Şimdi Ara

Ayt den hangi kitapları almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitapçı bana uzak olduğu için toplu alım yapacağım bunun için tavsiyelerinize ihtiyacım var

AYT Matematik = kaf var çözüm 3d ve karekök var daha sanırsam bunlar yeter yinede üstüne mutlaka bak çöz dediğiniz varsa yazın lütfen geo olarakta supara bitti nitelik çözüp acil atacağım üstüne
    AYT Fizik = esş fasikülleri var en kötü olduğum ders tavsiyelere açığım
    AYT Kimya = palme + kimya özel organik
    AYT Biyoloji = biyotik + palme düşünüyorum karekökü incelemiştim güzeldi ayt olarak

tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle fizik ve biyoloji olarak fizikte seviyemin düşük olduğunu lütfen göz önünde bulundararak kolaydan zora giderseniz sevinirim

• Ayt matematikte artı olarak Apotemi fasikülleri, geometride apotemi analitik geo. fasikülü.
    Fizik için ben de seviye olarak iyi olmadığımı düşünüyorum; kullandığım kaynaklar paraf ayt, nihat bilgin ve bilgi sarmal ayt. Üçünden de memnunum ama paraf dışında zorlanıyorum çözerken.
    Kimyada aydın yayınları, biyolojide de palme, paraf, fen bilimlerine bakabilirsin. Biyolojide ayrıca bu sene çap çözüyorum, soru bankası çok hoşuma gitti. Ona da göz at istersen kitapçıya gittiğinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-311475BBE

Ayt matematikte artı olarak Apotemi fasikülleri, geometride apotemi analitik geo. fasikülü.
    Fizik için ben de seviye olarak iyi olmadığımı düşünüyorum; kullandığım kaynaklar paraf ayt, nihat bilgin ve bilgi sarmal ayt. Üçünden de memnunum ama paraf dışında zorlanıyorum çözerken.
    Kimyada aydın yayınları, biyolojide de palme, paraf, fen bilimlerine bakabilirsin. Biyolojide ayrıca bu sene çap çözüyorum, soru bankası çok hoşuma gitti. Ona da göz at istersen kitapçıya gittiğinde.
    hocam zaten kaf çözdüğüm için fasikül almıyacağım kaf4 yani lti kısmında 3500 e yakın soru var yeterli olur diye düşünüyorum geoda analitik için alacağım

kimyada geçen sene aydın çözdüm çok kasıntı gerek yok palme atsam yeter 2. sb ye gerek bile yok bence

palmede paraf nihat bilgin bilgi sarmal filan çözebiliyorsunuz helal olsun valla

biyo için biyotik çok iyi diyorlar ama belkide fen bilimler + palme + karekökte yapabilirim

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Apoteminin önemli sayılan kısmı maraton testleri zaten ama kaf da yeterli gelir tabii.
    Kimyada ikinci soru bankasına bence de ihtiyaç yok. Biyolojide de biyotik hakkında hiç bilgim yok maalesef ama karekök'ü arkadaşım da çok beğendiğini söylemişti.
    Fizikte çok zorlanıyorum nihat bilginde bilgi sarmalda ama konuların mantığıyla ilerledikçe alışıyor insan

• quote:

Apoteminin önemli sayılan kısmı maraton testleri zaten ama kaf da yeterli gelir tabii.
    Kimyada ikinci soru bankasına bence de ihtiyaç yok. Biyolojide de biyotik hakkında hiç bilgim yok maalesef ama karekök'ü arkadaşım da çok beğendiğini söylemişti.
    Fizikte çok zorlanıyorum nihat bilginde bilgi sarmalda ama konuların mantığıyla ilerledikçe alışıyor insan
    hocam bende esş fasikülleri var tyt eğitim vadisi çözdüm işlemsel olarak çok vardı ama iyi kavratıyordu üstüne şuan 345 fizikle uğraşıyorum

ayt fizik içinde aslında bende 2 kaynaktan götürmeyi düşünüyorum eğitim vadisi alıp üstüne bilgi sarmal çözsem nasıl olur bilgi sarmal çok mu zorluyor ?

Net hedefiniz ne şekilde bilmiyorum ama iyi bir sonuç almak için bilgi sarmal ya da nihat bilgin çözülmeli bence. Eğitim vadisinin seviyesini bilmiyorum ama eğer basit kalıyorsa bilgi sarmal'a geçince birden boşa düşebilirsiniz.
    Eğer zor kaynak bakıyorsanız mf kazanım da çok güzel.

• quote:

Net hedefiniz ne şekilde bilmiyorum ama iyi bir sonuç almak için bilgi sarmal ya da nihat bilgin çözülmeli bence. Eğitim vadisinin seviyesini bilmiyorum ama eğer basit kalıyorsa bilgi sarmal'a geçince birden boşa düşebilirsiniz.
    Eğer zor kaynak bakıyorsanız mf kazanım da çok güzel.
    hocam bana fizikte orta birde orta-zor bi kaynak lazım çok uçuk olmayacak şekilde
    Bilgi sarmal ya da nihat bilgin ideal o zaman orta-zor kaynak arıyorsan

• Kimya için aydın alabilirsiniz , ayt matematik içinse acil veya orijinale bakabilirsiniz .
  • biyoloji için fen normalmi yıldız serisini mi almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wjéasz -- 14 Kasım 2019; 18:26:42 >
  • Fizik için up

• Fizikte abilgi sarmalı al iyi kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.