Şimdi Ara

BAJAJ ve HERO 2014 te ülkemizde... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
13.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fatura kabarık gelir,7kesmez ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

pulsar 200ns şekil olarak çok hoş bir görüntüsü var gerçekten performans dayanıklılık olarak iyiyse ve teknik servis olarak iyi giriş yaparlarsa fiyatlarda makul olursa iş yaparlar ülkemizde
    birde makinaları yakından görmek lazım videolar fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor

hem teknik servisi iyi olacak hem dayanıklı olcak hemde makul fiyat olcak sen ne aradığını tam olarak söyler misin bi :) saçmalık söylediğin sağlam ve ucuz motor HONDADA
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca93

quote:

pulsar 200ns şekil olarak çok hoş bir görüntüsü var gerçekten performans dayanıklılık olarak iyiyse ve teknik servis olarak iyi giriş yaparlarsa fiyatlarda makul olursa iş yaparlar ülkemizde
    birde makinaları yakından görmek lazım videolar fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor

hem teknik servisi iyi olacak hem dayanıklı olcak hemde makul fiyat olcak sen ne aradığını tam olarak söyler misin bi :) saçmalık söylediğin sağlam ve ucuz motor HONDADA

Bu kadar ön yargılı olma.

Bajaj daha ülkeye gelmedi. Resimlerden başka bir yerde görüp dokundun mu motorada bu kadar net konuşuyorsun?
    Motorun test sürüşünü yapan bir arkadaşım var gayet sağlam olduğunu söylüyor. Fiyatıda HONDAYA göre daha ucuz. Servis konusunda bir şey söyleyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaca93

quote:

bilinçli tüketici nin anlamını biliyomusun bunu bi araştırmanı tavsiye ederim.
    bir ürün alırken dayanıklılığınada bakarım serviste aldığım hizmetede bakarım bunların yanında fiyatınında normal kabul edilebilir bir seviyede olmasını isterim
    birde okuduğunu önce bi düşün ne demek istendiğini anlamaya çalış ezbere cevap yazma

• hero konusunda ve hero yedek parça ve aksesuar ile ilgili herturlü sorununuzda yardımcı olurum
  • Bu kadar marka bağımlısı olmayın arkadaşlar, BMW'nin scooter motorunu Kymco'nun yaptığını çoğu kişi bilmez. Kymco desen ıyy der, BMW dersen 40 bin tl bayılır. Pulsar bence tutacak, çin mallarının önünü kesecek, sağlam, ekonomik bir modele benziyor. Ayrıca rekabet iyidir. Çin malları piyasaya girmeden önceki zamanı düşünün.
  • Ben bu motora bayıldım abi. Kalite ön planda. Ve tarzı da iyi. Motorun çizgileri cok güzel. Şahsi olarak konuşursam ben hayran kaldım. Ailem normalde motor olayına çok sıcak bakmaz ama onlar bile beğendi. Mavisi süper ancak alırsam siyah rengi tercih ederim sanırım. Bu forumu takip edelim yeni bilgiler güncelleyelim arkadaslar. Honda cbr250r'nin toplam sayfası 500'lerde. Çok konuşuldu. Fiyatı da yüksek. Bu makine de hakediyor bence...
    Iyi günler dilerim saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziran ayında inş alıyorum motoru 7300 tl fiyatı aldiğimda bol ss ile destekleyeceğim ama renk konusunda kararsizim sarı hoşuma gitti biraz düşüneceğim artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bajaj'ın Kanuni ile işbirliği yapması oldukça iyi oldu. Hero ise 90'lı yıllarda Honda ortaklığıyla Türkiye'de baya bi aktifti, keşke çekilmeseydiler. Çünkü motosikletini seviyordum, o silindiri ileriye doğru bakan cup modelini.

Bajaj yedek parça açısından oldukça sağlam bir destek alıyor Kanuni'den. O yüzden pulsar 200ns yedek parça yada diğer modelleri için yedek parça vs. gibi sıkıntılar yaşatmayacak gibi görünüyor.

• aknbrn kullanıcısına yanıt
    erken konuşmanın zararı olmuş sanki biraz üstadım :)
    piyasayı kasıp kavurdu adamlar bende pulsar 200 ns aldım peşin parayla gittim fiyat kırarım diye bırak fiyat kırmayı tanıdık bayi olduğundan sıranın önüne zar zor geçtim:)bayi tanıdık olmasa epey sıra bekleyecektim

honda cbf 150 alacaktım esasen 0 km peşin parayla gitsem eminim ciddi fiyat kırabilirdim honda da ama pulsar ne yalan söyliyim bir çok kişi gibi benide cezbetti 2016 model aldım kronik sorunlarıda giderilmiş çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım
  • cemmeydan C kullanıcısına yanıt
    Bajaj Türkiye pazarında tam 12 den vurdu aslında ne çin malı kadar dandik ne japon kadar kaliteli ikisinin tam ortasını tutturdu fiyatıda makul tuttu kazandı piyasayı
  • karaca93 kullanıcısına yanıt
    bir erken konuşmadan dolayı ağzı yanan kardeşimiz daha

bu kardeşimize tarihten bir örnek vermek isterim

televizyon ilk piyasaya çıktığında Daryik F. Zanuck Twentieth Century Fox'un başkanı 1944 yılında şöyle demişti (Televizyon en geç altı ay içinde piyasadan silinecektir. İnsanlar her akşam böyle bir kutuya bakmak istemezler)lakin televizyonun geldiği nokta şu an ortada

Bajaj bu söylediklerinin hepsini yaptı kardeşim geçmiş olsun

Hondayı marka olarak kötülemek istemem ama cbf 150 deki yağ yakma olayı Bajaj vb. başka bir markada olsaydı acaba piyasada nasıl recim edilirdi acaba

bu biraz zenginin gayri meşru çocuğuna yasak aşkın meyvesi fakirinkine ise p.ç denmesine benziyor bilindik markalardaki kusurlar hoş görülüyor bilinmediklere ise şans verilmiyor
    bende 2016 NS var aslanlar gibi biniyorum hiç bir şikayetim yok hiç bir sorunda yaşamadım hatta keşke şu an Kuralkan sponsor olsada Hindistana kadar gitsem diyorum çok memnunum motosikletimden iyiki almışım herkese de tavsiye ediyorum boşuna 15 bin 20 bin para bayılmayın yazık o paralara

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt
    tamamen doğrudur bakımda yağ değişirken bizzat gözlerimle gördüm yağ kapağında KTM yazıyordu motor aksamlarının bir çoğu KTM veya muadili arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.