Şimdi Ara

Ayakkabıcıda tanık olduğum içimi acıtan durum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
8
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

insan okuyacak bunu bu ne

Zaten amaç bunu İNSAN olanların okuması sen ve senin gibiler okuyamasada sorun yok...gidin siz karı kız peşinde koşun
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

insan okuyacak bunu bu ne

Zaten amaç bunu İNSAN olanların okuması sen ve senin gibiler okuyamasada sorun yok...gidin siz karı kız peşinde koşun

3 gün önce yazmıştım o mesajı ve daha sonra okumuştum, editlemeyi unutmuşum
  • Kardeşim tuylerim diken diken suan.allah senden razi olsun.suan ki durum hakkinda bilgi verir misin bunu sunun icin soruyorum yardimlar gerçekten cok hoş ama asıl önemli olan islerinin yolunda gidip ordan para kazanmasi işlerde acilma var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konuyu daha önce niye görmemişim o kadar da konu dışında takılırım.

Neyse PM.
  • Bu konu burda eriyip gitmicek en azindan ben de boyle katkı saglarim saniye başına bi kiz konusu açılıyor uzun diye bu konu okunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GüneyKampüs

Bu konu burda eriyip gitmicek en azindan ben de boyle katkı saglarim saniye başına bi kiz konusu açılıyor uzun diye bu konu okunmuyor.

Ya uzunluğu kısalığı bir yana da yardımcı olabilirdim hiç denk gelmedim ki konuya o kadar konunun arasında muhtemelen arka sayfalarda kaldı.

Her neyse duyarlı arkadaşlar yardımcı olmuşlar sağ olsunlar,yarın bir ziyaret edeyim ben de.

http://muratpasa-bld.gov.tr/haberler/12897/3/ibrahimmeteamcamuratpasayaemanet#.VXCge8_tmkr

• GüneyKampüs kullanıcısına yanıt
    İşleri o kadar yoğun oldu ki artık yeni iş kabul edemeyecek duruma geldiler, herkes yardımcı olmaya çalışıyor sağolsunlar
  • burak g B kullanıcısına yanıt
    Böyle devam eder inşallah cok sevindim.

• Güncel.
  • Güncel
  • allah senden razı olsun

Herhangi bir genç bir ihtiyara yaşından dolayı hürmet ederse Allah’u Teala da o gence yaşlandığında hürmet edecek kimseleri bahşeder . (Hz.peygamber efendimiz)

bu arada amcanın adres alabilirmiyim baktımda antalya sanırım ne yapmamız lazım istanbulda oturuyorum banka hesapları vb varmı

@burak g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 5 Haziran 2015; 19:38:37 >
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    brahim Mete amcamızın adı
    Güvenlik mahallesi 275 sokak Çallı Parkı yanı Ayakkabıcı Mete MURATPAŞA/ANTALYA
  • İncisözlük başlığı la bu

• güncel.
  • hocam Allah sizden razı olsun ya okurken gözlerim yaşardı
  • Güncel.
  • Şimdi gördüm, okudum hepsini. Ne kadar güzel bir iş yapmışsınız çok güzel bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece konu dışına bakmadan uyumayayım dedim iyiki de girmişim mutlu uyuyacağım helal lan adamsınız çok gururlandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah senden razı olsun
    çok mutlu oldum şuan anlatacak kelime bulamıyorum desem yeridir
    güncel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.