Şimdi Ara

Ayakkabıcıda tanık olduğum içimi acıtan durum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
8
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl para gönderiyoruz ? Yardım için hesap numarası verebiliyormusunuz ?
  • Vallahi okurken gözlerim yaşardı.Helal olsun
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Valilik izni gerektiği için yardım hesabı açamadık henüz
    Kişisel hesap açarsak da, eğer sürekli ayrı yerlerden o hesaba para yatırma durumu olursa hesap kapanabiliyormuş. O yüzden beklemedeyiz şuan
    İlginiz için teşekkürler, saygılarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

okumadım

okuyacak kapasiten yok
  • Bu devirde böyle yardımsever insanların olduğunu görmek güzel... Allah senden razı olsun kardeşim, zor döneminde kat ve kat iyilik olarak döner inşallah sana bu yardımın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak g

Amcamız huzurevinde kalmaya başladı, işleri iyi ama malesef malzeme sıkıntısı çekiyorlar şuan

ne malzemesi lazım mesela. online alabileceğimiz bir site var mıdır ? Varsa alıp direk adresine göndereyim gerekli malzemeleri.
  • allah senden razı olsun güzel kardeşim. antalyada değilim fakat malzeme yada nakit para konusunda elimden geldiğince yardım etmek isterim.
  • Elinize yüreğinize sağlık.
  • curiolus C kullanıcısına yanıt
    İbrahim Mete amcamızın adı
    Adresi: Güvenlik mahallesi 275 sokak Çallı Parkı yanı Ayakkabıcı Mete MURATPAŞA/ANTALYA

Şuan için ayakkabıları yapıştırmak için derby tarzında yapıştırıcı,astar,dikiş için ip ve ayakkabıları yama yapmak için deri parçası gerekliymiş bana dediğine göre.

Size büyük gelen giysilerinizi yada kullanmadığınız ayakkabılarınızı da bu adrese elden teslim yada kargo ile ulaştırabilirsiniz, ilgi ve alakanız için çok teşekkürler :))
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

insan okuyacak bunu bu ne

Sen niye üzerine alındın ki...

• Güncel.
  • Yazilan bu yaziya istinaden esim 2 gun once cizmesinin fermuarini yaptirmak amaciyla buraya ayakkabisini birakmami istedi.bizde sozde bu ayakkabiciya yardim olsun diye buraya goturduk ayakkabiyi.oglana gosterdim 10tl karsiliginda yaparim 1 gun sonra gelin alin dedi.tamam dedik.parayi pesin verebilirmisin dedi.onada tamam dedik guya ihtiyaci varya ondan dolayi.ertesi gun aksam esim gitti dedigi saatte dukkan kapali.bugun sabah 11 gibi gittik daha yapmamis fermuari.2 saate olur dedi.az once yine gittim bu sefer oglan yok ortada.yazida bahsedilen yasli amcada parayi pesin verdin nah alirsin diye dalga gecti birde.

Birseylere acimadan once iyice dusunmek lazim.evimizin dibinde ayakkabici olmasina ragmen sirf bu insalar iyi ihtiyacida var diye aracimla gidip bu ayakkabiciya ayakkabiyi biraktim.2 gundur isim 2 sefer izin alip ayakkabiyi almaya gidiyorum ama sonuc yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Yazilan bu yaziya istinaden esim 2 gun once cizmesinin fermuarini yaptirmak amaciyla buraya ayakkabisini birakmami istedi.bizde sozde bu ayakkabiciya yardim olsun diye buraya goturduk ayakkabiyi.oglana gosterdim 10tl karsiliginda yaparim 1 gun sonra gelin alin dedi.tamam dedik.parayi pesin verebilirmisin dedi.onada tamam dedik guya ihtiyaci varya ondan dolayi.ertesi gun aksam esim gitti dedigi saatte dukkan kapali.bugun sabah 11 gibi gittik daha yapmamis fermuari.2 saate olur dedi.az once yine gittim bu sefer oglan yok ortada.yazida bahsedilen yasli amcada parayi pesin verdin nah alirsin diye dalga gecti birde.

Birseylere acimadan once iyice dusunmek lazim.evimizin dibinde ayakkabici olmasina ragmen sirf bu insalar iyi ihtiyacida var diye aracimla gidip bu ayakkabiciya ayakkabiyi biraktim.2 gundur isim 2 sefer izin alip ayakkabiyi almaya gidiyorum ama sonuc yok.

demek amca gorundugu gibi mahsum biri degilmis, zaten ben garibana acimam, nerde bir gariban gorsem bi tekmede ben atarim.
    vurun acimayin sizde

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

Yazilan bu yaziya istinaden esim 2 gun once cizmesinin fermuarini yaptirmak amaciyla buraya ayakkabisini birakmami istedi.bizde sozde bu ayakkabiciya yardim olsun diye buraya goturduk ayakkabiyi.oglana gosterdim 10tl karsiliginda yaparim 1 gun sonra gelin alin dedi.tamam dedik.parayi pesin verebilirmisin dedi.onada tamam dedik guya ihtiyaci varya ondan dolayi.ertesi gun aksam esim gitti dedigi saatte dukkan kapali.bugun sabah 11 gibi gittik daha yapmamis fermuari.2 saate olur dedi.az once yine gittim bu sefer oglan yok ortada.yazida bahsedilen yasli amcada parayi pesin verdin nah alirsin diye dalga gecti birde.

Hayda bu nasıl iş yaw

• helsloot kullanıcısına yanıt
    hocam olay böyle malesefe.şuan nedir ne değildir bilemem.mesajı yazdığım zaman bu olayı yaşamıştım.bu tarz işleri yaptırırken ihtiyaç sahibi birisini bulmaya özen gösteririm ama her seferinde de böyle hüsrana uğrarım genelde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.