Şimdi Ara

Ayı Diye Bir film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYI FİLMİNİ BİLEN VAR MI VAR SA BANA HABER Bİ ZAHMET

• bilmemmi cok güzel bir belgesel filmdir. cekimleri 10 yılda tamamlanmıştır ve bir ayının hayatını anlatır
  • iyi hoşda çok eski bir filim değilmi o... yada aynı şeyen bahsetmiyozmu hani şu vhs video kasetlerinde vardı...
  • Televizyonda da vermişti. Yavru ayı ile annesi falan vardı. :) Şu kanatlı uygarlık gibi bir şeydi...
  • evet eski bir fimdi o."Ayı" bir sevgi filmi.))
  • güzeldi o baya
  • evet ayı lorus diye çıkardı hiç bir daha tekrarına rastlamadım 10 yıldır oysa her filmi 15 20 kere gösterirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel bi film, bende tekrarına rastlamadım. Sinemada da izlemiştim.. Ayı falan deriz ama çok duygusal hayvanlarmış bea:) Özellikle yavru ayının annesini rüyasında görürken uyandığı sahne çok etkileyiciydi..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Hoca</i>
    <br />AYI FİLMİNİ BİLEN VAR MI VAR SA BANA HABER Bİ ZAHMET
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Yanlış hatırlamıyorsam yönetmeni Jean Jacqes Annaud ve orijinal adı da L'ours olmalı. Bir Fransız filmi. Bunları aratırsan bilgi bulursun.
  • Filmi bulan var mı?
  • Buldum da aradan kaç yıl geçti Allahın işine bak .Kaç zaman sonra Forruma girdim bugün cevap yazılmış.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.