Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedeefendi csc de böyle bir hata alıyorum sebeb ne acaba

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için
  • quote:

Orijinalden alıntı: esen38

dedeefendi csc de böyle bir hata alıyorum sebeb ne acaba

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için

tamam hallettim win rar silinmiş bende dosyayı çıkartmadan atmayta çalışmışım kusura bakmayın...
  • dedeefendi şebeke ayarlarını yaptım ama social hup a girmeye çalışınca yine reset atıyor sebebn ne acaba.
  • quote:

dedeefendi şebeke ayarlarını yaptım ama social hup a girmeye çalışınca yine reset atıyor sebebn ne acaba.

Bunuda hallettim ama şimdide social sub suresı doldu hatası veriyor nasıl hallederiz
  • benim telefonum kaçak imei li olanlardan. acaba bu anlatılanlara göre kendim yüklemeye kalksam herhangi bir sorun olurmu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

multiupload sayfasını açamayanlar ne yapmalı?
    ben ne evden, ne işyerinden multiupload sayfasını açamıyorum.
    dns falan mı değiştireceğiz, hangi dns acaba?

Multiupload sitesi birkaç gündür problemliydi hala açılmıyorsa alteranatif link vereyim.

quote:

dedeefendi şebeke ayarlarını yaptım ama social hup a girmeye çalışınca yine reset atıyor sebebn ne acaba.

Arkadaşım aldığınız hataların çoğunun çözümü ilk sayfada yazıyor. Biraz daha dikkatli okuyalım

quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

benim telefonum kaçak imei li olanlardan. acaba bu anlatılanlara göre kendim yüklemeye kalksam herhangi bir sorun olurmu ki ?

Telefon orjinal olduktan sonra en kötü ihtimal orjinal IMEI'ye dönersiniz tekrar klon attırmak zorunda kalırsınız.
    Ancak Samsunglarda IMEI falsh rom belleğe yazılmadığı için sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabi ki sorumluluk size aittir.

• quote:

quote:

Bunuda hallettim ama şimdide social sub suresı doldu hatası veriyor nasıl hallederiz

Bu hatanın çözümü nerde yazıyor...
  • angry birds falan yüklemenin başka yolu var mı şu an
  • quote:

quote:

quote:

Diğer aldığınız hataların hepsinin uyarısı vardı. Social hub ile ilgili olanı ise kaç defa kurmama rağmen almadım. Ancak bu hatayı aldığını yazan birkaç kişi duydum. Hatanın sağlam bir çözümü yok. SHP aktif olan bir FW yüklemeniz lazım. Bu sürümde de SHP aktif zaten. Tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yada şu şekilde çözdüğünü iddia edenler var. Ben denemedim.

Dediğim gibi bu sürümü farklı telefonlara kurdum ve kurmaya devam ediyorum. Italya fw si veya başka fwleri de kurdum. Ancak onlarda da çok fark yok. En fazla deneyim bu sürümde olduğu için daha kaliteli bir sürüm çıkana kadar bunu tavsiye ediyorum. En temizi dikkatlice fw atmak ya da başka fwleri anlattığım yöntemle aynı şekilde deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

quote:

quote:

quote:

Diğer aldığınız hataların hepsinin uyarısı vardı. Social hub ile ilgili olanı ise kaç defa kurmama rağmen almadım. Ancak bu hatayı aldığını yazan birkaç kişi duydum. Hatanın sağlam bir çözümü yok. SHP aktif olan bir FW yüklemeniz lazım. Bu sürümde de SHP aktif zaten. Tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Yada şu şekilde çözdüğünü iddia edenler var. Ben denemedim.

Dediğim gibi bu sürümü farklı telefonlara kurdum ve kurmaya devam ediyorum. Italya fw si veya başka fwleri de kurdum. Ancak onlarda da çok fark yok. En fazla deneyim bu sürümde olduğu için daha kaliteli bir sürüm çıkana kadar bunu tavsiye ediyorum. En temizi dikkatlice fw atmak ya da başka fwleri anlattığım yöntemle aynı şekilde deneyebilirsiniz.

Verilen bada 2.0.1 e geçtim işte budur problemsiz vede mükemmel bence herkez geçmeli , saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

quote:

quote:

quote:

Verilen bada 2.0.1 e geçtim işte budur problemsiz vede mükemmel bence herkez geçmeli , saol

Hayırlı olsun..

• dedeefendi_ arkadaşım çok teşekkürler.
  • social hub push servisi süresi doldu uyarısı alıyorum bu yüzden mailleri ekleyemiyorum bunun bir çözümü varmıdır?
  • wave723 kullanıyorum bunu yukleyebılırmıyım ve net olarak nasıl sağlaamam gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaltug89

wave723 kullanıyorum bunu yukleyebılırmıyım ve net olarak nasıl sağlaamam gerek..

Ne yazıkki buradakini yükleyemezsiniz hocam.

Ama yükleme prensibi aynı. Detaylı bilgi ve yükleme anlatımı için ŞURADAN faydalanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

social hub push servisi süresi doldu uyarısı alıyorum bu yüzden mailleri ekleyemiyorum bunun bir çözümü varmıdır?

2 mesaj üstte bu konu ile ilgili bildiklerimi söylemiştim. Bu uyarıyı alanlar için ITALYA Sürümünü deneyebilirler. Daha stabil olduğu söyleniyor ancak reset attığı için buraya eklemedim.
    http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=2&m=GT-S8530&r=1#regiona
    Burada tüm s8530 BADA 2 Avrupa bölgesi sürümlerini bulabilirsiniz. Full sürümlerde hepsinin yükleniş mantığı aynı. İlk mesajda bahsettiğim gibi.

Dosyalar ve yükleniş şekli aynı. SHP, Call record bazılarında aktif olmayabiliyor. İlk mesajda anlattığım şekilde o sürümü deneyin bir de.

quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

dedeefendi_ arkadaşım çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 18 Şubat 2012; 19:55:05 >

• GENEL BİLGİ

Çok oyun oyanayanlar ve uygulama kullananlar için söylüyorum. BADA 2 de RAM yönetimi çok iyi değil. Açtığınız uygulamalar kapatsanız bile sistem belleğinde kalıyor kısmen. Bu yüzden bir çok uygulama aç kapa yaptığınızda ram yetersiz uyarısı alabilirsiniz.
    Telefonu açıp kapatmanız gerekir. Ne yazıkki bunun çaresi şuan yok.

Asphalt 6 vs gibi ağır oyunlarda oyun açılmadan ana ekrana atma vs gibi sorunlar. Reset sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

Yani çok uygulama kullananlar, widget vs oyun oynayanlar için özellikle class düşük bir hafıza kartı kullanıyorsanız Bada 2 de sorun yaşayabilirsiniz. Şİmdiye kadar gördüğüm en büyük sorun bu.

Diğer bir sorun da tüm sürümlerde üst barda ve kilit ekranında hafif de olsa kasmalar var. Bazı ülke sürümlerinde daha fazla oluyor.

Ayrıca dediğim gibi SHP ve Call recorder her FW de aktif olmayabiliyor. Bunu aşmanın yolu var. Burada anlatmayacağım.

Yine mesaj sınırının artırılması için çeşitli yollar da var. Stune programı ile telefonun sistem doyalarında yapacağınız editlerle bu dediğim şeyleri düzenleyebiliyorsunuz ancak bu konunun ana amacı bada 2 yükleme olduğu için bunları anlatmayacağım. İsteyenler araştırabilirler.

Bu gibi sorunların güncel sürümlerle aşılacağını düşünüyorum. Şuan çıkan tüm sürümler aynı. Sadece bölgesel dil dosyası veya operatörlere bağlı ayar farkları var. Bunlarda bu fw lerde bazı küçük değişikliklere yol açabiliyor.

• teşşekkürler yükledim biraz sorunlu gecti ama onuda araştırarak hallettim.open serial port error hatası aldım ama allaha şükür kazaıs belasız hallettim.kullanıcı değiştirerek yükleme yapmak zorun da kaldım.tekrar teşşekkürler dosyalar ve anlatım için.
    OPEN SERİAL PORT ERROR hatasıyla karşılaşanlar bana mesaj atın link verip yardımcı olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

teşşekkürler yükledim biraz sorunlu gecti ama onuda araştırarak hallettim.open serial port error hatası aldım ama allaha şükür kazaıs belasız hallettim.kullanıcı değiştirerek yükleme yapmak zorun da kaldım.tekrar teşşekkürler dosyalar ve anlatım için.
    OPEN SERİAL PORT ERROR hatasıyla karşılaşanlar bana mesaj atın link verip yardımcı olurum...

Bu hatayı sürücüler düzgün yüklenmediği için almış olma ihtimaliniz yüksek.

Kies kuruluysa ve sürücüleri tam yükleyene kadar beklerseniz hatayı almazsınız.

İlk mesajda anlattığım gibi USB sürücülerini yükleyip bir müddet bekleyin. Özellikle Win7 de Sürücülerin tam olarak yüklenmesi biraz sürüyor. Böyle bir hata alırsanız telefonu usb den çıkarın, sürücüleri tekrar yükleyin gerekirse farklı bir usb porttan tekrar deneyin. İlk mesajdaki anlatımı dikkatle uygularsanız sorunsuz yüklersiniz.

Bu arada Bada 2 hayılı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 18 Şubat 2012; 20:46:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

teşşekkürler yükledim biraz sorunlu gecti ama onuda araştırarak hallettim.open serial port error hatası aldım ama allaha şükür kazaıs belasız hallettim.kullanıcı değiştirerek yükleme yapmak zorun da kaldım.tekrar teşşekkürler dosyalar ve anlatım için.

Bu hatayı sürücüler düzgün yüklenmediği için almış olma ihtimaliniz yüksek.

Kies kuruluysa ve sürücüleri tam yükleyene kadar beklerseniz hatayı almazsınız.

İlk mesajda anlattığım gibi USB sürücülerini yükleyip bir müddet bekleyin. Özellikle Win7 de Sürücülerin tam olarak yüklenmesi biraz sürüyor. Böyle bir hata alırsanız telefonu usb den çıkarın, sürücüleri tekrar yükleyin gerekirse farklı bir usb porttan tekrar deneyin. İlk mesajdaki anlatımı dikkatle uygularsanız sorunsuz yüklersiniz.

Bu arada Bada 2 hayılı olsun

sagol dostum,emeğine sağlık.

• çok basit olabilir ama ilk sayfada verilen şebeke ayarları internet için olanları nereye yazacağız ben 1.2 de aradım ama bulamadım merak ettim.
    biliyorum onlar 2.0 a geçenler için ama geçersek nereye yazacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.