Galiba oyunda en çok damage (hasar) veren char türü balta kullanan mı? Birde bow (yay) kullanan oyuncular arrow (ok) alıyorlar mı?
Karakter olarak soruyorsan damage-defans olarak charlar arasında hiç bir fark yok ama eğer balta derken silahtan bahsediyorsan en yüksek damagesi olan balta(bunun yanı sıra en düşük min damagesi olan da balta) Bow kullananlar tavernden bow almak zorunda; ayrıca bowa + basılabiliniyor, yani +3 silahı +1 okla +4 gibi kullanabiliyorsun. Kasmak için en ideali bow.
Hangisi en seri kasıyor peki?
Bowla toplaması çok rahattır.
bence silahtan ziyade hangi çar olursa olsun vermiş olduğun statlara göre en iyi damage i vurursun.
mesela bende Bow eleman var HP 100 sabit tuttum Dex 50 yaptım gerisi INT olarak kasarken 55 lvl a kadar 29 lvl okuyla kastım ama şuan elimde Violet Bow var. Ve geçen akşam birtane ispanyolun biri kafama ödül koydu 3 arkadaşı ve kendisini hiç zorlanmadan kestim.
yani uzun lafın kısası senin kendi çarına verdiğin puanlar ve elindeki silahın + upgradeine bakar iş tabiki birazda beceriye :D
Peki ben Silkroad oynuyorum.Onda sadece INT ve STR var.Bu oyunda dex felan ne bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: skyshadow
bence silahtan ziyade hangi çar olursa olsun vermiş olduğun statlara göre en iyi damage i vurursun.
mesela bende Bow eleman var HP 100 sabit tuttum Dex 50 yaptım gerisi INT olarak kasarken 55 lvl a kadar 29 lvl okuyla kastım ama şuan elimde Violet Bow var. Ve geçen akşam birtane ispanyolun biri kafama ödül koydu 3 arkadaşı ve kendisini hiç zorlanmadan kestim.
yani uzun lafın kısası senin kendi çarına verdiğin puanlar ve elindeki silahın + upgradeine bakar iş tabiki birazda beceriye :D
lvl 29 bow 57 dex istiyor nasıl dexi 50 de bıraktın ? birde meslek ne senin dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme