Şimdi Ara

Balkan Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Biz 2 fotoğrafçı arkadaşız ve Şubat ayında Roma'ya gitmeyi düşünüyoruz. Öğrenci olmamızdan dolayı en çok yer görebileceğimiz ve en az para harcayabileceğimiz rota oluşturmak istiyoruz.

Roma'dan sonra direkt Belgrad'a geçmek oradan diğer Balkan ülkelerine geçip Arnavutluk'tan dönmek daha mı mantıklı olur bilet fiyatları açısından? Bir de Roma'ya alacağımız vizeden sonra Balkanlarda vize gerektiren diğer ülkelere girme hakkı tanınıyor mu? Şurayı mutlaka görmelisin vs. dediğiniz yerden bir rota oluşturursanız çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler.

• Hocam pek araştırma yapmamışsınız anlaşılan. Roma çok güzel bir şehir ve açık konuşayım fotoğraf çekmek için gerçekten harika. Ama oradan belgrad a geçmek çok da mantıklı değil. Balkan ülkeleri sanıldığı kadar çok ucuz değil. Ülkeler arası ulaşım da çok basit değil. Balkanlarda Hırvatistan haricinde çoğu ülke vize istemiyor. Yani pasaportunuzun olması yeterli. Benim size tavsiyem balkanlarla filan vakit harcamayın. Onun yerine ev kiralayarak ya da hostellerde kalarak batı avrupada daha fazla vakit geçirirseniz daha zevk alırsınız. Rynair uçuşlarına sürekli bakın. Romadan çok ucuza başka ülkelere uçak bileti alabilirsiniz. Romaya gitmişken kesinlikle floransayı görün. Hatta venedik e de gitseniz çok iyi olur.

Balkan turu olayı bizim türklerin abartısı. Tamam güzel ama çoğu insan beklediği bulamadan geri dönüyor.
  • dinamit06 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Roma'ya ayrı olarak gitmeye karar verdik dediğiniz gibi. Teşekkürler.
  • Şengen vizesi alacaksan eger turkiyenin vizesiz girilen yerlerine daha sonra git derim sonucta en az 600 tl ekstradan verip vize alacaksin italya dan - fransa ya gec derim. Avrupa da hirsizlik acayip fazla dikkat edin . Sonucta o ulkelerin buyuk meydanlarina gidip foto cekeceksiniz gocmenler gelip bilegine bir ip baglayip ondan bile 10 euro para istiyorlar :) gocmenleri cok yaklastirma yin yaniniza fena hirsizlik ceteleri var avrupa da galaba yerlerde .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Konu hakkında detaylı bir yazım var. Ben de fotoğrafla ilgilendiğimden buna yönelik güzel yerlere gitmeye çalıştım. Plan program konusunda da yardımcı olacağını düşünüyorum. Aklınıza takılan bir şey olursa seve seve yardımcı olurum. Keyifli seyahatler.
    https://dikeydunyam.com/2018/07/22/vizesiz-balkan-turu/
  • Turlar için siteye bakabilirsiniz. www.htrturkeytours.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.