Şimdi Ara

Babamı kaybettim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başın sağolsun kardeşim, adı nedir bir fatiha yollayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende benimkiyle aram iyi değil.artık hiç bir şeyi umursamıyorum çünkü hayat yalan,boş geliyoruz.hepimiz ölücez.bir iş bir meslek bir kız peşinden koşmayın.kendime bir ev tutup sabahtan akşama kadar yiyip içip kitap yazıcam.Ve hiç bir maddi kaygım olmucak diğerleri gibi.Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

Merhaba arkadaşlar,

Salı günü babamı kaybettim. Daha önceki konularımı hatırlayanlar olur belki. Bir ay kadar süredir zaten hastanedeydi. Karaciğer nakli sonrası tam toparlanamadı, akciğerleri de rahatsızlandı, son zamanlarda da diğer organlarında da yetersizlik başladı. Zaten bir süre yoğun bakımda kalmıştı, solunum cihazına bağlıydı. En sonunda da kalbi durdu, çalıştıramadılar...

Şimdiden çok özlüyorum babamı. Hiç gelmeyeceğini bilmek çok acı. İnanamıyor da insan. Akrabalarımızın, komşularımızın, arkadaşlarımızın desteğiyle ayakta duruyoruz. Babam da bunu isterdi eminim. Babamla ara ara tartışsak, küs kalsak da beni sevdiğinin herkes farkındaydı, ben de çok seviyorum onu. Sizlerden isteğim babalarınıza sıkıca sarılmanız, hayattayken mümkün olduğunca birlikte fazla zaman geçirmeniz. Ufak tefek dargınlıklarla tadınızı kaçırmayın, hayat kısa çünkü...

Babam için artık yapılabilecek tek şey dua etmek. Dualarınızı eksik etmezseniz de çok sevinirim. Okuduğunuz için de çok teşekkür ederim.

Basın sağolsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin.

• Başın sağolsun kardeşim,allah sabır versin.Babanın ruhuna fatiha okudum

Maddi,manevi her türlü yardım için benimle iletişime geçebilirsin

• Hani bir şarkıda da diyor ya;
    Dünyada ölümden başkası yalan.
    Gerçekten öyle, hepimiz geldik gidiyoruz dünyada iyilik insanlık namına arkamızda ne bırakırsak kâr. Başınız sağ olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 16 Ocak 2016; 16:46:52 >
  • Allah rahmet eylesin hocam

• Ah be kardeşim ..

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun inşallah ..
  • Allah rahmet eylesin. Daha şu çektiklerime zor dayanıyorum, acaba bir gün babamı, annemi kaybetsem ne yaparım hiç bilmiyorum.
  • Yakın zamanda benimde babam 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Şuan felçli seni çok iyi anlıyorum. ALLAH günahlarını affetsin sanada doğru yolu bulman için yardım etsin.

• Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  • Başın Sağolsun hocam.

• Rabbim gani gani rahmet eylesin. Başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.
  • Allah rahmet eylesin.

• Allah razı olsun hepinizden.
  • Başınız sağolsun.
  • Allah sabır versin hocam.Zordur.Hepimiz yaşayacağız bir gün bunu malesef.
  • Başın sağolsun kardeşim. Allah rahmet eylesin. Ölümlü dünya işte naparsın
  • Daha gençmiş, başınız sağolsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.