Şimdi Ara

Ayak bileği bağ kopması yaşadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün öncesinde bir kaza geçirdim kötü bir şekilde sağ ayağımı burktum acile gittim film çekildi kemiğimde kırık olmadığını lakin bilek bağımın koptuğunu ortopediye gitmem gerektiğini söyledi, ilaç sargı ve krem verdi ilk 3 gün ayak şişliği ve acı çektim 4. gün ortopediye gittim biraz baktı 15 gün rapor verdi uzun bir süre spor yapmamam gerektiğini ve kısa süreliğine yürümemem gerektiğini söyledi. Şimdi asıl problem ben İzmir 'de dokuz eylül üniversitesinde okuyorum karşıyaka ilçesinden bucaya 3 aktarma yapıyorum anlıcağınız baya tempolu bir günüm var ailem okulu dondurup siirte dönmeyi düşünmem gerektiğini söyledi ben kararsız kaldım (5. gün yani bu gün ayağım iyi gibi bileğimi az acılı da olsa hareket ettirebiliyorum ve ayağımın üzerine basabiliyorum) ayağımın iyileşme süreci internette 4-6 hafta iyleşme süreci var diye yazıyor. sizce okulu bırakıp uzun bir istirahate mi çekileyim yoksa riskde olsa okumaya devam mı edeyim ayağımda kalıcı hasar olsun istemem lakin ayağım şu an iyi gibi bu yüzden size danışıyorum şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.