Ne ile ilgili kampanya |
AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) BLACK NOVEMBER 2024 GÜNCELLENİYOR (1560. sayfa)
-
-
size çıkmamış olabilir hocam 500e 500
-
Haber veren arkadaşa teşekkürler. Ben de aldım az önce.
"3 ay 500 ₺ harcama sözüne 500 chip puan" -
Kart aidatı yok mu😎 -
Free kartta kart aidatı yok. -
Kartı atacaksın kenara. Hiç kullanmayacaksın.
İki kart var. Biri pasif durumda ama taksitlerle hatırı sayılır ekstre ödüyorum her ay. O nedenle hiç kampanya gelmiyor.
Diğer kart da pasif ama ekstre zayıf. İlk harcamaya 2 kat chip para toplam 200 lira chip ve ilk harcamaya 50 TL ekstre indirimi geldi bu ay.
-
3x500 banada yok,aylik tek seferde 10.701 tl ye 500 chip varmis ,aslında isimede yarar bakalim -
50 bin limitin 49 bini boşta duruyor. Neredeyse 6 aydır kartı kullanmıyorum. Akbank beni gözden çıkardı bence. -
Bende wings, Axess Troy ve Mastercard vardı.
İptal talebinde bulundum. 100 lira chip önerdiler.
Neden sordular. Diğer bankalarda daha aktifim, kişiye özel kampanyalar yetersiz ve kampanya kazanım oranlarınız da kötü dedim. Bir tepki göstermek şart. Hiç harcamayan adama gelen tekliflerle hatırı sayılır ekstre ödeyen insanlara verdikleri teklifler kıyaslanamayacak ölçüde. Dediğim gibi tepki şart.
-
Aradım ben de katıldım teşekkür ederim. -
Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim m.h.'yi aradım banada çıktı 3 ay 500 TL harcama sözüne 500 TL chip para.
Ben şunu soracaktım ben şimdi gittim marketten 506 tl'lik harcama yaptım bu harcamayı chip para ile yapsaydım bu ayki harcama sözüm kabul olacakmıydı birde birde ben bu harcamayı uygulama üzerinde chip para ile ödemeyi düşünüyorum bir sıkıntı olurmu. -
Haber veren arkadaşa teşekkürler m.h.'yi aradım aynı kampanya çıktı 3 ay 500 TL harcama sözüne 500 TL chip para.
-
Haber veren arkadaşa teşekkürler. Ben de katıldım az önce.
"3 ay 500 ₺ harcama sözüne 500 chip puan"
Yarından itibaren...
-
Mevcutta 1000/500 kampanyam olduğu için ne yazık ki katılamadım
-
Bizde 500 x3 e 500 e katıldık sagolun :)
Bu arada Axess e davet kampanyasıyla ilgili detay göremedim. Jüzdan da da sadece Jüzdana davet kodu kapmanyası var ?
-
3 ay 500 tl harcama sözüne 500 tl chip para kampanyasına ben ve annem katıldık. Haber veren arkadaşlara teşekkür ederim. Benim anlamadığım kampanyalar kısmında veya juzdan da neden çıkmıyor da müşteri hizmetlerine söyleyip kampanyaya katılım sağlıyoruz. Böyle belki de daha nice kampanya varda bizim bilgimiz yok. Başka böyle varsa yazarsanız memnun oluruz. Yine ben konuyu takipteyim. Konuya bakıp inceleyeceğim. Yararlı kampanyalara böyle katılım sağlarız. Yazan arkadaşlara çok teşekkürler :)) -
Aradım kızın biri çiktı 12 ay boyunca her ay 65 bin harcmaya 50 tl cip para var size özel??!! dedi,kapattım.30 dk sonra yeniden aradim erkek bir personel çıktı 3 kere 500 e 500 tl harcama kampanyası var size özel dedi,ben de tmm katilıyorum dedim ve katıldim
Olmayan varsa tekrar denemekte fayda var -
Halihazırda aktif bi harcama sözü varken yeni bir tanesine katılabiliyor muyuz ?
-
Akbank Mobilde olması lazım hocam. -
Öncekini iptal etmek gerekiyor sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X