Şimdi Ara

Aydın,Barış,Aykut+6€=Volkan ŞEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Fanatik WEB TV'den Yalçın DÜMER'i dinledim..

Aydın,barış,aykut ve 6 milyon euro karsılığında volkan şen için pazarlık sürüyormuş..

Ne kadar doğru bilmiyorum, sadece paylaşmak istedim.

• Yalçın Dümer dediyse,geleceği varsa bile gelmez.
  • Hadi gelip buraya konu açmanı geçtik, sırf Yalçın Dümer'i dinlemiş olman bile linç girişimi için geçerli bir sebep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Hadi gelip buraya konu açmanı geçtik, sırf Yalçın Dümer'i dinlemiş olman bile linç girişimi için geçerli bir sebep.

• aslında uygun fiyat kara bile geçebiliriz :D
  • teklif doğru ama bursa sadece €6m'da diretiyormuş
  • Hadi transferin doğruluğunu geçtim Ertuğrul Sağlam Aydın, Barış, Aykut üçlüsünü birden kabul eder mi ?

Volkan Şen hikaye Kallström şahane.
  • Sercan ın 9,10 mılyon euro pıyasası varsa Volkan Şen her turlu kemıksız 10,12 mılyon euro eder benım terazıme gore.

Ha avrupa da bu parayı etmezler ama malesef Türk oyuncu sıkıntısı yuzunden pıyasa bu sevıyede calısıyor ulkemızde
  • arenayıda verelimmi
  • bankasyadan 50 tane volkan bulurum ben size.
  • Para müthiş, futbolcularda iyi. Bursaspor eğer böyle bir transfer gerçekleştirirse büyük iş başarmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Para müthiş, futbolcularda iyi. Bursaspor eğer böyle bir transfer gerçekleştirirse büyük iş başarmış olur.

Aydın,Barış,Aykut mu iyi futbolcular ?
  • Volkan Şen için çok fazla.
  • Haber doğru mu bilemem ama bahsi geçen teklif çok uçuk hele hele Yekta,Culio,Kazım,Stancu alınmışken ve Kallström söylentileri dolaşırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Hadi gelip buraya konu açmanı geçtik, sırf Yalçın Dümer'i dinlemiş olman bile linç girişimi için geçerli bir sebep.

Sebebini söyle, linç edebiliyorsan ette görelim..
  • oldu toptan klubu verelim ,ayrıca aykut+barıs+aydın verelim ustune para almadan halletsinler su isi iste
  • O zaman kımse kusura bakmasın da Arda 15-20 mılyon Euro dıyen Galatasaray lılara da baskaları güler (Galatasaray lıyım)

Tabata nın bıle 7,8 mılyon Euro
    Ismaıl Koybası nın yıne aynı sekılde 6,7 mılyon Euro + futbolcu

Seklınde transfer borsası olan bır ulkede ben sımdı sormak ısterım Sızın takımınızda Volkan Şen var ve kulup baskanısınız.
    Kaca verırsın Volkanı baska takıma? Merak etmekteyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Para müthiş, futbolcularda iyi. Bursaspor eğer böyle bir transfer gerçekleştirirse büyük iş başarmış olur.

Aydın,Barış,Aykut mu iyi futbolcular ?

Geçen sene ki Bursa kadrosuna baktığında ve aldığı başarıya baktığında, iş yapabilecek futbolcular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

O zaman kımse kusura bakmasın da Arda 15-20 mılyon Euro dıyen Galatasaray lılara da baskaları güler (Galatasaray lıyım)

Tabata nın bıle 7,8 mılyon Euro
    Ismaıl Koybası nın yıne aynı sekılde 6,7 mılyon Euro + futbolcu

Seklınde transfer borsası olan bır ulkede ben sımdı sormak ısterım Sızın takımınızda Volkan Şen var ve kulup baskanısınız.
    Kaca verırsın Volkanı baska takıma? Merak etmekteyım

Kusura bakma da senin terazine göre Volkan'ın 12 milyon ettiği bir yerde Arda 35-40 milyon eder.

Volkan'ı bu kadar büyütmeyin. Pino'dan farksız hatta eksiği bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Kusura bakma da senin terazine göre Volkan'ın 12 milyon ettiği bir yerde Arda 35-40 milyon eder.

Volkan'ı bu kadar büyütmeyin. Pino'dan farksız hatta eksiği bile var.

Suan Bursaspor baskanısın
    Ben Volkanı almaya geldım baskan

Kaca verıyosun ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.