Arkadaşlar sıralamam 41k.Ankara yıldırım beyazıt üniversitesi ceng ve eee tamamıyla ingilizce fakat gazi eee ve ceng %30 ingilizce.Size hangisini tercih etmeliyim yada başka bir önerisi olan var mı? |
AYBÜ mü yoksa GAZİ Mİ
-
-
AYBÜ -
EEE de Gazi, Ceng de AYBÜ. Yalnız Ceng ikisi de gelmeyebilir o yüzden iki EEE yi de yaz önce gaziyi koyarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 13 Ağustos 2020; 21:45:38 > -
39k ile aybü yazdim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam siz yanlış hatırlamıyorsam aybü ceng okuyordunuz, neden aybü eee yi gazinin arkasına koydunuz acaba? -
gazi eee ve makine ekoldür kardeşim ondan. bizimki kötü değil ama gazideki bu 2bölüm çok eskiden beri iyi bi sistemle geldiği için daha iyi. -
anladım hocam çok teşekkürler bir de gazi makine 37k ile kapamış geçen sene ve bu yıl 10 kişi kontenjan artmış sizce gazi makineyi de tercih etmek iyi bir hareket midir? -
41 e gelme ihtimali var ama makine bambaşka bi mühendislik. hangisi kafana uyuyorsa onu başa yaz. -
gerçekten tüm foruma yardımınız dokundu açtığınız diğer konularda da :) çok teşekkürler. -
Evet bende araştırdım. Gazi eee ve makine de ekol. İnsanlar savunma sanayi çalışan kişi sayısına bakıyor Gazi fazla görünüyor ama bunun asıl sebebi Gazi ee ve makine. Bilgisayar mühendisliğinde aybü ceng öne çıkmaya başladı. Benim mantığım mühendislik İngilizce okunur. Ankara'da İstanbul'da okunur. İyi hocalarla okunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende tercihimi aybü yani ankara yıldırım beyazıt üniversitesi cengten yana kullanacam. Aybü de yazılım mühendisliği bölümünün olması da bu alanda da yetişmiş hocaların dersimize görme imkanı olması aybü ceng merkezde olması İngilizce eğitim vermesi küçükte olsa kampüsün olması ( gazi mühendislikte yokmuş) aybüyü öne çıkardı. Puanım ikisine de yeter diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 13 Temmuz 2023; 1:22:43 >
Tercih zamanı. Herkesin gönlüne göre olur inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 21 Temmuz 2023; 2:1:50 >
Aynen. Çok doğru tespit. Doğrular zaman geçsede gerçekliğini kaybetmiyor.
Gazi eee diyorum sebebi savunma sanayide ağırlığı olması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok doğru
Elektrik elektronik te gazi mi aybü mü deseler Gazi derim
Savınma sanayinde çok varlar. Hani liste paylaşıyorlar ya hangi ünv hangi sektöre ne kadar işçi sokmuş diye Gazi'den savunma sanayi çoğu elektrik elektronik ve makine den. Neyse ceng özeline gelirse aybü yazardım.
Kısaca elektrik elektronik ve makine gazide
Bilgisayar mühendisliği aybü diyorum ve diyeceğim.
Forumda bu tür konular artmalı. Tercih dönemi bilgilendirici konular
Hocam sorması ayıptır sıralamanız kaçtır ve sizce aybü ceng 27kdan kaça çeker
-
Benim 18.2k ama 18- 23 k larda olur. Ama bizimki tahmin bir bakarsın sabit kalır, bir bakarsın 30 k geriler, bir bakarsın 17 k olur. Burada bizimki sadece tahmin. tercih yapıp görmek lazım. Senin sıralaman kaç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 25 Temmuz 2023; 1:22:4 >
Benim de sıralamam 19.7k. İnşallah girebiliriz hocam ya. 27k'daki yere de bu sıralamalarla girebilelim ya
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
AYBÜ
|
Gazi ceng gereksiz düşürülüyor forumda tamam bi odtu boun değil de , aybu ile arasında da kalınmaz yani
|
Benzer içerikler
- üniversite okurken yks"ye hazırlanmak ekşi
- doping hafıza yorumlar
- hocalara geldik dershane yorumları
- 1 paragraf sorusu kaç dakikada çözülmeli
- karmaşık sayılar tyt mi ayt mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X