Şimdi Ara

Bana notebook tavsiyesinde bulunabilirmisiniz ? HİÇ ANLAMIYORUM BU İŞLERDEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde 2 ay önce aldığım bi masaüstüm var. ama ne yazıkki güzelim pc yi bırakıp ünv. için şehir dışlarına çıkacağım :/ bunu yanımda götüremem. Notebook lazım bana. Sadece internete girip , müzik dinleyip , film izleyeceğim bişey istiyorum yani çok abartılıya gerek yok. donmasın takılmasın kasılmasın ısınmasın hiç bir sorun çıkarmasın hızlı olsun. ama öyle oyunmuş falan yüklemeyeceğim. Bi flash player yüklerim bi microsoft office programlarını yüklerim wordpad vs. başkada bişey yükleyeceğimi sanmıyorum. dediğim gibi beni bu şekilde götürecek bir notebooka ihtiyacım var. ve markaymış şusuymuş busuymuş hiç anlamam. 1.000 lira yı geçmesin istiyorum fiyatı. En fazla 1.200. Bu civarlarda bana ne önerebilirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xtubis

Evde 2 ay önce aldığım bi masaüstüm var. ama ne yazıkki güzelim pc yi bırakıp ünv. için şehir dışlarına çıkacağım :/ bunu yanımda götüremem. Notebook lazım bana. Sadece internete girip , müzik dinleyip , film izleyeceğim bişey istiyorum yani çok abartılıya gerek yok. donmasın takılmasın kasılmasın ısınmasın hiç bir sorun çıkarmasın hızlı olsun. ama öyle oyunmuş falan yüklemeyeceğim. Bi flash player yüklerim bi microsoft office programlarını yüklerim wordpad vs. başkada bişey yükleyeceğimi sanmıyorum. dediğim gibi beni bu şekilde götürecek bir notebooka ihtiyacım var. ve markaymış şusuymuş busuymuş hiç anlamam. 1.000 lira yı geçmesin istiyorum fiyatı. En fazla 1.200. Bu civarlarda bana ne önerebilirsiniz ?

Ağır Oyunlar oynamak için harici ekran karti istemiyorsan teknosada asus s400ca modeli bir ultrabook tavsiye ederim.hem cok kibar ve hafif notebooklara gore hem de ozellikleri sizi tatmin edecektir. Fiyati 1400 civariydi haftasonu turuncu indirim ile.elimde asus indirim çeki mevcut bununla 1200 civarina elde edersiniz. Düşünürseniz pm atabilirsiniz selamlar. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtubis

Evde 2 ay önce aldığım bi masaüstüm var. ama ne yazıkki güzelim pc yi bırakıp ünv. için şehir dışlarına çıkacağım :/ bunu yanımda götüremem. Notebook lazım bana. Sadece internete girip , müzik dinleyip , film izleyeceğim bişey istiyorum yani çok abartılıya gerek yok. donmasın takılmasın kasılmasın ısınmasın hiç bir sorun çıkarmasın hızlı olsun. ama öyle oyunmuş falan yüklemeyeceğim. Bi flash player yüklerim bi microsoft office programlarını yüklerim wordpad vs. başkada bişey yükleyeceğimi sanmıyorum. dediğim gibi beni bu şekilde götürecek bir notebooka ihtiyacım var. ve markaymış şusuymuş busuymuş hiç anlamam. 1.000 lira yı geçmesin istiyorum fiyatı. En fazla 1.200. Bu civarlarda bana ne önerebilirsiniz ?

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-CX61-ONE-445XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu254145.html
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-A55VD-SX377H-Core-i5-3210M-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Windows-8-pmu275659.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.