Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu’ndan 5G, fiber internet ve sosyal medya açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rehber_ , vebo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy şu anda #8
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yürekleri varsa e-devletten fiber talep formu açsınlar bakalım ne olcak görelim, yık herşeyi kullanıcıya.

• Köyüme internet gelmesi için imza topla gel dediler. Topladım götürüp verdim. Müdürlük proje çizdi. Bölge müdürlüğü onayamadı. Yani bakanın millet internet altyapısı ya da düşük hız istiyor açıklaması doğru değil. Sen yüksek hız isteyen herkese o hızı verdin mi ki böyle konuşuyorsun derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 Mbit ftth fiber kullanıyorum bu hız bana yetmiyor. Yetebilecek asgari hız muhtemelen 500 mbit gibi bir şey olacaktır. 1 gbit iyi, üstü rahat bir kullanım sağlayacaktır, tabii ki bunlar simetrik ve gecikmesi tek haneli rakamlarda olmalıdır. Gerçek fiber budur.

Ftth fiber olmasına rağmen pingim geçenlerde 30 a düştü bayram ettim, şimdi hatayı! düzelltiler de yine 45 civarı ping alıyorum İstanbul'a! Bakan Uraloğlu’ndan 5G, fiber internet ve sosyal medya açıklaması 

• Bu sitedeki en boş beleş üye bile, bu bakandan daha vizyon sahibi. En son internet hızının yavaşlığını, apartmandaki bakır kablolara bağlamıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Çok mu lazım :D

• Güya 5g diye internet sunacaklar ama kota 20gb olacak istemiyorum böyle 5g yi.

• Bakan Uraloğlu’ndan 5G, fiber internet ve sosyal medya açıklaması

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    samsung M52 5G
    Bimcell

Bakan Uraloğlu’ndan 5G, fiber internet ve sosyal medya açıklaması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Bakan Uraloğlu’ndan 5G, fiber internet ve sosyal medya açıklaması 

• Aynı oranda zamlamasınlar yeter.

• Bu adam ciddi sıkıntılı. 5g ve fiber konuları hakkında en ufak bilgisi olmayan biri. Millet interneti yavaş tercih ediyormuş diyor. Ya ciddi taş taş geçiyor ya fiyatlardan haberi yok yada 70 yaşındaki feysbuk dayılarından bahsediyor.

Kabile değişikliği gerekli.

• dün çalışıtığım yabancı şirketin toplantısında herkes internet hız testi yapıp sonuçları paylaştı, benden sonra en düşük rakam simetrik 300mps(kolombiya), amerika genelde gigabit düzeyinde, fıkra bu kadar.

benim sonuç:

Bakan Uraloğlu’ndan 5G, fiber internet ve sosyal medya açıklaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 27 Şubat 2025; 13:39:44 >
  • Freakk F kullanıcısına yanıt

Hatay merkezde yaşıyorum bulunduğum yerde altyapı yok. Uydunet dedikleri, ufak çanak antenle verilen bir internet, 6-8 mbps hız alıyorum. Her yerde çekim gücüyle övünen Turkcell mobil ile de bazen 0.66 lara kadar inen maximum 14-16 mbps hız ile işkence çekiyorum.

• memo90 M kullanıcısına yanıt
    Ben ankarada yasiyorum baskent olan bir burda bile is yerimde wifi olmasa bi sayfa acmak uzun suruyor eskiden tuekcell iyiydi ama gittikce yatirim dustu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kotalar kalkmayacaksa 5g hiç gelmesin gerek yok

• altyapı yapmak şirketlerin iş alanıdır .devlet sadece lisans verir ve vergisini alır. belediye yapı ve kazı ruhsatı verir. ama belediye doymak bilmediği icin şirketlere yüksek fatura çıkariıyor ve altyapı işleri durma noktasına geliyor. bu belediyelerin meclisinden yada Bakan ve Büyük meclisin kanun cıkarması ile ancak düzelir. bak senin su faturan bile elektrik faturandan daha yüksek gelmeye başlamadı mı ?devam . elektrik 220 geldi su 312. engelleyen kim ,kimse yüksek fatura gelmeye devam . bu kafa yüzünden altyapı cok beklersin ... yerel yönetimlere ve muhtarla yüklenin artık konu ilerlesin.

• MilesTeg M kullanıcısına yanıt

Aynen 5.5 G diye birsey yoktur. Teknolojinin cok gec geldigi ülkede eziklik kompleksi sonucu uydurulan, gec oldu ama biz daha iyisini yaptik demek gibi birseydir. 4G dede böyle yapmislardi, biride yazmis Advanced olunca 5.5G oluyor, yok kardesim bucuklu teknoloji, daha üstü 6G dir 7G dir ve böyle sürer gider. Telefon yazilimi gibi 5.5.1 4.5.2 diye sürümleri olmaz.

• 5 G ihalesi gelsin artık . belki 4. operatör için lisansı verilir ve rekabet fena olmaz.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Ulaştırma bakanın uzmanlık alanı Kara Yolları. Ömer Fatih Sayan Teknolojiden sorumlu Bakan yardımcısı.

• bulomen B kullanıcısına yanıt
    4.cu operatör çok zor Turkiyede ,hem ihale bedeli verecek hem baz istasyonu kuracak çok büyük maliyet lazım. Hindistan daki Jio operatörü Sahibi Akash Ambani gibi zengin birisi olsa o zaman ihaleye girer .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.