Şimdi Ara

ban ban bırakın bu oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GameoweR31

quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Ampul Maşaallah Bizm bütn mahaleyi ışıtır bu yav Çok güzel duruyorlar ama ronarkda 2 günde koxp ile kasıp 60 lwl olanları banlasalar tam olucak..

3 günde kasıp 60 olanları banlıyolar ama

evet doğrudur ben charı 3 günde 60 yaptım oto ban yedim adamlar 2 günde 60 yapıyo banlanmıyo

• bırakın sunları butun gm ler kendilerini bişe sanıyorlar ama hiç biri beni banned yapamıyor data ayarlarıyla guzel bi oynama yaptı bizim ark bana gm beni goremiyor yani bende onu goremiyorum ama fark etmezz biri cıkarmış ztn once gm savar de bi progam taki ben 76 lwl olup bilgisayara format attıktan sonra programı kurmayı unutp eslantta trole oturdugum zmna kdr beni goremedi sonra sı malum 999 banned from server ne bulduysa yazmış serefsiz siteye morco party oto atack expensi bilmem ne ex bugg vardı die bi ton bişe yazmış işte cok yalvardım geri vermesi için banı ancak 2 sene geri cekti 9. ayın 1 de acılacak insalah bekle beni baramus D:DDD
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3mp14r

quote:

Orjinalden alıntı: HaykoCepkiN

urfalıymıs ben sordum

urfalıyım dediği zaman ss alsaydın ben inanmıyorum Sorry.

sen espriden anlıonmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskark

bırakın sunları butun gm ler kendilerini bişe sanıyorlar ama hiç biri beni banned yapamıyor data ayarlarıyla guzel bi oynama yaptı bizim ark bana gm beni goremiyor yani bende onu goremiyorum ama fark etmezz biri cıkarmış ztn once gm savar de bi progam taki ben 76 lwl olup bilgisayara format attıktan sonra programı kurmayı unutp eslantta trole oturdugum zmna kdr beni goremedi sonra sı malum 999 banned from server ne bulduysa yazmış serefsiz siteye morco party oto atack expensi bilmem ne ex bugg vardı die bi ton bişe yazmış işte cok yalvardım geri vermesi için banı ancak 2 sene geri cekti 9. ayın 1 de acılacak insalah bekle beni baramus D:DDD

komik sen gidi

• abi biliyormsuun ben hiç gm olmadım...
  • Patos taki Gm çalışıyor dün ban show yaptı
  • biliyorum ark söledi
  • wayy köpekler bazen adamların shell rebit giydiklerini görüyom ballarından dolayı cok kıskanıyom onlara küfredip kacıyom

şaka şaka küfre karsıyım ama yinede adamları cok kıskanıyom
  • quote:

ronarkın ikonik diye şerefsiz bi gmsi var 61 lwl charımı acımadan banladı 1 2 saat önce

geçmiş olsn ...
  • bunu yapanşardan forumdada varsada yoqsada koxp kuruyolar ona sinir oluyom kendim elimle kastım 59 lvl im adamlar 2 günde 60 bunlara sinir oluyom yau.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkRemuS

Gösteri yapmak yerine gidip 1-2 koxper banlasalar ne kadar makbule geçer
    ama tabi ki k2

Bence de oralarda gezeceklerıne soyle koxper bolgelerınde tur atsalar daha ıyı olurdu.
  • yaw bızım avedonları sıldıler kendılerı ama avedon kullanıolar moralımı bozdular baq sımdı gene hatırladım gıden avedonu
  • offf ne süper parlıyo yaws
  • quote:

ronarkın ikonik diye şerefsiz bi gmsi var 61 lwl charımı acımadan banladı 1 2 saat önce

Niye ban yedin ?

Ayrıca kendini +21 rebith görmek isteyenler bu topicten devam edebilirler
    Not: Giysiler rebith olmalıdır

http://forum.donanimhaber.com/m_13039638/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLL4YoU -- 19 Mart 2007; 17:18:49 >
  • Senın Forumda ne ısın war Oyunda Millete Ana Avrat Söv bug Yapmayınca Adamlar Sonrada Gel Bu Foruma
  • GM LER KARIZMA HOS VE BOSDA... BİR ARKADAS IKONİK RONARKTA BENII BANLADII DEMİŞ...ADAMIMM IKONİK CYHPER IN GM Sİİ...
  • NooB..!!!
  • Artisler yaw
  • ya ben adamlarda S işareti avr ya ona yanıom adamlar hemen çıkarmışş ya:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.