Şimdi Ara

Balata sıyırması gibi bir ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen düşük hızda kalkışa başladığımda, vitese henüz atmış yarım debriyajda gaz verdiğimde arabanın onunden balata sıyırması gibi bir ses geliyor ama surekli olmuyor ve cok farkedilir değil sizce ne olabilir.
    Teşekkurler.

• Özellikle geri vitese alıp geri geri gitmeye başladığımda oluyor.
    Fikri olan yok mu arkadaşlar.
  • Balata sıyırma sesi mi?? Kokusu olur ama sıyırma sesini hiç duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: technolog5557

Arkadaşlar bazen düşük hızda kalkışa başladığımda, vitese henüz atmış yarım debriyajda gaz verdiğimde arabanın onunden balata sıyırması gibi bir ses geliyor ama surekli olmuyor ve cok farkedilir değil sizce ne olabilir.
    Teşekkurler.

Kayış sıyırması olabilirmi söylemek istediğiniz ?

Gergi kayışı ve rulmanını gbir kontrol ettirin isterseniz
  • Geri vitesteyken oluyor. Evet kayış sıyırması gibi sanki bir türlü çözemedim yarın bir ustaya gitmek lazım sanırım. :(
  • Megane forumda bulamadım ancak farklı bir yerde cevap verilmiş.
    Belki diğer arkadaşlara da yardımı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_13407529/tm.htm

Cevap verme nezaketinde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende 2006 1.2 clio var. Aleti sanırım fazla zorladım.. Şanzımanda sorun var.. Araç stop haldeyken vites geçiyor ama motor çalışırken vites geçmiyor.. Sorun ne olailir sizce? ve Masraf ne kadar çıkabilir*???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaz pedalında ki son tık sesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xceptt

Arkadaşlar bende 2006 1.2 clio var. Aleti sanırım fazla zorladım.. Şanzımanda sorun var.. Araç stop haldeyken vites geçiyor ama motor çalışırken vites geçmiyor.. Sorun ne olailir sizce? ve Masraf ne kadar çıkabilir*???

bende de 2000 model clio vardi ve bir cukura düşme sonucu vites takozu çıkmıştı (servisin söylediği) ve servise kadar 1. viteste gitmiştim, başka vitese geçmemişti. servise göstermek gerekir. sorun o ise 5 dk lık iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.