Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue0384

yükledim çok memnunum da 1.2 de menü ve orta tuşa basarak da kilit açma ekranını aktif edebiliyordum 2.0 da bu ayarı bulamadım. pratik oluyordu benim için acaba ben mi bulamadım:( bir de şarjım çok hızlı azalıyor neden kaynaklanabilir aklıma hiç bişi gelmiyor. widgetleri kapatttım gerekli ayarları da yaptım ama yine aynı:((

Bada 2 de şarj biraz daha hızlı bitiyor. Yani size özel değil normal bir durum. Özellikle oyun ve uygulama çalıştırıyorsanız.

Kullanıma göre benim gördüğüm 1 ile 3 gün arasında kullanan var. Ben kendim de telefonlarımda test ediyorum sürekli. Şuan elimde 3 tane Wave mevcut. Ayrıca batarya Wave 2 lerde Wave lere oranlar daha çabuk bitiyor.
    Tabi batarya süresi için şarj alışkanlıklarından ve bataryanın fiziksel durumundan tutunda, veri iletişimi, ince ayarlar hatta kullanılan operatöre kadar çeşitli değişkenler var.
    Şarj için birkaç öneri yazılmıştı yukarılarda..

quote:

Orijinalden alıntı: CapKn06

çok teşekkür ederim hocam sayenizde oldu :) peki birşey daha sormak istiyorum hollada sürümü daha stabil dediniz onu yüklersek yine telefondaki uygulamalar indirdiklerimiz gidicekmi cünkü 2.0 a gecince aç gibi program ve oyun yükledim acısını cıkarttım birazda :D

Maalesef oyunları ve uygulamaları tekrar yüklemeniz gerekir.

anlıyorum sizi ama demek istediğim olağanüstü bir biçim de azalmakta şarjım. örneğin 1.2 deyken 2 gün gidiyordu fiziksel durumu iyiydi yani . 2.0 ı yükledikten sonra cebimde durduğu yerde o kadar hızlı azalıyorki çok şaşırdım. yarım günde bitiyo şarjım üstelik telefona dokunmasam bile.:(( anlayamadım bu durumu ama neyse. yazılım yükeslttikten sonra uzun süreli(10-12 saat gibi) bi şarj etme gerekiyor mu acaba ondan falan olabilir mi??

• Li-ion pillerde 10-12 saat şarjda tutmanın bir manası yok cihazı. Batarya dolunca içindeki devre şarjı kesiyor zaten. İlk fw atmadan sonra bir kaç şarj çabuk bitebiliyor fakat bir süre sonra yerine oturuyor. Şuan ben XXLB2 kullanıyorum S8500 cihazımda 1 günü buluyor rahat bir şekilde. 1 günü bulmasına karşın şöyle bir durum var, şarjdan çıkarınca cihazı %100 den %80 e kadar inanılmaz bir hızla düşüyor :) Daha sonra stabilleşiyor belki sizdeki durumda böyledir. Konum servislerini ve paket veri kullanımını kapatırsanız belki daha uzun bir pil ömrü elde edebilirsiniz.
  • multiloader denilen linke girmiyo açmıyo bndede wave 2 var telefon bi işe yaramıyo bada 2.0 yapıyım dedim olmadı bi yardımcı olsanız
  • arkadaşlar wave 2 8530 kullanıcısıyım. burada anlattığınız gibi bada 2 yi kurdum samsung apps a kayıtta oldum fakat social hub yüzünden hala reset atıyor cihaz. eksik birşey mi yaptım bilmiyorum ama anlatımınızdaki herşeyi eksiksiz yaptım yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Varol

arkadaşlar wave 2 8530 kullanıcısıyım. burada anlattığınız gibi bada 2 yi kurdum samsung apps a kayıtta oldum fakat social hub yüzünden hala reset atıyor cihaz. eksik birşey mi yaptım bilmiyorum ama anlatımınızdaki herşeyi eksiksiz yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

Social Hub girmeden önce hesap ayarlarını girmelisiniz. İlk mesajda yazıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: serdarbay

multiloader denilen linke girmiyo açmıyo bndede wave 2 var telefon bi işe yaramıyo bada 2.0 yapıyım dedim olmadı bi yardımcı olsanız

Alternatif link çalışıyor.

Arkadaşlar daha yazının başında biraz dikkatli okuyun diyoruz :) Lütfen biraz daha dikkatli okuyun sorularının hepsinin cevapları yazıldı

Kolay gelsin

• 2 adet yeni firmware çıkmış mart ayı için;

S8530XXLB2 2.0 2012 March S8530TLBLB1 Belgium
    S8530XXLB1 2.0 2012 March S8530OXFLB2 Baltic

Türkiye firmware yaklaşıyor gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

yukleme adımlarında 9. adımda ki resim gozukmuyor yenileyebilr misiniz.

Tekrar yükledim ;)

bu hollanda sürümünde ayrıca dil dosyası ekleyecekmiyiz yoksa kendi fw nin içinde mi var?
  • hollanda yükledim ama social hup a tıklayınca reset atıyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

yukleme adımlarında 9. adımda ki resim gozukmuyor yenileyebilr misiniz.

Tekrar yükledim ;)

bu hollanda sürümünde ayrıca dil dosyası ekleyecekmiyiz yoksa kendi fw nin içinde mi var?

quote:

Orijinalden alıntı: menem

hollanda yükledim ama social hup a tıklayınca reset atıyor???

Hollanda sürümünde TR desteği var. Yazıldı.
    2. sorunun cevabı da az üstte verildi. Konunun 1. mesajında da yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

2 adet yeni firmware çıkmış mart ayı için;

S8530XXLB2 2.0 2012 March S8530TLBLB1 Belgium
    S8530XXLB1 2.0 2012 March S8530OXFLB2 Baltic

Türkiye firmware yaklaşıyor gibi

Haber için teşekkürler hocam

TR çıksa bile Samsung bu işti gerçekten anlaşılmaz şekilde batırdı. Neyse umarım çıkarsa da çok daha stabil ve gelişmiş (BugFree) bir versiyon yayınlarlar da biraz olsun kullanıcıların sabrına değer.
  • arkadaşlar ilk sayfadaki fw yi yükledim XXKL6 dimi doğru yüklemişim?
  • arkadaşlar biriniz cevap verin lütfen!!
  • Arkadaşım ilk sayfada yazıyor kocaman sürüm numarası. Ayrıca telefondan Ayarlar>Genel>Telefon hakkında menüsünde sürüm bilgisi var. Oradan da kontrol edebilirsin.
  • arkadaşlar bada 2.0 yükledim ama zil sesleri bazen çalıyor bazen çalmıyor tek sorun bu yardımcı olursanız sevinirim
  • s8500 wave 1 bada 2.0
    sürümünü yükledim ama tek sorun zil sesleri bazen calıyor bazen calmıyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boztepeli_6134 -- 28 Mart 2012; 14:52:25 >
  • Kies ve apps gunceLlemelerini bada 2 ye yorabilir miyiz acaba :D
  • yükledim herşey on numara yalnız bi sorunum var varsayılan yükleme belleğini hafıza kartı olarak ayarlıyorum 2 dakika sonra kendiliğinden bunu telefon yapıyo neden böyle yapıyo lütfen cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif4587

yükledim herşey on numara yalnız bi sorunum var varsayılan yükleme belleğini hafıza kartı olarak ayarlıyorum 2 dakika sonra kendiliğinden bunu telefon yapıyo neden böyle yapıyo lütfen cevap

hangi sürümü yükledin ben de yüklemeyi düşünüyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

quote:

yükledim herşey on numara yalnız bi sorunum var varsayılan yükleme belleğini hafıza kartı olarak ayarlıyorum 2 dakika sonra kendiliğinden bunu telefon yapıyo neden böyle yapıyo lütfen cevap

ben hollanda sürümünü kullanıyorum. gayet memnunum son derece stabil çalışıyor. telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp çıkardığım zaman benimde yükleme konumu telefon oluyor tek sorun bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattcan

quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

quote:

ben hollanda sürümünü kullanıyorum. gayet memnunum son derece stabil çalışıyor. telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp çıkardığım zaman benimde yükleme konumu telefon oluyor tek sorun bu...

hollanda sürümünü yükledim orjinal türkçe dil var içinde herhangi bi sorun yok telefon hafızasına dönme olayı telefonu pc ye usb ile bağlayınca oluyo oda araştırdım normalmiş.kayıt yerini hafıza kartı yapmame rağmen internette gezinirken bazen yeterli hafıza yok uygulamalar kapanacak diyo widgetlerikapatıyo bunun sebebini çözemedim ayrıca bu bada 2.0 de uygulama hafızası 1.09 gb gözüküyo onu nasıl arttırırım samsung appstan bişey indirirken sıkıntı oluyo cevaplarsanız sevinirim.kayıt yerim ve varsayılan belleğim 16 gb lık hafıza kartım olduğu halde bu böyle nasıl düzeltirim??

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.