birini bırakçazda nasıl bırakçaz ne dicem lıza: benim başka çıktığım senle ayrılalım... mı dice
quote:
Orijinalden alıntı: tuki
birini bırakçazda nasıl bırakçaz ne dicem lıza: benim başka çıktığım senle ayrılalım... mı dice
Alıntıları Göster
normal bir erkek aynı anda iki kızı birden sevemez. büyük ihtimalle ikisiyle de ciddi takılmıyorsun. devam et gerçek aşkı bulana kadar böyle takıl. no problem. yanındayız
quote:
Orijinalden alıntı: hp640c
normal bir erkek aynı anda iki kızı birden sevemez. büyük ihtimalle ikisiyle de ciddi takılmıyorsun. devam et gerçek aşkı bulana kadar böyle takıl. no problem. yanındayız
Alıntıları Göster
ben aynı anda 100 kızı sevebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: hp640c
Alıntıları Göster
anaa hp640c, avatarı geliştirmişin! ama biraz fazla büyük olmuş maviler bnce... yne de güzl
quote:
Orijinalden alıntı: LordGunthar
anaa hp640c, avatarı geliştirmişin! ama biraz fazla büyük olmuş maviler bnce... yne de güzl
Alıntıları Göster
bence iyi olur .tabi ikisinen birini sewiyorsan bence digerin den kesinlikle waz gec cc
quote:
Orijinalden alıntı: cımbız
bence iyi olur .tabi ikisinen birini sewiyorsan bence digerin den kesinlikle waz gec cc
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
mücadele et
quote:
Orijinalden alıntı: yaşayan ölü
mücadele et
Alıntıları Göster
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: yaşayan ölü
mücadele et
Alıntıları Göster
böyle birşey tıbben mümkün değil, dinen caiz değil, kalben samimi değil.
ikisini de bırakmanda sakınca yok. çünkü öyle biri karşına çıktığında gözün ondan başkasını görmez.
quote:
Orijinalden alıntı: freudian perspective
böyle birşey tıbben mümkün değil, dinen caiz değil, kalben samimi değil.
ikisini de bırakmanda sakınca yok. çünkü öyle biri karşına çıktığında gözün ondan başkasını görmez.
Alıntıları Göster
Boşver sen,ikisiylede devam et bence.Benimde vardı öyle 2 tane,ikisinede aynı mesajı atardım ve kesinlikle isim kullanmazdım.İkisinede canım,yavrum,hayatım gibi hitap ederdim.Açık vermemek lazım,eğer açık verirsen ve yalan atmak zorunda kalırsan büyük yalan at,bunu sakın unutma.Eğer symbian'lı bir cep telefonun varsa,bir program var;mesaj sesi geliyor ama msj görünmüyor ve şifreyle açıyorsun bu programın içinden,onu kullan.Kolay gelsin