Şimdi Ara

Az kalsın dolandırılıyordum. (Bizzat başımdan geçti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne bu kadar büyüttün ehliyeti. ehliyet dediğin şeyin 300 lira cezası var. zaten sen çıkarmışın 300 lirayı hemen veriyim diye. ee ne anladım ben bu işten. jandarma ehliyetsizleri götürüp dövüyo mu sanıyosun bu kadar mı cahilsin
  • benim babam olsa bu adamı kesin dövmüştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

bölyle olduğu zaman;

Kural 1; Asla ehliyetinin olmadığını belli etmeyeceksin

Kural 2;Dokunduğun arabaya bakacaksın hasar varmı (çizik boya döküntüsü hasar sayılmaz)

kural 3;Boya döküntüsü kendi arabana iz bıraktıysa temizleyeceksin..

Kural 4;A..... a...... kadar yolun var istediğin yere git ulan p..... diyeceksin git istediğin polise şikayet et.

Kural 5 ;Özel bi kimlik kartınız veya ünvanınız varsa (askeri-mit-milletvekli-bakan-savcı-kaymakam) şikayetini buraya getir diyeceksin....

Ben o kadar abarttım ki bir keresinde kasıtlı çarptığım arabaya olay yerinde polis çağırıp bide üstüne gözaltına bile aldırmayı başarmıştım

Nasıl oluyo o ya ?

Olayı anlatsana...

Yaa trafikte giderken akılsızın biri hafiften tamponuma dokundu ama hafif yani zarar vermeyeceğini kestirebildim camı açıp noluyo lan deyince adam küfür etti bende o sinirle (arabanın garantisi vardı) arabayı sağa kırdım adamın tam şöför ve arka yolcu kapısından adama sağlam bir dokundum benim tampon düştü adamın sol taraf içeri göçtü baya sonra adamlar önümü kestiler 2 kişiye tek belli dayak yicem ortamı bi sakinleştiriciyle sakinleştirdim dedim tamam polis çağarın çağardılar ama adamların tipleri görseniz tam at hırsızı böyle polis geldi yine üstüme yürüdüler filan sonra ben polislere( ki polisleri hiç sevmem) abi bi dakka özel konuşabilirmiyiz dedim tamam dedi çekildik kenara olay sakinleştiricimi onada gösterdikten sonra abi dedim böyle böyle kenardan böyle üstünde Türk bayraklı şapkası olan hatunlar geçiyodu bu adamlarda hem kızlara laf atıp hemde Türkiyee ana avrat sövüyolardı ben kasıtlı kırdım kasıtlı çarptım dedim sonra benim bişe istediğim yok zaten arabanın garantisi var ki o kadar hasarda yok bende müsade et ben gideyim bunların yanına kalmasın bu yaptıkları dedim tamam kardeşim sen bin arabana hadi kaybol gözümden dedi sonra adamların yanına gidip beyler karakola kadar gidecez buydun dedi

Yaptığım doğrumu yanlış tabi ki ama yapcak bişey yoktu...

• olay sakinleştirici ne oluyor?
  • İyide sen adamın arabasına vurduktan sonra niye kaçıyorsun?Hem milletin malına zarar veriyorsun hemde mazlumu oynuyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

İyide sen adamın arabasına vurduktan sonra niye kaçıyorsun?Hem milletin malına zarar veriyorsun hemde mazlumu oynuyorsun.

quote:

Yaa trafikte giderken akılsızın biri hafiften tamponuma dokundu ama hafif yani zarar vermeyeceğini kestirebildim camı açıp noluyo lan deyince adam küfür etti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tim Robbins

olay sakinleştirici ne oluyor?

bi tür kimlik diyelim
  • ama sonuçta olan duran arabanın sahibine olmuş , yaptırdın mı arabayı bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: baycan87

ama sonuçta olan duran arabanın sahibine olmuş , yaptırdın mı arabayı bari

Kendi arabamı yaptırdım tabi onunkini ne yaptırıcam olayı başlatan o ben adam gibi yolumda gidiyodum..
  • senin de çarpıp kaçman ve kendi deyiminle çirkeflik yapıp olayı bastırman hata, bari mazlumu oynama.
  • quote:

Yaa trafikte giderken akılsızın biri hafiften tamponuma dokundu ama hafif yani zarar vermeyeceğini kestirebildim camı açıp noluyo lan deyince adam küfür etti bende o sinirle (arabanın garantisi vardı) arabayı sağa kırdım adamın tam şöför ve arka yolcu kapısından adama sağlam bir dokundum benim tampon düştü adamın sol taraf içeri göçtü baya sonra adamlar önümü kestiler 2 kişiye tek belli dayak yicem ortamı bi sakinleştiriciyle sakinleştirdim dedim tamam polis çağarın çağardılar ama adamların tipleri görseniz tam at hırsızı böyle polis geldi yine üstüme yürüdüler filan sonra ben polislere( ki polisleri hiç sevmem) abi bi dakka özel konuşabilirmiyiz dedim tamam dedi çekildik kenara olay sakinleştiricimi onada gösterdikten sonra abi dedim böyle böyle kenardan böyle üstünde Türk bayraklı şapkası olan hatunlar geçiyodu bu adamlarda hem kızlara laf atıp hemde Türkiyee ana avrat sövüyolardı ben kasıtlı kırdım kasıtlı çarptım dedim sonra benim bişe istediğim yok zaten arabanın garantisi var ki o kadar hasarda yok bende müsade et ben gideyim bunların yanına kalmasın bu yaptıkları dedim tamam kardeşim sen bin arabana hadi kaybol gözümden dedi sonra adamların yanına gidip beyler karakola kadar gidecez buydun dedi

Hiç inandırıcı gelmedi. Doğruysa da polisin yaptığı nasıl iş? Onlar polise aynını dese onlar da ceza almadan giderdi o zaman?

Ayrıca konuyu açan eleman, çarpıp kaçmak hiç doğru bir davranış değil. Çarptığın arabanın sahibi sana lanet okuyodur şu an emin ol.

• quote:

quote:

Kendi arabamı yaptırdım tabi onunkini ne yaptırıcam olayı başlatan o ben adam gibi yolumda gidiyodum..

quote:

caddeye çıkarken biraz burnu fazla kaçırdım geriye gelirken mesafeyi kestiremedim ve arkadaki park halinde duran megane coupenin sol tampona vurdum(sarsıntıyı hissettim) hemen ordan kaçıp arabayı parkettim bizim arkaya baktım hiçbişey olmamış.

duran arabaya vurmuşsun bide utanmadan dolandırıldım diyorsun,yaptığın ayıp ve terbiyesizlik , yolunda giderken duran arabaya çarpmışsın!!!!!!

senin yapman gereken arabanın sahhibini bulup parayı ödemektir, onun komşsuu çakallık yapmış ama seninde odnan geri kalır yanın yok

bence yapman gereken (iyi huylu ahlaklı biri olduğunu söylüyorsun) arabanın sahibini bulup ben bir hata ypatım gel sanayiye götürelim yaptıralım parasını vereyim demektir

bir de utanmadan konu açmışsın .

edit:::a hoca sen nerden girdin araya ben konu sahibine diyorum konu içinde 10 tane konu açılmış bu söyledeiklerim night mareye değil , konuyu açan arkadaşa , eğer karşının arabasını yaptrımışsa bunları ciddiye almasın , yaptırmamışsa bu laflar aynen doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycan87 -- 1 Ekim 2008; 12:35:06 >

• Adamın arabaya vurdun,niye kaçıyorsun o zaman.

Adam gibi süreceksen sür,yoksa oturma o koltuğa,zaten ehliyetin yok,hangi sıfatla oturuyorsun oraya

Aslında araba sahibi sen kaçmaya çalışırken yakalayıp,çaksaydı 2 tane adam olurdun o zaman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

caddeye çıkarken biraz burnu fazla kaçırdım geriye gelirken mesafeyi kestiremedim ve arkadaki park halinde duran megane coupenin sol tampona vurdum(sarsıntıyı hissettim) hemen ordan kaçıp arabayı parkettim bizim arkaya baktım hiçbişey olmamış.

duran arabaya vurmuşsun bide utanmadan dolandırıldım diyorsun,yaptığın ayıp ve terbiyesizlik , yolunda giderken duran arabaya çarpmışsın!!!!!!

senin yapman gereken arabanın sahhibini bulup parayı ödemektir, onun komşsuu çakallık yapmış ama seninde odnan geri kalır yanın yok

bence yapman gereken (iyi huylu ahlaklı biri olduğunu söylüyorsun) arabanın sahibini bulup ben bir hata ypatım gel sanayiye götürelim yaptıralım parasını vereyim demektir

bir de utanmadan konu açmışsın .

edit:::a hoca sen nerden girdin araya ben konu sahibine diyorum konu içinde 10 tane konu açılmış bu söyledeiklerim night mareye değil , konuyu açan arkadaşa , eğer karşının arabasını yaptrımışsa bunları ciddiye almasın , yaptırmamışsa bu laflar aynen doğrudur

Ha pardon hocam o zaman ben bana soyledın dıye dusundum ondan cevap verme ihtiyacı hissettim kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 1 Ekim 2008; 14:04:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Hiç inandırıcı gelmedi. Doğruysa da polisin yaptığı nasıl iş? Onlar polise aynını dese onlar da ceza almadan giderdi o zaman?

Ayrıca konuyu açan eleman, çarpıp kaçmak hiç doğru bir davranış değil. Çarptığın arabanın sahibi sana lanet okuyodur şu an emin ol.

Tabi inanmamakta özgürsününz bende size inanın diye kanıt sağlamaya çalışmayacağım..

• quote:

Ha pardon hocam o zaman ben bana soyledın dıye dusundum ondan cevap verme ihtiyacı hissettim kusura bakma.

ya bende işte seni konuyu açan arkadaş sandım, iyice karıştı

başta sana saydım gibi oldu , sen kusura bakma

ha bu arada sen sonuna kadar haklısın anlattığın konuda az bile yapmışın

• Ucuz atlatmışsın
  • quote:

quote:

ya bende işte seni konuyu açan arkadaş sandım, iyice karıştı

başta sana saydım gibi oldu , sen kusura bakma

ha bu arada sen sonuna kadar haklısın anlattığın konuda az bile yapmışın

Eywallah hocam doğru düzgün durmayan sana arıza çıkaran kimse ona 2 katını yapmak gerektiğine inanıyorum

• kullandığın arabanın plakasını buraya koysana
  • Aklıma "Cesaretin Var Mı Aşka" adlı dizideki Şeref geldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.