Şimdi Ara

aynı anda iki altyazı birden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yabancı dilini geliştirmek için çaba harcayan ve bunun için kursa giden benim için bs player de aynı anda hem türkçe hem de ingilizce altyazıyı görebilirmiyim.örneğin ingilizce altta,türkçe ekranın üstünde mesela.veya bunu yapabileceğim başka bir program varmıdır?

• bsplayer de tercihlerde altyazılar bölümünde hemen altta varsayılan altyazı seçeneği var.oradan altyazı sayısını seçebilirsiniz sanırım.

Olmazsa şunu dene.
    Vobsub programı ile çok rahat olabilir.

Ayrıca altyazı isimleri aynı olursa da bsplayer da çift altyazı ile izlersin...

Örneğin;

Matrix.srt
    Matrix.ENG.srt
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

bsplayer de tercihlerde altyazılar bölümünde hemen altta varsayılan altyazı seçeneği var.oradan altyazı sayısını seçebilirsiniz sanırım.

Olmazsa şunu dene.
    Vobsub programı ile çok rahat olabilir.

Ayrıca altyazı isimleri aynı olursa da bsplayer da çift altyazı ile izlersin...

Örneğin;

Matrix.srt
    Matrix.ENG.srt

Çok iyi paylaşımlar ve yardımlar yapıyorsun chingachgook.
  • bs player de söylediğin denedim ama bi sonuç alamadım.vobsub u da kurdum ama nasıl kullanırım hiç bir bilgim yok.tam olarak ne işe yarar bu program
  • yok mu bir cevabı olan?
  • Biraz uzun bir yol olacak ama şunu tavsiye ediyorum.
    Birincisi, izleyeceğin filme Total Video Converter kullanarak altyazıyı monte etmen. Tabii gömdüğün altyazı aşağıda olacak. Daha sonra Bs player ile vidyoyu açarsın. Diğer altyazını da bs player a atarsın. bs playerın ayarlarından ise altyazıyı yukarı taşırsın. Yani sonuçte biri aşağıda (vidyoya gömülü)
    biri de yukarıda olmak üzere iki altyazı ile izlersin filmi. Yalnızca tavsiyedir. Linkler aşağıdadır.

Total Video Converter: http://rapidshare.com/files/114548380/Total_Video_Converter.rar

BS Player: http://rapidshare.com/files/131702055/BS_Player_Pro_by_LionTech.rar
  • Buyur sana SS...BS Player Pro 2.28...

aynı anda iki altyazı birden?

Sen becerememişsin yapmayı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BS player dan yapılıyor. Ben de denedim şimdi. Özellikler>Altyazılar>Varsayılan altyazı sayısını 2 yap hallolur.
  • programın yeni sürümünü yükledim ve oldu.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.