Şimdi Ara

bana mountları donduran weapon lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana mountları donduran weaponlardan lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yardım edermisiniz?

• Paralisy basman gerekli. Herhangibir dex silahına paralisy xtail basman işini görür. (str silahlarına basmanı pek önermem, dex silahları daha hızlı. Hayvanı dondurmada asıl etkili olan verdiğin hasar değil; ne kadar ara ile vurduğundr.)
  • teşeküürler konuyu biraz daha açarmısn o basacağım şeyin adını falan yazarsan sevinirim
  • Basman gereken taşın adı "Paralysis Crystal". Mor renkli bir taş. Bu crystali craftlaman için 1 tane Beast Plant, 1 tane Natural Gem, 3 tane Softening Oil gerekli.
  • bence satın al taşları 200kye bulursun tanesini bide arkadaşlar +5 paralysis basılı sworda 35m veriorum indirim veya fiyat yükselme yapabiliriz acil lazım bna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersel.A

bence satın al taşları 200kye bulursun tanesini bide arkadaşlar +5 paralysis basılı sworda 35m veriorum indirim veya fiyat yükselme yapabiliriz acil lazım bna

ersel hala arıyormusun swordu
  • evet ama 30mden fazla vermem
  • nasıl bir sword o ya ve kimsede yok neden boyna yazıon oyunda yeşil yazıdan bağırsana
  • oyunda shouttanda ikide bir bağırıom zaten +4 var bir sürü +5az var ama bi tanıdığım var onda +5 varmış adam +5 2lvl swordla 100lvl bossu kesiomuş:O
  • oha nasıl kesio 2 lwlık swordla çok sağlam sword
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.