Şimdi Ara

B8 Passat Tdı+Dsg yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu mesajları 10 yaşındaki çocuklara okutsan senden daha iyi anlar. Yukarıdaki sana yazdığım mesaj dışında ekstra bir şey yazmayacağım, anlayabilecek olan "adam" oradan anlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Güzergah Tokat-Sinop o çevreyi gezdim yaylalara çıktım ve dönüş. Sinop şehir içi de dahil 5 kişi klima açık yakaladığım bir değer.
    Bu mesaja eklenen görseller:

B8 Passat Tdı+Dsg yakıt tüketimi

bak bunlarla gel ne yapalım 70 le gittiğin değerleri

• klima manuel herhalde bence arka camlar da manuel olmalı, ne de olsa satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Hocam aynı güzergahta 1.4 tsi manuel tüketimi ne seviyede olurdu acaba? Değerler çok iyi. Bu arada siz satmıştınız değil mi aracı.

2. B8 tdi dsg passatımı da sattım. Artık babamdan dolayı suv tarafına geçtik :)

1.4 tsi ile yukarıda 4.9 litre yaktığım şartlarda 6-6.2 litre tüketim elde edersiniz. 1.4 tsi 125 hp 1380 kg. Tamamen sizin sürüş tarzınız belirler tüketimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Güzergah Tokat-Sinop o çevreyi gezdim yaylalara çıktım ve dönüş. Sinop şehir içi de dahil 5 kişi klima açık yakaladığım bir değer.

bak bunlarla gel ne yapalım 70 le gittiğin değerleri

Alıntı 70 km ortalama hız ile paylaştığım değer, 100-110 km civarı hızlarda ve hız sabitleyici ile elde edildi.

Aralarda ışıklarda vs. Durduğum için ortalama hız düştü. Yoksa 70 sabit gideyim 110 km yapayım da forumu kandırayım gibi bir derdim yok.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Maşallah 1 yilda 2 passat. Allah daha çok versin.

Benim için dizelin 5 yaktığı ortamda benzinli 6-5/7 yaksa çok iyi. En fazla kilometre yaptığım yil 12000-13000 yaptım geçen yıl. Bununda yarısı uzun yol. Ne dersin bu durumda dizele +16000 fark vermeye değer mi? Birde merak ediyorum performans olarak dizel 1.6 tdi 120 hp mi yoksa 1.4 tsi 125 mi daha tatmin eder? Sonunda dayanamayıp bir Passat alacak gibiyim bende

• Ben o kirik aux kabosunu merak ettim. Cahiliyetimden soruyorum arabada bluetooth yok mu?

Benim sirket araci symbolde bile var da garipsedim.

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    Abi bizimki biraz alım satım :) Rabbim sizlere daha iyisini versin :)

Eğer manuel düşünüyorsan 1.4 tsi 125 hp comfortline sunrof + Led farlar kesinlikle harika tercih. Dizele fark verme. Bu arada 1.4 tsi 125 hp Passat 9.1 sn 0-100 verisine sahip. Dizel olan 10.8 saniye ciddi fark var :)

Bu da benim 1.4 tsi motorla elde ettiğim bir hız verisi daha da gider diyorum

• ben dizelde hep 7 yakıyorum ama sürüşle de alakalı
    Ciddi iyiymiş Son hızdan çok ara hızlanmaları merak ediyorum. Bakalim her niyetlendigimde başka bir şey çıkıyor. Ama sonunda alacam passatı. Azmettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 5 Nisan 2016; 22:43:06 >
    Bizim küheylan da bu kadar gider mi yaw?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 5 Nisan 2016; 22:48:52 >
  • quote:

Ciddi iyiymiş Son hızdan çok ara hızlanmaları merak ediyorum. Bakalim her niyetlendigimde başka bir şey çıkıyor. Ama sonunda alacam passatı. Azmettim

Ara hızlanma 1.6 turbolu araçlara göre bir tık aşağıda ancak atmosferikten sonra her türlü tatmin eder :) test sürüşü yapın mutlaka. Araç alımında da haberim olsun fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Bizim küheylan da bu kadar gider mi yaw?

Jetta ve Passat aynı ağırlıkta yaklaşık.

Toplanıp bir test yapalım 1.2 symbolü ve jettayı test edelim şartları zorlayalım 😄

• quote:

Al al... yakışır sana şehir içi tüketim verilerini tutuyorum şuan. Fotoları gönderecem sana

Teşekkür ederim. Bakalım yaza bir çılgınlık yapabilirim. Benim aklimda da comfortline+led far var. Halojenlere bir türlü ısınamadım. Tabi kısmet.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Gönder kardeşim. Bir gün test sürüşüne alacam senin düldülü. Otlanmaya alıştım senden :)

• Sümbül bizimkinden az yakar, forumun diline düşeriz valla:) yakın olsaydık olurdu tabiki ama bahaman ile avensis karşılaştırması yapabiliriz

• bahaman B kullanıcısına yanıt
    Canın sağolsun, ne demek... Şu teog sınavını bi atlatalım da ayarlayalım birgün. Hem test sürüşü yaparsın, hem de yakıt karşılaştırması yaparız.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Benim araç rollingde fena değil aslında ama basınca yakıyor meret. Tabi ben 1.85'e lpg alınca ne yaktığının bir önemi kalmıyor Herhalde satarsam bir gün en çok lpg ile bedavaya gezmeyi özlerim

• quote:

Teşekkür ederim. Bakalım yaza bir çılgınlık yapabilirim. Benim aklimda da comfortline+led far var. Halojenlere bir türlü ısınamadım. Tabi kısmet.

Hadi bakalım abi bekliyoruz

Bu da bonus :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.