Şimdi Ara

Balkanlarda Tek Yön Bilet Satılmaması Hususu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Makedonya ya bilet alacam ama "Bu destinasyona tek yön bilet için ..... numarayı arayın" gibi bir ibare düşüyor Pegasus Havayollarında. Aramadım ama geçmişte böyle bilet alıpda sorun yaşayan oldumu?
    Bir de banka puanlarıyla bir yere gidiş ve farklı bir yerden dönüş bileti alabiliyor muyuz acaba?
    Teşekkürler...

• hakangeziyor kullanıcısına yanıt
    dönüş biletini almayanlar makedonyada geri çevriliyorlar o yüzden
  • Peki mesela dönüş biletinin başka bir şehirden olduğuna dair biletim varsa o zaman ne olur? Mesela Tiran'dan döneceğim diyelim...
  • tamamen gümrük memurunun insiyatifine kalabilirsiniz
    normalde daha önce giriş çıkışınız varsa veya schengen vizeniz varsa problem olmaz
    eğer şahsınızla ilgili gümrük memurunda şüphe uyandıracak bir durum yoksa sadece giriş damganızı basar soru bile sormaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangeziyor

Arkadaşlar, Makedonya ya bilet alacam ama "Bu destinasyona tek yön bilet için ..... numarayı arayın" gibi bir ibare düşüyor Pegasus Havayollarında. Aramadım ama geçmişte böyle bilet alıpda sorun yaşayan oldumu?
    Bir de banka puanlarıyla bir yere gidiş ve farklı bir yerden dönüş bileti alabiliyor muyuz acaba?
    Teşekkürler...

Kardeşim bal ben Pegasus Havayollarında çalışıyorum bu tamamiyle ülkenin koymuş olduğu kuraldır eğer illa tek yön bilet almak istiyorsan ya Schengen vize si olacak ya da o ülkenin vatandaşı olman gerekiyor ha dersen ki dönüş başka bir yerden onu tam olarak konsolosluk tan öğrenebilirsin senin yapman gereken konsolosluk ile görüşmek hadi kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.