arkadaşlar bana mountları donduran weaponlardan lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yardım edermisiniz?
Paralisy basman gerekli. Herhangibir dex silahına paralisy xtail basman işini görür. (str silahlarına basmanı pek önermem, dex silahları daha hızlı. Hayvanı dondurmada asıl etkili olan verdiğin hasar değil; ne kadar ara ile vurduğundr.)
teşeküürler konuyu biraz daha açarmısn o basacağım şeyin adını falan yazarsan sevinirim
Basman gereken taşın adı "Paralysis Crystal". Mor renkli bir taş. Bu crystali craftlaman için 1 tane Beast Plant, 1 tane Natural Gem, 3 tane Softening Oil gerekli.
bence satın al taşları 200kye bulursun tanesini bide arkadaşlar +5 paralysis basılı sworda 35m veriorum indirim veya fiyat yükselme yapabiliriz acil lazım bna
quote:
Orjinalden alıntı: Ersel.A
bence satın al taşları 200kye bulursun tanesini bide arkadaşlar +5 paralysis basılı sworda 35m veriorum indirim veya fiyat yükselme yapabiliriz acil lazım bna
ersel hala arıyormusun swordu
evet ama 30mden fazla vermem
nasıl bir sword o ya ve kimsede yok neden boyna yazıon oyunda yeşil yazıdan bağırsana
oyunda shouttanda ikide bir bağırıom zaten +4 var bir sürü +5az var ama bi tanıdığım var onda +5 varmış adam +5 2lvl swordla 100lvl bossu kesiomuş:O
oha nasıl kesio 2 lwlık swordla çok sağlam sword
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme