Şimdi Ara

aylık 100 tl çok fazla değil mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120 lirayken 4 ay basmıştım ben, 1 ay da recruitten gelecek. Yılbaşına kadar sıkıntı yok.

O arada da 4-5 tane token basıp kenara koyarım işte. Yeter.
  • Kardesim hunter ile farm yaparsin ama Ben priestim orayi farmlayana Kadar canim cikar baska classtanda zevk almiyorum napicam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paket cıkınca ilk 1 hafta mining ve herbalism yap, eger vaktin varsa 1mil den fazla kasarsın ilk hafta
  • Yükle bir quest addon.Hunter zıplar hemen.Bak rahatına.Zaten solo da uçuran karakter.

Karakter kasmak istemiyorsan.Al mining-herb uça uça topla.İçin açılsın.Pandaria tepelerindeen bak gökyüzüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 13 Ağustos 2018; 18:27:49 >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarına ek olarak The Undermine Journal'i takip edersen çok iyi olur.
  • WoW'u bütün gün oynamak belli bir süre sonra aşırı sıkıyor. (Yeni paketin ilk zamanları hariç tabi), onun dışında akşamları okuldan/işten gelip 3-4 saat oynamak sizi oyundan hiç sıkmıyor. Bu yüzden bütün gün pc oturan birisi değil de, fazla zamanı olmayan insanlar için 95 tl cok büyük bi para sayılmaz bence. Alacakları zevke değer. Oyunda yapabileceğin tonlarca şey var sonuçta.
  • Geçen gün diğer konuya o kadar yazdım, dayanamadım 30dk kala aldım BfA'yı. Fiyatlar ne olursa olsun bırakamıyorum lanet oyunu, tokenle game time almaya bakacağız artık. Expansion başı gold farm için altın zamanlar, ilk bir kaç ay expansion sonuna yetecek kadar game timelık gold kasabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 14 Ağustos 2018; 0:38:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gündüz işte çalış, akşam kafa dağıtayım diye oyuna gir, oyunu her ay olmasa da 2-3 ayda bir bedava getirmeye çalışmak için oyunda çalış... Onu farmla, bunu farmla, yetmedi bikaç hesap aç zart yap zurt yap.

Oyun mu oynuyoz amelelik mi yapıyoz?

Şu dolar 4,50 seviyelerindeyken alsam mı almasam mı yeni paketi diye tereddüt ediyordum. Bi ara "keşke alsaydım, şimdi yok yere 100 lira fazladan verecez pakete" dedim. Şimdi "iyi ki almamışım, yoksa her ay 100 lira bayılacağım ondan vazgeçsem 300 liralık paket boşa yatacaktı."

Blizzard'ın suçu mu? Değil.

Ama kalkıp da "farm yap, şunu topla, bunu al, onu sat" gibi işsiz çinli kafasıyla gelmeyin.
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Farm olayı mesleklerin özünü oluşturuyor.İşte sorunda burada başlıyor.

Amelelik,zaman kaybı olabilir ama oyunun yapısı böyle.

Bu saatten sonra değişmez.Yapı olarak oyuna ya ayak uyduracaksın yada oynamayacaksın.

Adamların umurunda değil.Arkadaş oyun ücreti hakkında konu açmış.Suriye'yi bile katmışlar işin içine.Düşün artık gerisini.

Ben belli aralıklarla farm yapmak zorundayım.Bu oyunu oynamak istediğim için yapıyorum.

Arada bir dağ bayır gezmek iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 14 Ağustos 2018; 15:44:2 >
  • abi senin kendi isteğinle yapman başka. Dağ bayır gezmek, auction house'de uğraşmak hoşuna gidiyorsa ne güzel, hem eğlen hem oyun bedavaya gelsin. İş-güç sahibi değilken ben de aynı kafadaydım. Ne zaman ki 9-5 çalışmaya başladım, bunlar angarya gelmeye başladı.

MoP'ta sırf leatherworking'i max. level yapmaya yetecek kadar deri kasarken bile fenalık geldi bana.

Akşamları işten gelince PvP yapar kafa dağıtırım diyordum, pakete 300 lira, her ay üyeliğe 100 lira, ohhooo!

Benim sinirimi bozan, şikayet edilince birinin kalkıp "yok işte bilmem şu kadar bu kadar yol var, sen bilmiyon!" demesi. Sanki kansere çare buldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 14 Ağustos 2018; 16:0:15 >
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Yüzlerce yol var diyen bendim.(Farm konusunda gerçekten var)

Ben de öğrenciyim.Gerçek para ile oynamam imkansız.

Bu meslek olayı gerçek anlamda senin dediğin gibi ölüm gibi.Ben artık bütün karakterlerde mining-herb kullanıyorum.

Mayıs-Haziran ayını feda ettim.Sadece farm yaptım.18 aylık game-time aldım bastım.

Bu yeni pakette biraz rahat edeyim farm dan uzaklaşayım istedim.

Lanet oyun virüs gibi.Kana karışınca geri dönüşü olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 14 Ağustos 2018; 16:3:21 >
  • Rusyada kaça geliyor aylık. Orda da benzer mi fiyat. Askerdeyim bakamıyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Rusyada kaça geliyor aylık. Orda da benzer mi fiyat. Askerdeyim bakamıyorum da.
    6 aylık alırsan 40tlye geliyor aylığı

1 aylık olarak alırsan muhtemelen 45-47 ye felan geliyordur tahmini.
  • gm den 3 günlük game time istedim verirse 3 günde 250k gold farmlamaya çalışacam 1 token çıkartırsam üstüne bfa ı alırım artık yoksa her ne kadar oynamak istesemde 2 ay için 400 lira veremicem (inş gaza gelip vermem)
  • Bağımlı kardeşlerim tabiikide çok degil diyecektir.

14 sene lineage oynamama ragmen şuan paralı olab classic serverlerine girmiyorum. Nedenmi ? Çünkı degmez kardesim aylık bi oyuna 60 70 lira vermek. Saçmalamayın onun yerine gidin aylik odemesiz bi oyuna cash verin bi kerelik. Sonra keyfinize bakin.

Ben yıllarca emek verdigim, isim yaptıgım hesaba / karaktere bi anda 2 ülke siyasi çıkarlar yüzünden çakıştıgı için 50 - 60 lira fazladan veripmi girecem yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 18 Ağustos 2018; 12:42:11 >
  • wow gibi bir oyuna herşey değer. ben bu oyuna Wotlk sonunda başladım keşke vanilla dan başlamış olsaydım diyorum.

diğer tür oyunlarda çok seçiciyim alır oynar bitiririm. ama wow ölmez bitmez.
  • Bu forumda çok eskiyim, belki hepinizden de eskiyim, eski wow konularında aratırsanız mesajlarımı görürsünüz, oyun ilk çıktığı gibi alıp oynayan tayfadanım , yaşım 39 dur.

Bir iki kelam edeyim dedim,

Şimdi tabi öğrenci veya çalışmayan arkadaşlara da hak veriyorum ama olaya şöyle bakmak icab ediyor, bugün bir arkadaşınla dışarı çıkıp sinemada bir film izlesen, peşinden bir hamburgercide karnını doyursan zaten 70 TL civarı bir para çıkar cebinden , 3-4 saatlik bir eğlence için verdiğin tutar bu , wow sana bir aylık eğlence paketini 110 TL ye (yada her neyse kaç lira oldu bilmiyorum şu an ) sunuyor. Baktığın zaman çok da kabul edilmeyecek bir durum değil , burada esas vahim olan TL nin değer kaybıdır , herkes 110 TL lik aylık ücreti diyor ama ultra ayarlarda oynamak için toplaman gereken pc yi söylemiyor...

Hasılı , wow legal uyuşturucudur , bir kere damardan aldın mı , bırakması da çok zordur.

• _AMADEUS_ kullanıcısına yanıt
    konsollarda bir oyun 400-500 lira,

burda söylenen steam gibi olsun rahat edelim, iyide komple ülkeyi steam gibi sabit kura bağlayamazsın daha asıl zamlar yeni başlıyor.

sadece wow oynayan birisi için sorun değil verilir her türlü, yok ben veremem diyenlere de büyüyünce verir yada iş sahibi olunca

ben wowu bıraktıktan sonra oyunlara para vermeye devam ettim, forumdan al sat yaparak ucuza getirdiğim halde yine aylık 100 lira çıkmıştır en az, eğlence bedava olamaz kısaca.

sizin zamanlarda ne kadar veriyordunuz acaba? 25 lira bir şeydir, iki paket sigara parama denk geliyor.
    hala oynuyor musunuz merak ettim?

alakasız alakasız yzdım ama oy verirken iş işten geçmeden düşünün

insanlar forumda ağlarken gülüyorum sadece, yapacağımız bir şey kalmadıda o yüzden

her işe siyaset bulaştırma diyenlerede, ülke batıyor ne siyaseti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 11 Eylül 2018; 0:30:24 >

• Merhaba,

Yazılan yorumlara, özellikle de token ile oyun süresi alın ve işinize gelmiyorsa, paranız yoksa kapı orada imasında bulunan arkadaşlara bir kaç kelamım olacak.

Token ile oyun süresi alınabiliyor muhabbetini sürekli dillendirmek ne katıyor size? Bu oyunu oynayan güruh Türkiye ortalamasının üzerinde malumunuz. Çoğu oyuna göre nezih denebilecek bir ortamı var. Böyle olduğu için de 2006'dan bu yana (Son 6-7 senesi hariç) hardcore sayılacak düzeyde oynuyordum. Demem o ki ; sizin bildiğiniz yöntemlerin çoğunu,hatta fazlasını zaten biliyor insanlar. Sorun, artık farklı önceliklerimiz ve sorumluluklarımızın olması. Günlerce oyuna girmediğimiz olabiliyor. WOW'u WOW yapan tayfanın çoğu da ya oyunu bıraktı ya da casual oyuncu profiline dahil oldu benim gibi. Sizin oyun için zamanınız olabilir, ama başkasını değerlendirirken kendi şartlarınıza göre değerlendirmeyin lütfen.

Diğer taraftan şu an 60 günlük oyun süresi 155 TL. Kimine göre çerez parası, kimine göre bir oyuna verilemeyecek kadar büyük bir para. Ben bu parayı zorlanmadan verebilirim. Blizzard en nihayetinde ticari bir firma, hayır kurumu değil. İşine de iyi yapan bir firma bana göre. Fakat ortada bir sorun var ki bu kadar fazla dillendiriliyor. Ve bu sorun her geçen gün büyüyor. Size deseler ; EURO ile değil TL ile ödeme yapacaksınız.İtiraz eder misiniz ? Rus Ruble ile ödeme yaparken, ben neden euro ile ödeme yapıyorum diye düşüneceğinize, ya sev ya terk et moduna giriyorsunuz. Türk oyuncuların artması oyunda Blizzard nezdinde söz sahibi olması mı iyi, yoksa mevcut oyuncuları kaybedip ufak bir azınlık olarak kalması mı ? Başkası ne düşünür bilmem ama benim asıl derdim bu. Yoksa dediğim gibi ben bu oyunu yine oynarım her türlü. Uyuşturucu gibi mübarek :))

Daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama resmi siteden bunu dillendirmeyi düşünüyorum. Zamanı geldi de geçiyor.

Saygılar.

• Dostum paranız yoksa kapı orada dediğimiz insanlar . oyun kur sebebi ile pahalı hale gelince " zaten leş grafikleri var, dandik oyun, 14 senelik oyuna bu para verilmez" diyen mallar için. yani oyun bu fiyata gelene kadar en kral MMO ! ha oyun pahalı olunca leşş diyorlar! bumu yani ? parası olmayan adam zaten veremeyecegi belli. onlara bir lafımız yokki. elimden gelse ben yardımcı olurum . oyun içinde token alsın diye gold yardımı yaptıgım arkadaşlarım da oldu. ve evet tekrarlıyorum bunu ! paranız yoksa wow oynamayın . wow pahalı hale geldi diye yılların mmo suna, dünyanın en çok oynanan oyunlarından birine bok atanlar için de kapı orada dostum! zaten şu oyun pahalı hale geldiğinden beri bu tip pislikler TN de okadar azaldı ki. Gene tabi pisligini sürdüren oluyor oluyor ama eskiye göre oldukça azaldı. ha malumlar hala oynuyorsa zaten gold kasmaktan, trade e yazmaktan aciz hale geldiler öyle deyim.

Bunun dışında wow a yeni başlıyorsan açarsın bir rus hesabı herşeyi yarı yarıya getirirsin. ha yok eski oyuncuysan,oyun pahalı oldu diye bu işe girişmeyin. onca şey tekrardan kasılmıyor. tecrübe ile sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 12 Eylül 2018; 19:22:48 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.