Şimdi Ara

Aynı puan hangi sıralamada olur ?(Oylama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu altında puanlar düşer artar konusuna açıklık getirebiliriz. Tek ricam lütfen tartışmasın kimse ve fikri olan oyu kullansın bu sayede forumun çoğunluk fikrini öğrenmiş oluruz. Teşekkürler.

http://strawpoll.me/1958501

• YGS %100 düşecek gibi geliyor bana hem zordu az puana çok iyi sıralama geldi hem de yeni kontenjanlar açılacak :)
  • Arkadaşlar ben ygs den tercih yapacam. Sorum şu; Ben ygs-2 de 150 bindeyim.. Mesela benim önümdekilerden 15 bin kişi tercih yapmazsa benim sıralamam 135 bine düşüyor mu?? Yoksa değişmiyor mu??
  • cagatays1907 C kullanıcısına yanıt
    bende ygs-6 'dan tercih yapıcam,

Değişmez mesela 50 kişi tercih etti en iyi sıralamadan başlayıp aşağı doğru alırlar 51. açıkta kalır :)
  • Anlatamadım heralde :) Şimdi sıralamam 150.000 ve ygs den tercih yapacam.. hocamız dedi ki eger sıralamada senden önde olanlardan diyelim 15 bin kişi tercih yapmazsa senin sıralaman otomatik olarak 135.000 e düşüyor dedi.. bu dogru mu?
  • cagatays1907 C kullanıcısına yanıt
    İkinizin dediği de doğru hocam anlaşamadınız ama ikisi de doğru problem yok 135 bin sayılırsın
  • Noel Babanın Babası kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel konu eline sağlık
  • Teşekkür ederim hocam
  • Matematik sınavından sonra yükselir dedim ama fendeki fizikten dolayı düşer diye düşünüyorum zaten ygsden düşmüştü puanlar
    Pm bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Pm bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.