11'den sonra belirli sokaklar dışında insan göremezsin. Avrupa'nın geceleri en cansız şehirlerinden biri bile olabilir.
    Ben Milano'da yaşıyorum. Benden daha mı iyi bileceksin? İki defa bir şehire gidip o şehrin uzmanı kesilenlere özeniyorum. :)

• cleanton kullanıcısına yanıt
    Biliyormuşum demek ki. Milano'da yaşamak şehrin gece hayatını Avrupa'nın diğer şehirleriyle karşılaştırmak için yeterli değil. Diğer seçenekler hakkında da fikir sahibi olup karşılaştırma yapmak gerekir. Avrupa'nın gece hayatıyla ünlü diğer şehirlerine gidip gece hayatını gördün mü? Eğer gidip gördüysen ve hala Milano'nun gece hayatı iyi diyorsan o senin kişisel görüşündür. Avrupa'da gece hayatıyla ilgili yazılan makalelerde, top 10 listelerinde, yorumlarda vs. Milano veya bir başka İtalyan şehri yer almaz. Bir ihtimal Roma... Ama kesinlikle Milano değil. Ben diyorum ki Milano'nun gece hayatı diğer Avrupa şehirleri kadar iyi değil. Hatta kötü bile sayılır. Sen diyorsun ben Milano'da yaşıyorum. Ne alaka... Bir konuyu tartışırken elinizde yeterli done var mı, o konuda bilginiz yeterli mi önce ona bakın. Yoksa herkesin sağdan soldan duyduğu doğru-yanlış bir fikri var zaten.
  • quote:

Biliyormuşum demek ki. Milano'da yaşamak şehrin gece hayatını Avrupa'nın diğer şehirleriyle karşılaştırmak için yeterli değil. Diğer seçenekler hakkında da fikir sahibi olup karşılaştırma yapmak gerekir. Avrupa'nın gece hayatıyla ünlü diğer şehirlerine gidip gece hayatını gördün mü? Eğer gidip gördüysen ve hala Milano'nun gece hayatı iyi diyorsan o senin kişisel görüşündür. Avrupa'da gece hayatıyla ilgili yazılan makalelerde, top 10 listelerinde, yorumlarda vs. Milano veya bir başka İtalyan şehri yer almaz. Bir ihtimal Roma... Ama kesinlikle Milano değil. Ben diyorum ki Milano'nun gece hayatı diğer Avrupa şehirleri kadar iyi değil. Hatta kötü bile sayılır. Sen diyorsun ben Milano'da yaşıyorum. Ne alaka... Bir konuyu tartışırken elinizde yeterli done var mı, o konuda bilginiz yeterli mi önce ona bakın. Yoksa herkesin sağdan soldan duyduğu doğru-yanlış bir fikri var zaten.
    Bir şehri tanımak için o şehirde yaşamak yeterli değilse 2 defa gitmek mi yeterli? Komik olmayalım lütfen. :)

Farklı şeylerden bahsediyoruz. Cümlem aynen şu şekilde. "Milano'da yaşamak şehrin gece hayatını Avrupa'nın diğer şehirleriyle karşılaştırmak için yeterli değil."
  • quote:

Farklı şeylerden bahsediyoruz. Cümlem aynen şu şekilde. "Milano'da yaşamak şehrin gece hayatını Avrupa'nın diğer şehirleriyle karşılaştırmak için yeterli değil."
    Bütün Avrupa başkentleri en fazla 4 saat. Tabiki yeterli. Lafı çeviriyorsun. Sen Türkiye'de oturup Milano'da yaşayan birinden daha mı iyi bileceğini sanıyorsun. Komik olmayalım.
    Lafı çevirmiyorum. İlk mesajımda da, ikinci mesajımda da, üçüncü mesajımda da aynı şey yazıyor. Neyse uzatmayacağım. Konuyu anlamayan biriyle tartışmak imkansızdır. Sidik yarıştırmayacağım.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar yarıştırdığın hata zaten, iyi edersin.
  • avrupada gece hayatı=berlin'dir. gerisi hikayedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.