Şimdi Ara

Aykut Hocadan Şenol Hocaya 2. gol...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler son hafta fikstüre baktım konya ile yapıyo beşiktaş. ne dersiniz son hafta birkez daha şampiyonluğu şenolun elinden alırmı sizce ?

• Siz once o zamana kadar yaristan kopmamaya calisin sonra hesaplarsiniz bunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyonluk derken ? son hafta konya bjk ile 2.lik için oynayacak zaten şamp ligi elemelerinde görebiliriz konyayı
  • Son mac'a kalmayacak sampiyonluk.Son mac icin Mackolik veya cadde'de once macimizi izleyecegiz sonra kutlamalarimizi yapacagiz.

Konya ile sl mucadelesi verebilirler bizi ilgilendirmiyor.

• erken konuşmak istemiyorum ama beşiktaş cidden son 4-5 oyun yokları oynadı böyle devam ederlerse son maça kalmaz
  • Bana göre Beşiktaş'ın elenmesi Fenerbahçe için kötü oldu. Futbolcular tüm her şeyini lig maçlarına verecekler, ayrıca Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarından sonra ki maçlar çok kritik geçecek.
  • Mac Konya'da. Aykut Hoca her turlu alip Senol'e veda opucugunu verir.

• konya neyse de ben osmanlısporcuyum arkadaş adamların twitter hesapları çok komik heralde başında incici birisi var
  • Sen ne diyosun şampiyonluğu almakla kalmaz bizi rezil eder. En az 42 tane yeriz o maçta, yeter ki sizin şampiyonluğunuz garanti olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

konya neyse de ben osmanlısporcuyum arkadaş adamların twitter hesapları çok komik heralde başında incici birisi var

O resmi degil hocam

• Beşiktaş böyle giderse son haftaya kalmaz o iş Yalnız biz akhisar maçında puan kaybedersek sıkıntı büyük
  • Konyaspor evire çevire yener BJK yi.
  • Konyaya tur atmaya gideriz. Gerçi Ahmet Şan Başkanımız Beşiktaş şampiyon gelirse Vodafone Arenada oynarız demişti.

Konya umarım Feneri geçer.
  • son maç kupa maçı gibi olmaz beşiktaş bi şekilde kazanır
  • Bence siz kopmayın.
  • BJK maksimum 5 hafta sonra en az 5 puan gerimizde olur zaten. O da en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

şampiyonluk derken ? son hafta konya bjk ile 2.lik için oynayacak zaten şamp ligi elemelerinde görebiliriz konyayı

Görüyorum ve arttıyorum ; Biz uefayı alacagimiz için Konya şampiyonlar liginde diyebilirmiyiz ?
  • Konyaspor bugün de kazandı dolu dizgin ilerliyor.
  • Aykut Hocam Şenol'u görünce çıldırıyor.Yapar yine bir güzellik.
  • El şeyiyle gerdeğe girmek bu olsa gerek. Bırakın Konya'yı da kendi maçlarınızı kazanmaya bakın siz esas.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.