Şimdi Ara

BAĞLANTILI OLMAYAN UÇAK SEFERLERİNDE BAGAJLAR HAVALİMANINDA BAĞLATILABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorum basit ama örnekle açıklayayım:
    Diyelim ki Pegasus'la Antalya'dan İzmir aktarmalı Sivas'a gideceğiz. Yalnız elimizde iki farklı bilet var: Antalya-İzmir
    Izmir-Sivas. İzmir'de bekleme süresi de gayet kısa...
    Şimdi bu durumda Antalya'da valizleri verirken bizim isteğimizle transit yolcu olmasak bile bagajlara transit yolcu işlemi yaptırabilir miyiz?
    Yani İzmir'de bagaj al-ver yapmadan direkt Sivas'a yönlendirebilir miyiz?

Not: Bu arada normalde bu uçuşlar bağlantılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilgisi olan???

• ben de yutiçi bileti yurtdışı biletine bağlatmak istiyorum . pegasusu arayacaktım ancak çağrı merkezini ücretli yapmışlar: 15-20 tl ücret ödemek gerekiyor 10 dakikası için. ama sanırım başka yolu da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

ben de yutiçi bileti yurtdışı biletine bağlatmak istiyorum . pegasusu arayacaktım ancak çağrı merkezini ücretli yapmışlar: 15-20 tl ücret ödemek gerekiyor 10 dakikası için. ama sanırım başka yolu da yok

Hocam ben olayı çözdüm. Pm'den yazıyorum

• oft01819 kullanıcısına yanıt
    ikiside pegasus biletiyse söyleyin check-in personeline bagajımızı sivastan almak istiyoruz diye onlar yardımcı olurlar sorun çıkacağını sanmıyorum
  • Aynı firmaya ait 2 uçuş zaten Check in bankosunda bağlanır. Siz de görevliye hatirlatmanizda fayda var.

Ama uçuşlar farklı hava yollarına aitse bildiğim kadarıyla mümkün değil. Esas bunun çözümü varsa bilen paylaşın lütfen.

• Teşekkür ederim arkadaşlar... Dediğiniz gibi oluyormuş. Ekstra bilgi olarak şunu söyleyebilirim. Telefonla müşteri hizmetlerinden de uçuş öncesi bu 'bağlama' işi yapılabiliyormuş. Ben de öyle yaptım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.