annem şizforen ağır şizofren hemde o kadar ağır ki babam hotelde fahişelere para veriyormuş ,sapık sapık çıplak fotolar çekiyormuş vs. diyor .babam istanbula teyzemin yanına götürdü 3-4 aydır ilacını almak istememişti ve almamıştı annem. teyzemde şerefsizin biri çıktı geçen sene birini boşamış kocası zengin para kapması için şimdide benim annemi koparıp babamın parasını almasını istemekte. hergün telefonla arıo annem bişeyler söylüo, babam gitti istanbula fakat teyzem piskiyatriye götürcekti ve götürmüş fakat piskiyatriste kaynanasıyla geçinemiyor sıkıntısı var demişler o kadar ve ufaktan lustral adında bi ilaç vermiş doktor, teyzemde şizofrenmiş demekki yeni anladık yok böyle bişey ya allah kahretsin annemle msn de konuştm neler neler demio ya uyduruo herşeyi bana elini gösterio yüzük var mı diyo bitti baban benim için diyo resminii yırttım diyo, halbuki hiç öyle bişey yok tamamen atıo uyduruo daha bir sürü pis şey diyo herneyse benm sormak istediğim bu, şimdi annem boşanma davası açsa ben babamdan olcam ablamda babamdan olcak , bizim 150.000 lira değerinde ev ve dükkanımız var vede 150.000 lirada bankada paramız var,bugun babam parayı çekmiş bankadan babannemin hesabına yatırıcaz tapuyuda babannemin üzerine, benim sorum şu annem babamın üzerine kayıttlı mali bişey olursa varlıgının yarısını mı alır? babannemin üzerine atsak sorun olur mu
kardeş mesj kutun dolu bana ulaş yardımcı olmaya çalışırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme