Fakat kendimde bir sirket sahibi olarak her zaman musteri memnuniyetini savunurum.Musteri memnuniyetini yeri gelir o isten ZARAR ederek de olsa memnun ederim.Cunku asla musteriyi tek seferlik gormem.. Arkadas ile alisverisimi anlatmadan once sahsi ticaret anlayisimi belirtmek istedim.. Alisverise gelince.. Arkadastan 1 kg luktu sanirim buyuk kavanoz cicek bali ve 1 kg eski kasar aldim. Kasar geldiginde tum yagi ambalajin icine akmisti.Ve de kasarin ucundan azicik tadina bakip dogruca cope attim.Cunku yenecek bir kismi kalmamisti.Buzdolabinda sogutup yagi uzerinde kurusun vs diye ugrastik ancak o tadini bir kere kaybetmisti ve resmen saman olmustu.. Aldigim bala gelince ; yasim 36 ve 15 yasindan beri ev alisverisini kendim yaparim.50 cesit bal yemisimdir belki.. Arkadasin sattigi bal hayatimda yedigim en TATLI baldi.Sekerli demiyorum.Cunku seker var mi yok mu bunu laboratuar ortami olmadan anlayamazsiniz bu yuzden zan altinda birakmak istemiyorum.Fakat seker tadi orani olarak gercekten ciddi oranda tatliydi. Arkadastan sonra yine arastirdim ve ozellikle bal konusunda ege nin,ozellikle marmaris civarinin unlu oldugunu buldum..Bu yuzden o bolgede ki firmalari su an tek tek deniyorum..Arkadasin konusuna diger firmalari yazmam dogru olmaz bu yuzden kendi deneyimlerimi forumun yemek bolumunda bal konusu altinda yaziyorum. Tum bu yasadigim olumsuzluklara karsilik siparis asamasinda ki guzel tavrini urunleri denedikten sonra ki sikayetlerimi belirttigimde goremedim.Kendisinin de umrunda oldugumu dusunmuyorum ki herhangi bir geri donusu olmadi. Normalde n11 den aldigim urunlerde ne olursa olsun yorum yazardim fakat olumsuz gorusum olmasina ragmen arkadasin profili etkilenmesin diye yazmadim. Arkadas beni hatirlamadiysa eger siparis kodum buydu 208988513696 |
İki mesajımda da tüketicilerden fikir almak istedim, sana birşey sormadım. Gereksiz yorumlar yapıp ahkam kesmissin. Senin balının bana göre olup olmadığına ben karar veririm. Ki bu durumda senin gibi saticidan bedava olsa almam. Farkettiysen esnaf demedim, satıcı dedim.
Hadi sana selametle. |
Akla mantığa sığmayan boş gözlemlerini ve seviyesiz üslubunu gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Senin esnaflığın bana göre değil, bana uğurlar olsun, seninde Allah yolunu açık etsin. |
Bu arada yukarida ki mesaji da yazmayacaktim fakat uyenin teki fiyatlar biraz yuksek diye yorumuna karsilik asagilarcasina 11.11 de bedava da vermeyi dusunuyorum,sen o zaman alirsin demesi cok yanlis olmus..
pazarlik etmek SUNNETTIR diye bir sey var..Ticarette de bol bol kullanilir bu cumle..Fiyat goruslerine karsilik sana bedavaya veriyim demek is ahlakina sigmaz,karsinda ki insani asagilamaktir.. |
Bal işinde bir tane sağlam iş yapan varsa bişey bilmiyorum demişsin. Bende bu yüzden senin sağlam iş yapıp yapmadığını bilemem. Ayrica kendi üretimin olmayan ballarida alıp satiyorsun. Bana çok tutarlı gelmedi soylediklerin. Esnafligina hiç girmiyorum zaten, herkese bir atar bir gider. Kimse benim balimda şeker var demez, seninde demeni beklemiyorum. Dolayısıyla arkadaşlardan özellikle bu işten anlayan tuketicelerin geri bildirimlerini merak ediyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 1 Nisan 2017; 18:27:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|