Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altanbilisim

***BADA 2.0 KİES E DÜŞTÜ ARKADAŞLAR 11 MAYIS 2012 İTİBARİ İLE :)

ben 8530 un yayınlanan fw tr yi yükledim şuan kiesi açınca yükseltme desteklenmiyor diyor hala demek ki daha çıkmadı...
  • sadece 8500 için çıktı
  • 8530'un CPU su 8500 a gore daha iyi degil mi? Neden Bada 2.0 Kies'a dusmedi? bu arada duser mi bekleyelim ben halen 1.2 kullanıyorum ve hakikaten cok sıkıldım artık 1.2 inin performans vs lerinde.. ??
  • GT-8500 a yeni gelen Bada 2.0 güncellemesinden sonra kulaklıkla bağlantı kuramıyorum. SAMSUNG HM1000 modeli bluetooth kulaklık var ancak telefon cihaz arıyor ama bulamıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor ?
  • dedeefendi kardeşime sonsuz teşekkürler. bada 2.0 yükseltme konusunda çok endişeliydim. telefoncuya bi kucak para da vermek istemedim. sonunda sizin anlattığınız gibi uyguladım veeee sonuç mükemmel. klavyen dert görmesin.
  • Benim gördüğüm en büyük eksiklik eski sürümde ekran koruyucudan çıkarken sağ alttaki kapatma tuşuna bastığımızdada kaydırma ekranı geliyorsu ve kilidi açıyordum bu sürümde sadece sağdaki tuş kilidi düğmesi aktif diğerleri işe yaramıyor sizdedemi öyle bendemi sorun var.?
  • kiesten 2.0 ı yükledim fakat önceki sürümde şirket maillerini widget uygulaması ile takip ediyordum, yeni de böyle bir uygulama bulamadım, bilgi lütfen..
  • Kies'da samsung wave2 8530 için 2.0 geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereleman

Benim gördüğüm en büyük eksiklik eski sürümde ekran koruyucudan çıkarken sağ alttaki kapatma tuşuna bastığımızdada kaydırma ekranı geliyorsu ve kilidi açıyordum bu sürümde sadece sağdaki tuş kilidi düğmesi aktif diğerleri işe yaramıyor sizdedemi öyle bendemi sorun var.?

Önce sağ (veya sol), sonra ortadaki tuş, ya da ikisine birden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaklilar -- 28 Mayıs 2012; 15:21:00 >
  • valla o kdr bekledik bada 2 yi simdi korkumdan kiesten bile yukleme yapmiyorum :) yok kamerası bozulcak yok kulakligi calismicak bu nedir ya! estetikligi ve kamera kaydı dısında memnun ediciligi kalmadı.he kalmadı derken eksilen bisiy olmadi ama umutlarla bada 2 gelicek yukleme yapcaz tlfna rahatlama gelicek uygulama gelicek umutları da boşa cikti YAZIK.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bada 1.0 kullanıyorum. mutluyum huzurluyum. bada 2.0'a geçip risk almayı düşünmüyorum. bence siz de şansınızı çok zorlamayın. Bir ara bir sürü bedava uygulama vardı hepsini indirmiştim ama indirilenler kısmında görünmediği için ve 2.0'a geçerken her şey silindiği için 2.0 yüklememe kararı aldım. Bence 5-6 ay daha idare edip Galaxy S3 almak daha mantıklı olacak.
  • yok abi bu pil omru de yetmio bu cihazlara.bada 2 de daha cok pil tuketiyomus hic gecilmez zaten kasar,bayar. cok yavaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: qazqazla

GT-8500 a yeni gelen Bada 2.0 güncellemesinden sonra kulaklıkla bağlantı kuramıyorum. SAMSUNG HM1000 modeli bluetooth kulaklık var ancak telefon cihaz arıyor ama bulamıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor ?

bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

quote:

GT-8500 a yeni gelen Bada 2.0 güncellemesinden sonra kulaklıkla bağlantı kuramıyorum. SAMSUNG HM1000 modeli bluetooth kulaklık var ancak telefon cihaz arıyor ama bulamıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor ?

bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Telefon, kulaklığı aramaya başlamadan önce kulaklığı kapalı tutun. Kulaklığı, telefon cihaz aramaya başladıktan sonra açın.
  • Esime aldigim 8530 facebooka girmiyor. Cildircam artik. Kadincagiz sadece facebook kullaniyir o da calismiyor.
    Kiestan resmi 2.0 kurulumu yaptim olmuyor olmuyor...
    0 facebook veya M.facebook.com ile giriyor resimleri gostermiyor.
    Touch denedim o da stabil degil.
    Apps ten indirdigim uygulamayla login bile olamiyor.

İlk 2.0 yukledigimde M.facebook ile hicbir sikinti yoktu ama 3 4 gundur sanki data akisi kesiliyor...

İmdat.....? Ne yapmali..?
  • EKLEMEYİ UNUTTUM. Su anki surum 2.0 JVLC2
  • Sabahtan beri facebooku stabil calistirmak için ugrasiuorum
    *#8740# yaptım. Sanırım cihazı komple daha stabil çalıştırıyormuş bu kod.
    internet gecmisini silip kullanılan hafızayı ayarlardan hafıza kartı yaptım.
    Opera mini yukledim, daha stabil bir tarayıcı.

Su anda m.fACEBOOK.com ve touch.facebook.com ikisinden de girip videoları izleyebiliyorum.
  • arkadaşlar telefonuma bada 2.0 sürümünü yüklerken multiloder programına fota dosyasını koymadım daha doğrusu indirdiğim dosyalar içinde yoktu bende acemi olduğum için farkına varamadım ve telefonum hata verdi

telefonun ekranında şu yazılar yazıyor..

fota engine is not installed

Plz install below FOTA Eng.

(FOTA_ENGINE_VER_INFO_2.0)

Yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocazola

Esime aldigim 8530 facebooka girmiyor. Cildircam artik. Kadincagiz sadece facebook kullaniyir o da calismiyor.
    Kiestan resmi 2.0 kurulumu yaptim olmuyor olmuyor...
    0 facebook veya M.facebook.com ile giriyor resimleri gostermiyor.
    Touch denedim o da stabil degil.
    Apps ten indirdigim uygulamayla login bile olamiyor.

İlk 2.0 yukledigimde M.facebook ile hicbir sikinti yoktu ama 3 4 gundur sanki data akisi kesiliyor...

İmdat.....? Ne yapmali..?

Bilgisayardan girip facebookta guvenlik ayari yapmaniz gerekiyor. Facebook guvenlik ayarlarindan guvenli taramayi etkisizlestirip telefonu kapatip acin. ben de ayni sorunu bu sekilde cozmustum

• arkadaşlar meraba ;

bi kaç sorum olacak ; gerci forum baya gecmış tarıhte kalmış ama yada ben geç kaldım neyse

uzun lafın kısası 2 3 gun önce arkadaş bada 2.0 cıktı hala 1.2 yi kullanıyosun guncellesen dıyınce bende hiç sorgu sualsız guncelledım x bir siteden ....

meğersem bunu kıes ten de yapabılıyomusuz herhalde bunu duyunca cok uzuldum , kies ten yapmak hem daha guvenılır hem daha sağlıklıdır herhalde

neyse sonuçta olan oldu ve şimdi bi kaç soun var ;

1- rehmerim ve içindeli yuklu oyunalr gitmiş geri getırmenın bı yolu varmı ?

2 - sammsung apps e girmeye çalışıyorum anasayfayı açar gıbı yapıyor indirilenler diye bir kısma giriyor sonra geri çıkıyor

3- kıes ten bağlanıyorum guncelleme var dıyo guncelle dıyom hata verıyorrr ..

4- ınternete bı gırıyor bır gırmıyorrrrr

bıleydım yaparmıydım yawwwwww
    yardım edebılcek arkadaşiar varsa sımdıden teşekkurler .....

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.