Şimdi Ara

B450 anakartlar 4. nesil Ryzen’larla kullanılabilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X370 e destek bekliyoruz vermezlerse bende ki kredisi azalır. Zaten ilk aldigim dönem Ram mevzusuna çok uğraştık.

• Helal olsun.

• Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    Ohh ohh 3.reichin içinden geçilmesinin yıldönümü de yaklaşmış wolfenstein indireyim de biraz nazi vurarak kutlayayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yo ondan demedim. Hitler'i bende severim, dediğin gibi Hitler'de Türkler'i severdi. Gerçen sen Türkleri aşağılıyordun diye kavga ettik diye hatırlıyordum da, ben Yunan'ım falan diyordun sanki. Belki nickleri karıştırmış olabilirim. Yoksa Hitler ile ilgili bir sıkıntı yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 17 Nisan 2020; 11:20:3 >
  • bende b350 var olmaz mı ki?

• B350 için bir gelişme var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adolf Hitler 88 kullanıcısına yanıt
    Ege'de epey bir rehberlerle muhabbetlerim olmuştu. Orada ben de genetik olarak ve tarihten gelen benzerliği duymuştum ama tam tersi aslında Yunanların çoğunun Türk olduğu olarak. Hatta çoğu yunan mitolojisinin de aslında Türk tarihinden alınıp kendilerine çevirdikleriyle ilgili. Bayağı örnekler vermişlerdi. Şimdide taa Kangal köpeğine kadar kendilerine tescil ettirme gibi ezik girişimleri olmuştu ama ona hak veriyorum yani yüzyıllarca Türk'lerin egemenliği altında kalmanın getirdiği bir eziklik var. Sonrada onca ülkeye rağmen başarı elde edemeyip püskürtülünce ezik hissetmeleri ve bu kadar hırçın davranmaları normal. De yani başta benim demem Türk'leri beğenmiyorsan Türk forumlarında ne arıyorsun, git Yunan forumlarında takıl dı.
  • Olum konu b450 anakart konusu içindeki mesaj içeriği adolf hitler, türk antipatisi yok tarihi konular falan herkesin kafa tertemiz pırıl pırıl mı lan şuna bak okudukça yarıldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber. Bi amd sistem kurmak lazım döviz daha fazla fırlamadan.
  • b350 lerede destek gelir mi acaba ilk nesil r5 1600 kullanıyorum.bu cıkacak olandan

sonra soket kesin değisecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okidoki64 -- 17 Nisan 2020; 17:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATMESS

Güzel haber. Bi amd sistem kurmak lazım döviz daha fazla fırlamadan.
    Ben de kurmayı istiyorum lakin 4. nesli beklemek mantıklı değil mi?
  • x470 anakart 2600x işlemci var. Bakalım ilerde bi 4700x cakarız . Ama suan için bile 4.1 ghz 1.3 v gayet performanslı oldugunu düşünüyorum .İiyiki amd sistem kurmusum.

• themelinalist kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi sonra mı alsak, napsak bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BATMESS

İşlemciyi sonra mı alsak, napsak bilemedim
    Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Şimdilik pusudayım ama 4. nesil geliyorsa, biraz beklemekte fayda var gibi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: themelinalist

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Şimdilik pusudayım ama 4. nesil geliyorsa, biraz beklemekte fayda var gibi gibi

Alıntıları Göster
    Sistem kuracağımız zaman birbirimize haber verelim o hâlde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.