Şimdi Ara

avusturya mı alman koleji mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
16.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carl97
    son sene dershaneye gitsem yeter her halde?

Bence yetmez, hele fen lisesi falan düşündüğüne göre sayısalcı olacaksın, büyük hata olur, kaç yıllık gözlemim, kesinlikle 11'de de gitmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 13 Ağustos 2011; 13:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

son sene dershaneye gitsem yeter her halde?

Bence yetmez, hele fen lisesi falan düşündüğüne göre sayısalcı olacaksın, büyük hata olur, kaç yıllık gözlemim, kesinlikle 11'de de gitmek lazım

bi de alman koleji biz fen lisesi tarzı öğretiyoruz diyor avusturya da öyle midir?
    bu arada cevaplar için teşekürler.
  • iki sorum daha var şimdi özel okullara sadece dışarı endekslimi bakmak gerekir yoksa oralardanda istersek iyi bir türk üniversitesine de gidebilir miyiz?
    bi de bu internette avusturya için baya olumsuz yorum var mesela aşırı displinli gibi başka başka şeylerde yazıyor onların ne kadarı doğrudur?
  • YONEY

verdiğin bilgi için teşekkürler ben mesleğim konusunda inşaat mühendisi veya makine mühendisi olmak istediğim için almanyayı düşünmüştüm ve abim amerikada okuyor banada almanyada eğitim görmemin daha mantıklı olacağını söylüyor.Fakat amerikan üniversitelerin de daha iyi olduğunu biliyorum.Şimdi bi sorum olacak aavusturya kolejine gidip iki dil öğrenmem mi iyi ayrıca almanya da okumam mı? yada üsküdar amerikan dan amerikaya gitmek mi?
  • Fen lisesi tarzı bir eğitim veriyoruz lafından açıkçası ben pek bir şey anlamadım, ama evet alman ekolü sayısal için iyidir.

İkinci sorun için de tabi ki, burası için de iyi seçeneklerdir, illa yurtdışına gitmek zorunda değilsin, bu okullardan mezun olup, ÖSS ile de iyi yerlere giren pek çok insan var, okulların sitesine girip, mezunların nerelere gittiğine bir bak bence. Ayrıcahttp://www.pdrakademi.com/lt2010 linkinden de istediğin lisenin 2010 ÖSS istatistiğine ulaşabilirsin.

Avusturya'daki aşırı disiplin olayına ben inanmıyorum, mutlaka daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilgi verebilirler ama oradan mezun olan arkadaşlarım da sıkı ama o kadar abartıldığı kadar değil diyor, zaten internete bakarsan ülkede gidecek okul bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 13 Ağustos 2011; 14:27:03 >

• yoney öss konusunda tamamen katılıyorum sana. dersaneye en az 11de başlaman lazım eğer türkiyeyi düşünüyorsan. çünkü müfredat farklı bayağı. yurtdışı istiyorsan gel bence.bi de yabancı dil.onundışınde fen lisesi öğrencisi adam KESİNLİKLE össye daha kolay hazırlanma şansı buluyor. Yok almancaymış ingilizce romanlarmış abiturmuş kafayı yormuyor. direk össye hazırlanıyor adam. ama yurtdışına da kolay gidemiyor üni için.almancası olmuyor vs.maddi durumun varsa yabancı derim ben. çok iyi değilse fen lisesi. öss için daha iyisi yok emin ol robert bile fen liseleri kadar iyi össye hazırlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alittlebit

yoney öss konusunda tamamen katılıyorum sana. dersaneye en az 11de başlaman lazım eğer türkiyeyi düşünüyorsan. çünkü müfredat farklı bayağı. yurtdışı istiyorsan gel bence.bi de yabancı dil.onundışınde fen lisesi öğrencisi adam KESİNLİKLE össye daha kolay hazırlanma şansı buluyor. Yok almancaymış ingilizce romanlarmış abiturmuş kafayı yormuyor. direk össye hazırlanıyor adam. ama yurtdışına da kolay gidemiyor üni için.almancası olmuyor vs.maddi durumun varsa yabancı derim ben. çok iyi değilse fen lisesi. öss için daha iyisi yok emin ol robert bile fen liseleri kadar iyi össye hazırlamıyor.

iyi de benim kayıt hakkı kazandığım fen lisesi de yeni.daha tam kapasite dolu da değil(3.yılı)ileride öğretmen eksiği olurmu diye müdüre sorduk meb gönderirse gönderir göndermezse bişey yapamayız dedi.yani eğitimi ile ilgili hiç bir fikrim yok.(şile DR.vasıf topçu fen lisesi)

• quote:

quote:

yoney öss konusunda tamamen katılıyorum sana. dersaneye en az 11de başlaman lazım eğer türkiyeyi düşünüyorsan. çünkü müfredat farklı bayağı. yurtdışı istiyorsan gel bence.bi de yabancı dil.onundışınde fen lisesi öğrencisi adam KESİNLİKLE össye daha kolay hazırlanma şansı buluyor. Yok almancaymış ingilizce romanlarmış abiturmuş kafayı yormuyor. direk össye hazırlanıyor adam. ama yurtdışına da kolay gidemiyor üni için.almancası olmuyor vs.maddi durumun varsa yabancı derim ben. çok iyi değilse fen lisesi. öss için daha iyisi yok emin ol robert bile fen liseleri kadar iyi össye hazırlamıyor.

iyi de benim kayıt hakkı kazandığım fen lisesi de yeni.daha tam kapasite dolu da değil(3.yılı)ileride öğretmen eksiği olurmu diye müdüre sorduk meb gönderirse gönderir göndermezse bişey yapamayız dedi.yani eğitimi ile ilgili hiç bir fikrim yok.(şile DR.vasıf topçu fen lisesi)

hmm. onu bilemem bak işte. o zaman daha oturmuş bir liseye gitmen senin için daha iyi olabilir. müdür bile kesin konuşamıyosa bir gariplik var demektir. şu anda öğretmen eksiği çok muymuş peki?

• quote:

Ben de bunlara aynen katiliyorum, benzer sorunlari yasamisiz belli ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Ben de bunlara aynen katiliyorum, benzer sorunlari yasamisiz belli ki

hangi lise?

• Ilk sayfadaki yorumlarimdan anlasilacagini dusunmustum, Uskudar Amerikan mezunuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 13 Ağustos 2011; 16:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkimiks

Amiloglukozidaz

Benim Avusturya Lisesine puanım yetiyor.Üsküdar Amerikan Lisesinin de 3.yerleştirmede gireceğimi düşünüyorum.Fakat kararsız kaldım. Üniversite eğitimimi de ya amerikada yada almanya da devam ettirmek istiyorum. Sizin bildikleriniz varmı? istiyosanız özelden de anlatabilirsiiniz

şimdiden teşekkürler

Özelden ulaştım. İyi Geceler!
  • Konuyu hortlattim sanırım ama merak ettiğim birşey var Avusturya lisesinin futbol ya da basketbol okul takımları var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victorGameMachine V kullanıcısına yanıt
    Avustuya Lisesi'nin basket takımı var, futbol yok. Sosyal aktivite çok az.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.