selam arkadaşlar ben AMD 64x2 atheros AR5700 wirelles card 3 GB lik ram ati radeon eran kartı kulanıyorum..... konu şu....burda ve diğer bütün forumlardaki yazıları okudum bt3 ve bt4 ü indirdim bt3 te ne yaptım ne ettim bir türlü sistem çalışmadı ilk başlarda Fatal Server Error Cannot run in framebuffer mode.Please specify bus IDs for all framebuffer devices
giving up. xinit: connection reset by peer (erro 104) : unable to connet to X server xinit: no such process (erro 3) : server error. başka bi yerden yeniden bi iso dosyası olarak defalarca indirdim ama yine aynı hatayı aldım..... uyarısı aldım..ve hala daha alıyorum bunu...bir tek vesa KDE de çalıştırınca bt3 çalışıyor bu kezde airmon-ng ve aircarck-ng airdump-ng hiç birisi yok menüde....ayrıca backtarck > wirelles tool diye yazmış millet ama ben bunlara hiç rastlamadım...... bt4 ise wirelles cartımı tanımıyor...bana bu konuda yardım eden bi arkadaş olursa çok sevinirim 2 gündür sabahladım pc başında ama sonuç (0) şimdiden tşkler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme