Şimdi Ara

Barcelona - gelecek hafta sonu için otel yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Salı günü Barcelonaya gideceğiz eşimle beraber aslında cumaya kadardı ama müsaitlik olunca uçak biletini pazartesi dönüş olarak değiştirdik fakat uzattığımız 3 gün için otelimiz yok henüz , sizce oraya gittiğimizde mi ayarlayalım yoksa biran önce halletmeli miyiz?4 ünde giriş yapıp pazartesi sabahı çıkış yapmamız gerekiyor.

Bir de booking dışında güvenilir site önerir misiniz bookingde olmayıp diğer sitelerde olan daha cazip seçenekler var (sonuçta sabah çıkıp akşam gireceğiz odaya )fakat emin olamıyorum gerçi şimdiye kadar bookingden de hiç satın almadım ama daha güvenilir geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence şimdiden odanızı ayarlayın orada oda aramakla vakit kaybetmeyin. (Internet bağlantınız bile çok kısıtlı olacak). Öncelikle halihazırda kalacağınız otele email ile uzatmanın mümkün olup olmayacağını sorun. Yer yok derslerse bookingcom'dan rezervasyon yapmanın yoluna bakarsınız. Rezervasyon sitelerinin hepsi aşağı yukarı aynı şartlarda yer veriyor. Ben en çok bookingcom'u kullanıyorum.
  • airbnb ye bi bak. illaki otel odasıa o kadar para verecem dersen o ayrı tabi. booking bu onuda maalesef 1 numara. tekel olmuş adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

airbnb ye bi bak. illaki otel odasıa o kadar para verecem dersen o ayrı tabi. booking bu onuda maalesef 1 numara. tekel olmuş adamlar.
    Otele ne kadar vereceğini biliyor musun? Airbnb her zaman ucuz olmuyor. Ayrıca Airbnb'de otellerde aldığın hizmeti alamıyorsun. Check-in'lerde sorun çıkabiliyor. Mecbur kalmadıkça airbnb rezervasyon yapmıyorum. Bir otelin güvenirliği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

Otele ne kadar vereceğini biliyor musun? Airbnb her zaman ucuz olmuyor. Ayrıca Airbnb'de otellerde aldığın hizmeti alamıyorsun. Check-in'lerde sorun çıkabiliyor. Mecbur kalmadıkça airbnb rezervasyon yapmıyorum. Bir otelin güvenirliği yok.

Alıntıları Göster
    Barcelonaya gitmis birisi olarak, otelleri fazlasiyla arastirdim. Ve inan cok daha pahali, ayrica airbnb de kod puan muhabbeti var. Gayet uyguna gelir.
    Bir otel odasi kadar luks olmasa da aslinda avantaji mutfagi olmasi, kahvalti aksam yemegi falan yapbiliyorsun hazir gida alip mikroda isitip yiyebiliyorsun ucuza.
    Sonuc olarak ikisinin de artisi eksisi var.
    Su ana kadar defalarca farkli yerlerde airbnb kullandim ve hic bir sorun yasamadim (yasamiyacagim anlamina gelmez tabi)
    Yorumlara bakarak tutuyorum odayi sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

Barcelonaya gitmis birisi olarak, otelleri fazlasiyla arastirdim. Ve inan cok daha pahali, ayrica airbnb de kod puan muhabbeti var. Gayet uyguna gelir.
    Bir otel odasi kadar luks olmasa da aslinda avantaji mutfagi olmasi, kahvalti aksam yemegi falan yapbiliyorsun hazir gida alip mikroda isitip yiyebiliyorsun ucuza.
    Sonuc olarak ikisinin de artisi eksisi var.
    Su ana kadar defalarca farkli yerlerde airbnb kullandim ve hic bir sorun yasamadim (yasamiyacagim anlamina gelmez tabi)
    Yorumlara bakarak tutuyorum odayi sonucta.

Alıntıları Göster
    Barcelona veya başka bir yer farketmez airbnb hiçbir yerde otel odasının yerini tutmaz. Her zaman da ucuz olmuyorlar. Adresine göre çok değişiyor. Genelleme yapmak zor.

• tamam sen otelde kal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.