Şimdi Ara

AYT matematik (bilgi sarmal vs metin yayinlari)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sarmal'da bu yıl biraz saçma sorular çok gözüme battı açıkçası. Gerçek anlamda zor olsun diye yazılmış, saçma çözümlü sorular var. Matematik ve Geometri adına Metin Yayınlarının tüm kitaplarını kullandım ve en severek kullandığım matematik kitaplarıydı şüphesiz. Kesinlikle Metin Yayınlarını tavsiye ederim.
  • Sarmal'da bu yıl biraz saçma sorular çok gözüme battı açıkçası. Gerçek anlamda zor olsun diye yazılmış, saçma çözümlü sorular var. Matematik ve Geometri adına Metin Yayınlarının tüm kitaplarını kullandım ve en severek kullandığım matematik kitaplarıydı şüphesiz. Kesinlikle Metin Yayınlarını tavsiye ederim.

• Dyrax kullanıcısına yanıt
    tsk ederim hocam .

• sarmal bence iyi hocam. zor soru var diye kötü demek saçma değil mi? kolay soruları ortalama bi öğrenci zaten çözebiliyor. evet aşırı zor sorular da olabiliyor ama bir testte en fazla 1 veya 2 tane o tip soru oluyor. onlarda ilk testlerde olmuyor zaten. ayt zaten kolay bir sınav değil ki.
  • Zor olmasına karşı değilim, elbette geliştirecek olan zaten o sorulardır. Fakat sorunun çözümü bize bir şey katmıyor. Soruyu farklı farklı birkaç hocaya gösterdiğimde direkt sonuca ulaşılamıyor. Çözüm videosuna baktığımızda ise konuyla alakasız bir çözüm yapılıyor. Bu tarz kitapları biraz zaman kaybı gibi görüyorum. Zor ama bir şeyler katabilecek kaynakları tercih ederim.

Hocam sen kendinle çelişiyorsun. Metinin kitaplarının çözümü iyi mi ki öyle yazdın...
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Metin'de sorular uçuk değil. Soruları çözdürdüğümde bana bir şeyler katıyordu. AYT kitabını henüz tam olarak çözmedim, şimdilik bir sorun yok. TYT ve Geometri kitaplarında ise sorun yaşamadım. YouTube üzerindeki çözümleri de yeterli ve açıktı.

Bu sizin kendi düşünceniz. Youtube'daki videoların altına atılan yorumları okursanız ben de dahil çoğunluğun fikrinin soruların çözümlerinin kötü yönünde olduğunu görürsünüz. İyi çalışmalar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmaca.

Hocam sen kendinle çelişiyorsun. Metinin kitaplarının çözümü iyi mi ki öyle yazdın...
    Çok iyi hocam youtube üzerindeki hoca çöpte bence Metin yayınlarının uygulamasındaki hoca gayet iyi isterseniz bir göz atın bende tyt mat ve tyt geo kitaplarını kullanıyorum bence tam sınav ayarı bir kitap sarmal aytden bir sürü soru geliyor zorluktan kastı arkadaşın işlem zorluğu saçma yani bazı soruların anlatımı da kapalı olmuş bence ha metini çok övdüm gibi oldu ama tyt mat kitabını önermiyorum şahsen 436 sayfa mı ne puntodan da kaynaklı olsa fazla bir sayı tyt için alacak arkadaşlar olursa 3d 345 gibi yayınlara yönelsinler ama geometri kitabı ve 117 sayfa paylaştıkları ayt mat kitabından baktığım kadarıyla geometri ve ayt kitapları baya iyi sarmal geo=metin geo ama ayt de dediğim gibi değişiyor

• Katılıyorum hocam sarmaldaki bazı soruları çözen bi ablamız var YouTube da 20 tane video birleştiriyor çözüme ulaşana kadar. Çözümlü uygulamalardaki hocalar zaten hemen bitireyim diye hızlı hızlı çözüyor gerekirse şıklardan bile deneyerek gidiyor palmede ve sarmalda özellikle dikkatimi çekti. Sarmalı aldığım için şahsen pişman oldum keşke karekök + acil yapsaydım diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.