Bildirim
AYAKKABI DÜNYASI ÇEŞİTLİ AYAKABILAR GÜNCEL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aldiklarimizi da kargoya verseler çok iyi olacak :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Emeğine sağlık hocam. -
Satıyorlar ama göndermiyorlar 1 haftayı geçti kargoya vermediler daha
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kargonuz muhtemelen istanbul gezintisine cikmistir. 14unde verdigim siparis 2 haziranda geldi. Guzelyurtta residanca gitmis ondan once verdigim adresin harflerini karistirip yaziomis hali olan bi adrese gitmis en son beni buldu cok sukur.
Edit:yorumum firsattan bagimsizdir elinize emeginize saglik. Ayakkabi dunyasi ile ilk alisveris tecrubemde hezimete ugradim onu paylasmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalyosa -- 3 Haziran 2020; 17:32:6 >
Konu güzel emeğine sağlık -
Genel olarak en ucuz fiyatlar burda, ancak tek tek bakildiginda neredeyse her urunde ikinci en ucuz oluyor. Bir surefire yazlik Nike Air Max bakiyordum, Boyner'den aldim ama burda da bazi secenekler vardi. Mesela Nike Air Max Alpha Trainer, herhalde tam bir sicak firsat.https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/nike-air-max-alpha-trainer-2-siyah-erkek-spor-ayakkabi-at1237-001-2000at1237001/
Hocam bu modeli hopi avantajix maximum vs. kombolariyla 300 liranin altına getirebiliyorduk bir kaç hafta önce boynerde.quote:
Orijinalden alıntı: qzwxec
Genel olarak en ucuz fiyatlar burda, ancak tek tek bakildiginda neredeyse her urunde ikinci en ucuz oluyor. Bir surefire yazlik Nike Air Max bakiyordum, Boyner'den aldim ama burda da bazi secenekler vardi. Mesela Nike Air Max Alpha Trainer, herhalde tam bir sicak firsat.https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/nike-air-max-alpha-trainer-2-siyah-erkek-spor-ayakkabi-at1237-001-2000at1237001/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şıracıyla bozacı hesabı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X