Şimdi Ara

Azir Nerf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce Azir Aldım Riot Dünyanın Nerfünü yedirmiş azire oynanmaz artık

• Bence de oynama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yama notlarinda bi nerf goremedim azir e ne alaka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de viktordan sonra azir alayım diyordum zor olanı seviyorum da bu nerf biraz ağır geldi. Acaba ezreal mi alsam
  • Askerlerin yok olma süresi çok kısa ve mana sıkıntısı aşırı fazla . Onlar bufflanırsa sorun kalmaz . Verdiği hasarda bir sorun yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

Ben de viktordan sonra azir alayım diyordum zor olanı seviyorum da bu nerf biraz ağır geldi. Acaba ezreal mi alsam

Ben Azir mainim olmasına rağmen hüzünüm derin olmadı çünkü popülerliği düşsün istiyorum. Herkesin oynadığı şeyi oynamayı sevmiyorum kolayı sevmediğim gibi ama bu nerf cidden bayağı ağır. En azından kalkan kalmalı. Biri kalmalı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Ben de viktordan sonra azir alayım diyordum zor olanı seviyorum da bu nerf biraz ağır geldi. Acaba ezreal mi alsam

Ben Azir mainim olmasına rağmen hüzünüm derin olmadı çünkü popülerliği düşsün istiyorum. Herkesin oynadığı şeyi oynamayı sevmiyorum kolayı sevmediğim gibi ama bu nerf cidden bayağı ağır. En azından kalkan kalmalı. Biri kalmalı ...

Ah o viktoru metaya soktular ya aynı duygu içerisine girdim. Geçen oyunuma geldi nicki Viktor Senpai adamın. Berbat ediyordu oyunu ucu ucuna kurtardık bot lane ile Azirin hala oynanacağını düşünüyor musun? Yani çok fazla etkiler mi? Earlyde çok sıkıntı çekiyorsa gerçekten ciddi ciddi haftalardır azire biriktirğim ip yi ezreal e harcicam

• quote:

quote:

quote:

Ah o viktoru metaya soktular ya aynı duygu içerisine girdim. Geçen oyunuma geldi nicki Viktor Senpai adamın. Berbat ediyordu oyunu ucu ucuna kurtardık bot lane ile Azirin hala oynanacağını düşünüyor musun? Yani çok fazla etkiler mi? Earlyde çok sıkıntı çekiyorsa gerçekten ciddi ciddi haftalardır azire biriktirğim ip yi ezreal e harcicam

bence azir hala oynanır sırf o askerlerle 2 cait mesafesinden dürtmesi bile yeter. ama early sıkıntı olacak üstelik dediği gibi mana sıkıntısı + asker süresi bufflanırsa dengelenir.

• Nerf geldi mi gelecek mi bide dediğiniz nerf su mu

Pasifinden as kaldırılıp w ye mi ne eklenecek
    E si kalkan vermeyip havaya savurmayacak?

Yada nedir bahsettiginiz nerf link lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yani şu şekliyle gelirse kesinlikle oynanmaz. Ancak umudum var hala bazı iyileştirmeler yapabilirler. Yapmazlarsa driftin çok bir amacı olmayacak. En azından ligte alınmaz solo q'da tek tük.
    Yeni itemlerle 3k can + 700 ap olabiliyor gerçi. En azından w damage'i aynı kalırsa Azir mainler oynar. Yine de midde artık tamamen farm odaklı bir karakter haline geleceği kesin.

• Yediği Nerfler benim bildiğim kadarı ile pasifinden gelen saldırı hızı kalktı q skilinin hasarı azaltıldı e skilinin verdiği kalkan kaldırıldı ve rakipleri havaya fırlatmayacak yeni gelen yama ile q skilinin hasarı eskisine getirildi bide e skilindeki kalkan geri getirildi oynanır Hale getirdiler
  • Kalkan kalkarsa saldırı kombosu bozulur çöp ederler.

Q sunun hasarı düşerse çok sıkıntı olmaz. Popüler olması cidden can sıkıcı eskiden Ahri ,LB, Syndra ,Yasuo ,Zed konuşulurdu.

Zor olduğundan nerf yemez demek istiyorum ama Zed e yaptıklarından sonra pek umudum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

Kalkan kalkarsa saldırı kombosu bozulur çöp ederler.

Q sunun hasarı düşerse çok sıkıntı olmaz. Popüler olması cidden can sıkıcı eskiden Ahri ,LB, Syndra ,Yasuo ,Zed konuşulurdu.

Zor olduğundan nerf yemez demek istiyorum ama Zed e yaptıklarından sonra pek umudum yok.

Yok ya adamlar mutlaka nerflüyor. Bu yüzden main champlerimi oynamasını istemiyorum kimsenin.
  • Ya arkadaş e yeteneğini kalkanı ve havaya savurması kalkarsa bu karakter ne yapacak? Kırılgan bir karakter zaten kaçış olarak tamamen e'ye göre oynuyorsun. Kombo bile e'ye göre iken böyle saçmalık olamaz. Silsinler o zaman karakteri. Zaten oynaması zor bir karakter (alışınca kolay ama=
  • Azir ölmüştür bu nerften sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.