Şimdi Ara

Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
17
Favori
17.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesaj gelmeyende faydalanabiliyor mu acaba ?
  • yararlanamıyor benim olmamıştı
  • akbank dönem faizi 1,6 tl, bsmv:0,08 tl, kkdf-faiz:0,24 tl eklemiş ektraya, aynı durumda olan var mı?

1 tl bile olsa faiz alınacağına dair bi şey söylenmemişti. bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

akbank dönem faizi 1,6 tl, bsmv:0,08 tl, kkdf-faiz:0,24 tl eklemiş ektraya, aynı durumda olan var mı?

Dönem faizi; geçen ay ki ekstre borcunuzun tamamını ödemediyseniz, ödenmeyen fark üzerinden işletilen faizdir, artı bankacılık ve sigortacılık muamele vergisi ( bsmv) artı kaynak kullanım destekleme fonu (kkdf). Bundan dolayı faiz yansımış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

akbank dönem faizi 1,6 tl, bsmv:0,08 tl, kkdf-faiz:0,24 tl eklemiş ektraya, aynı durumda olan var mı?

Dönem faizi; geçen ay ki ekstre borcunuzun tamamını ödemediyseniz, ödenmeyen fark üzerinden işletilen faizdir, artı bankacılık ve sigortacılık muamele vergisi ( bsmv) artı kaynak kullanım destekleme fonu (kkdf). Bundan dolayı faiz yansımış olabilir.

Kartımın borcunu fazla ve zamanından önce öderim. Bu sanırım taksitli nakit avans ile ilgili. Mh ye ulaşamadım sorayım

• Otomatik ödeme talimatınız varsa bu yüzden olabilir.Axses otomatik ödemelerde borcun ödendigi günden ekstre kesim tarihine kadar olan zaman için gecikme faizi adı altında para yansıtmaya başladı ocak ayından itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager_71 -- 13 Şubat 2016; 19:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager_71

Otomatik ödeme talimatınız varsa bu yüzden olabilir.Axses otomatik ödemelerde borcun ödendigi günden ekstre kesim tarihine kadar olan zaman için gecikme faizi adı altında para yansıtmaya başladı ocak ayından itibaren

Evet otomatik ödeme ile ilgiliymiş. Teşekkürler

• Selam herkese.
    Ocak ayında bu kampanya bende %2,02 faizli olarak görünüyordu.
    Cep şubeden baktım 2.000TL 6taksit e kadar, sıfır faiz ve komisyon olarak çıktı.
    Akşam üzeri Atm den 6x333,33TL taksitli şekilde çektim.
    5,500TL limitim var. Yarın ve sonraki gün 2defa daha çekebilirmiyim?
    Önceki konuda çekenler var diye hatırlıyorum
     Axess Kredi Kartına 2000 TL masrafsız faizsiz nakit avans

• abilgen kullanıcısına yanıt
    sms geldi mi size?
  • voyager_71 V kullanıcısına yanıt
    Superonline ve turkcell ödüyorum. Herhangi bir faiz ödemiyorum. Bu ay da böyle bir para kesilmedi.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende elektrik su ve dogalgaz otomatik ödemede. bendende kesildi geçen ayki ekstrede .müşteri hizmetleride ocak ayından itibaren otomatik ödemelerde gecikme faizi olarak işlem bedeli alınacak dedi. belki türkcell ve süperonline da işlem ücreti yoktur ona birşey diyemem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager_71 -- 13 Şubat 2016; 21:40:57 >
  • bana 1.39 faiz çıkıyor
  • 1400 limit var. Vermez mi 1400/6 illa 2000mi olmalı. Ne yapmalıyım

• Bu mesajlar kime göre neye göre gönderiliyor, neden bana hiç gelmez :( ya böyle kampanyalara kaydolmak için özel birşeyler yapmak mı lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • voyager_71 V kullanıcısına yanıt
    Şimdi sayfayı kontrol ettim. Gerçekten dediğiniz gibi bir uygulama gelmiş. Ancak bu ay benim Turkcell ve Superonline ödemesine herhangi bir ücret yansımamış. Aşağıdaki 2. maddede Turkcell ve Superonline'dan ücret alınmaz yazıyor ancak 2. madde direkt ödeme ile ilgili. 1. maddede böyle bir ayrım yapmamalarına rağmen bu 2 tip fatura için sanırım ücret almıyorlar. Bir sonraki ekstrede tekrar kontrol edeceğim.

---
    1. Kredi kartından talimatlı olarak yapılan fatura ödemeleri için faturanın ödenme tarihinden hesap kesim tarihine kadar aylık net %2,02 fatura ödeme faizi uygulanır.
    2. Kredi kartından anlık/tek seferlik fatura ödeme ücreti Akbank Direkt İnternet kanalında 1TL, Akbank Şubelerinde kurum anlaşmasına göre en az 2 TL, en fazla 5TL’dir. Turkcell, Avea, Vodafone ve Superonline faturaları için anlık/tek seferlik fatura ödemelerinde herhangi bir ücret tahsil edilmemektedir.
    ---

• Yine baslamis sanirim ama bize yine ekmek yok 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birikideneme B kullanıcısına yanıt
    Akbank artık Otomatik Odeme Talimatlarindan bu şekilde para kesintisi yapıyor
    Onceden, 0.50 tl Fatura ödeme bedeliydi, şimdilerde ise fatura basina odeme bedelini bu şekilde hesaplamaya başlamış arkadaşlar, bilginiz olsun.
    Fatura bedeli üzerinden, belli oradan komisyon alacak ve onada bir kac kalem ekleyecek hatta hatta ekstre odeme gunune kadarda faiz isletecek, iyiden iyiye sinekten yağ cikartir oldular.

Hulasa, Otomatik Odeme Talimati bedelidir bu tutarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

Akbank artık Otomatik Odeme Talimatlarindan bu şekilde para kesintisi yapıyor
    Onceden, 0.50 tl Fatura ödeme bedeliydi, şimdilerde ise fatura basina odeme bedelini bu şekilde hesaplamaya başlamış arkadaşlar, bilginiz olsun.
    Fatura bedeli üzerinden, belli oradan komisyon alacak ve onada bir kac kalem ekleyecek hatta hatta ekstre odeme gunune kadarda faiz isletecek, iyiden iyiye sinekten yağ cikartir oldular.

Hulasa, Otomatik Odeme Talimati bedelidir bu tutarlar

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrkycn

sms geldi mi size?

Hayır Sms gelmedi.
  • Ya bende 2.02 faiz cikiyor nasil yapcaz bunu bir yolu yok mu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.