Şimdi Ara

Bad Company 2 hala oynanıyor mu ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gene haftasonu gene hileciler... serverın birinde sky666 denen bir lamer aimbot kasıyor. zaten düşük pingli adam gibi birkaç rush server var. onlara da hileciler dadanıyor.
  • konuyu başlatan arkadaş sayfaının en tepesine burada BC2 nicklerini yazabilir mi? Eklemek daha kolay olur. Ben daha nick veremiyorum oyunu şu an kuruyorum
  • hileci olan serverlardan hemen çıkın oynamayın arkadaşlar.böylelikle hileci mal gibi tek başına kalır.adam hile bunu herkes biliyor ama hala oynuyorlar hilecinin olduğu serverde.ben böyle insanlarıda anlamış değilim.hilecinin olduğu serverde inatla sürekli ölüyor ama oynuyor.hileci olan yerde dakka durmuycan.sonuçta her serverde hileci yok.bir sürü server var.ayrıca ben uydunetin internetini kullanıyorum.her zaman çok düşük pingli serverlar var hemde fazlaca.sadece geceleri azalıyor server sayısı.yinede yeterince server oluyor gecede.mesela server sıralamasında pinge göre sıralıyor ya oyun.bende 48 pingden başlıyor serverlar.ortalama 60-75 e kadar pingleri olan serverlara giriyorum.bi sorun olmuyor.ufak bir not daha.girdiğiniz serverlarda pingler oyuna girmeden öncekinden 2 katı gibi oluyor.yani serverin pingi 60 ise oyuna girdiğinizde 120 140 gibi ping değerlerinde oynuyorsunuz ortalama.ztn bc2de 150 max oynanacak pingdir.bundan fazlasında prooblem olur.ha oyun 180 pingdede akıcı gözükebilir ama.adamı vurmakta zorlanırsınız.

• Bende sistemin bf3 e göre düşük olmasından dolayı bfbc2 almayı dusunuyordum madem bu kadar arkadasımız var almak farz oldu Arkadaşlar oyunu alınca burdan bir ts ip si veririm kalıcı bı oda açtırırız oynamak ısteyen ts ye gelır ve birlikte oynayabiliriz
  • evet beyler ping sorunu ortadan kalktı nasıl oldu bilmiyorum fakat çok güzel oldu ping 160-180 arası oynuyorum isteyenler ekleyebilir thetrkygt beraber takılırız :)
  • Beyler beni de ekleyin beraber oynarız;

TheTurco
  • @desoloofturco

hocam ekledim ben seni
  • Hala Battlefield 2 ve Battlefield:Bad Company 2 ' yi aktif olarak oynamaktayım . İki oyunda da rahatlıkla dolu serverlar bulabilirsiniz içiniz rahat olsun .
  • [DARKNESS]
    Benide ekleyebilirsiniz ancak çok iyi oynayamıyorum hatta çok kötü oynuyorum ama zamanla alışırım herhal. Suddenattack'a alışmamda 3-4 ay sürmüştü :) Suddenattackla karşılaştırınca baya zor bu oyun ve de görev mantığını daha çözemedim.
  • BC2: Sgt._LeBlan
    Origin: Devotchka132

Ekran kartım yanmıştı aynı ekran kartından alıcak gücümde yoktu o yüzden farklı almıştım tabii bf3 için biraz düşük kaldı ve 30 fps civarında zorlanıyorum oynamakta bende geçen hafta bc2 aldım yıkılabilir çevreden kısılmamış olduğu için çok daha gerçekçi bir savaş deneyimi sunuyor. Ekleyin arkadaşlar birlikte oynarız. mikrofon vs. her türlü Bu arada Vietnam dlcsinide almayı düşünüyorum vietnam haritalarıda aynı oranda dolu mudur bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar bu konu altında nicklerinizi yazarsanız üst kısma ve listeme ekliyeceğim daha kolay olur hem ts de yazdım oraya girer oynarız

http://forum.donanimhaber.com/m_64233229/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOX-BytkN -- 7 Ağustos 2012; 8:40:08 >
  • benim nickim TURKISH_HANDEREE öğrenmek isteyenlere seve seve yardımcı olurum.
  • her bf oyununun kendi kitlesi vardır.Bf1942 de bile bugun açarsanız 30 server bulursunuz bf 2142 ve bf2dede durum öyle asla oyuncu sıkıntısı çekmezsiniz ben kendim bf 1942 oyuncusuyum ordan biliyorum 2002 yılında cıkmış oyun her gece oyuncu buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

BC2: Sgt._LeBlan
    Origin: Devotchka132

Ekran kartım yanmıştı aynı ekran kartından alıcak gücümde yoktu o yüzden farklı almıştım tabii bf3 için biraz düşük kaldı ve 30 fps civarında zorlanıyorum oynamakta bende geçen hafta bc2 aldım yıkılabilir çevreden kısılmamış olduğu için çok daha gerçekçi bir savaş deneyimi sunuyor. Ekleyin arkadaşlar birlikte oynarız. mikrofon vs. her türlü Bu arada Vietnam dlcsinide almayı düşünüyorum vietnam haritalarıda aynı oranda dolu mudur bilgisi olan var mı?

Vietnamda mükemmel. Hem vietnamda daha fazla fps alırsınız. Bina gibi değilde ağaçlarla doluluk olduğu için pcyi pek zorlamıyor

• Oyunu 2 hafta önce aldım.İsteyen ekleyebilir beraber oynarız
    bfbc2 nick:ViktorReznovTR
  • hayırlı bol fraglar :)
  • 3 çıkınca 2 yi direk silmişdim oynanmaz artık diye fakat 3 ü de bilgisayarımın kaldırmayacağını duyunca hayal kırıklığı ile bf serisini bırakmışdım, ama madem 2 hala oynanıyor devam edelim ama bir gün gelicem 3!
  • ps3 te 24 kişi full oynuyorum eksik varsa hemen kapanıyo vallah.
    oyunda harika
    benim bütçe yetmedi bende bc2 aldım hiçte pişman olmadım
  • Bir kaç sayfa full dolu server görünüyor Avrupa bölümünde. Sıkıntı yok hala bu konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Şu saatte bile BC2'de full olan birçok server var, alacak olan oyun bulma konusunda içini rahat tutabilir

Şunu da söyleyeyim, çoğu kişi kadar katı değilim BF3'e. Çok eleştireni var ama ben beğeniyorum hayli. Fakat BC2'nin atmosferi ve haritaları çok daha sağlam. Özellikle Valparaiso diye bir harita var ki efsanevi bence Keşke BF3'e de uyarlasalar

Arica Harbor ' u unutmayalım birader baya iyi tasarım...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.