Şimdi Ara

AYAKKABI ÖNERİLERİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYAKKABI ÖNERİLERİ ARIYORUM ADİDASIN SİTESİNDE 2 AYAKKABI BEYENDİM 3D DECADE VE PİLRAHNA 2 BİLENLER VARSA BANA BU AYAKKABI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ? ŞİMDİDEN SAOLUN.

• kardeş ayakkabı alırken tipi kadar maddesine de dikkat et bence.

bir de iverson 6 playoff kullandım ve team-mac 3 ( t-mac değil ama ) kullanıyorum şimdi.

fakat ikisi de ağır. fakat ikisi de bileği çok güzel tutuyor.

bununla birlikte şu da çok önemli:

maç içinde pota altındaki mücadelelerde bazen insanlar ayakkabının arkasına basarsa arka tarafındaki çıkıntıdan itibaren açılıyor.

bu meseleye de dikkat ederek al bence.

zevk senin zevkin kolay gelsin
  • bence ayakkabı alacaksan AND1 almalısın.Ben kullandım aslında hala duruyor da topuğundaki sünger çıkınca(dandik olduğundan değil çok kullanmaktan çıktı) giyemez oldum.Ama inan çok rahat ve zıplamaya etkisi oldukça fazla.
  • boyke konular cok acıkdı herkez kendı ayakkabısını over ve sana cok cesıt cıkar
    bundan dolayı kendın arastırman gerek senın nasıl ıstıcegını kım bılebılırkı ama bacıksız daha ıyı olur bende lebron 4 var cok guzel al demıyorum sana sen kendın karar vereceksın bızım soylemeye gerek yok
  • Jordan tavsiye ederim bazı modeler pahalı olabilir ama rahatlık sağlamlık olarak çok iyidir

Jordan High Rise tavsiye ederim çok rahat bileklerin içinde çok güvenli
  • Zoom Kobe 2 çok güzel.

Daha çok ayakkabı için;

www.nikebasketball.com adresine bak derim.
  • bak sen boşver adidası falan sana bi ayakkabı sölicem hasta kalıcaksın.hem bileği çok iiii kavrıyor hem çok çok çok hafif hem çok sağlam hem reebok hemde atr serisinden(tabanıda bayağı yüksek ve çok rahat)bu baskettiğim ayakkabı reebok atr on fire ben bu ayakkabıyı kullanıyorum gerçekten mükemmel bi ayakkabı rahatlıkla alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fikir önerisi arıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin dediğin atr güzel bir ayakkabı. hem de ucuz (geçen sene 115 YTL idi.) ben de jordan seriisi öneriyorum sana.. özellikle kadıköy'deki nike da eski modelllerden var.. geçen gün Air Jordan IIX(8) gördüm. renkleri turuncu-gri-beyaz dı . şahsen ben çok beğendim fiyatı 214 ytl. ist. daysan git bir bak derim ayrıca Air Jordan III de vardı. hem de fiyatı 181 YTL di. bunlar çok iyi ayakkabılar öneririm almak isteyen arkadaşlara.. ayrıca biraz pahalı kaçabilir ama Adidas Team Signature (T-Mac 7) de kadıköy Aktaç Spor da 224 ytl.. çok hafif bir ayakkabı denedim ve çok beğendim..fiyatı pahalı gelebilir ama All-Star haftasından sonra biraz ucuzluyor, hemen atlamayın almak için derim.. ayrıca jordan 21 de çok güzel ben PE modelini kullanıyorum..

jordan 8

jordan 3

jordan 21 PE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 3 Kasım 2007; 18:00:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.