Bildirim
barcelona real maçını veren yabancı kanal yok mu? malum trt hd şifreli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biss key'lidir diye tahmin ediyorum.
Ayrıca TRTHaber'de vermiyor muydu maçı? -
trt 3 de verecek diye biliyorum ama yine şifreli mi olur emin değilim?quote:
Orijinalden alıntı: ala
Biss key'lidir diye tahmin ediyorum.
Ayrıca TRTHaber'de vermiyor muydu maçı? -
Şifreli derken biss olur en fazla. Onu da araştırıp keyi bularak halledebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: huseyinoguz
trt 3 de verecek diye biliyorum ama yine şifreli mi olur emin değilim?
Alıntıları Göster -
bende dahili uydu alıcısı olan bir samsung tv var. biss girilecek yeri ne kadar aradıysam bulamadım. araştırmadığım yer kalmadı bu konu hakkında bilgi veren bi kaynak bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: ala
Şifreli derken biss olur en fazla. Onu da araştırıp keyi bularak halledebilirsiniz.
Alıntıları Göster -
Trt spor için key değerleri giriyorum bir türlü düzeltemedim nedir bu iş anlamadım vallahiquote:
bende dahili uydu alıcısı olan bir samsung tv var. biss girilecek yeri ne kadar aradıysam bulamadım. araştırmadığım yer kalmadı bu konu hakkında bilgi veren bi kaynak bulamadım
Alıntıları Göster -
walla cinnet geçirtecek bu olaylarquote:
Orijinalden alıntı: evindare25
Trt spor için key değerleri giriyorum bir türlü düzeltemedim nedir bu iş anlamadım vallahi
Alıntıları Göster -
digitürkün eski kasası dcr dt 9002 a var biss değeri girilmiyor.quote:
walla cinnet geçirtecek bu olaylar
Alıntıları Göster
carfourda premier prs 15000 vardı üstünde biss değerleri girili yazıyor onu aldım yine olmadı bu ne iş ya...
Acaba yazılım yükseltmek mi gerekir -
raha ferda kanalının frekansı yükle orada izleyebilirsin. Afgan kanalı.quote:
digitürkün eski kasası dcr dt 9002 a var biss değeri girilmiyor.
carfourda premier prs 15000 vardı üstünde biss değerleri girili yazıyor onu aldım yine olmadı bu ne iş ya...
Acaba yazılım yükseltmek mi gerekir
Alıntıları Göster -
TRT 3 şifreli şu anda açılmıyor ?quote:
raha ferda kanalının frekansı yükle orada izleyebilirsin. Afgan kanalı.
Alıntıları Göster -
quote:
Trt spor için key değerleri giriyorum bir türlü düzeltemedim nedir bu iş anlamadım vallahi
biss key ekranında sadece trt 3 ün keyi olacak.. diğer bütün biss keyleri silin... Bu şekilde düzelecektir... -
konuyu açan arkadaşa teşekkürler, maı tamamen unutmuşum şansa forumda dolaşırken gördüm şimdi hd olarak izliyorum tekrar teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: safaklardaquote:
biss key ekranında sadece trt 3 ün keyi olacak.. diğer bütün biss keyleri silin... Bu şekilde düzelecektir...
Alıntıları Göster
-
ben hiç biss key girmedim, trt hd şu an açık nedense...quote:
Orijinalden alıntı: ekpe_babam
konuyu açan arkadaşa teşekkürler, maı tamamen unutmuşum şansa forumda dolaşırken gördüm şimdi hd olarak izliyorum tekrar teşekkürler
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: safaklarda
quote:
biss key ekranında sadece trt 3 ün keyi olacak.. diğer bütün biss keyleri silin... Bu şekilde düzelecektir...
22 tane biss girişi vardı hepsini sildim sadece 1 tane girdim. bakalım olacak mı umarım işe yarar sağ ol -
axen 3000 fta ya biss şifresi girebiliyormuyuzquote:
Orijinalden alıntı: evindare25quote:
Orijinalden alıntı: safaklarda
quote:
22 tane biss girişi vardı hepsini sildim sadece 1 tane girdim. bakalım olacak mı umarım işe yarar sağ ol
Alıntıları Göster
-
maç bitecek neredeyse kırıcam sonunda internetten izliyeyim dedim yok oda olmuyor olamaz böyle birşey yaaa lanet olsun!quote:
Orijinalden alıntı: galaxy54
axen 3000 fta ya biss şifresi girebiliyormuyuz
Alıntıları Göster -
quote:
bende dahili uydu alıcısı olan bir samsung tv var. biss girilecek yeri ne kadar aradıysam bulamadım. araştırmadığım yer kalmadı bu konu hakkında bilgi veren bi kaynak bulamadım
Dahili uydu alıcılı tvlerde biss key açma özelliği yoktur.nafile uğraşmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: *malcolmx*
quote:
Dahili uydu alıcılı tvlerde biss key açma özelliği yoktur.nafile uğraşmayın
VESTEL Smart dahili uydu alıcılı tv' de izliyorum, bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi8 -- 19 Ocak 2012; 0:24:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
maç bitecek neredeyse kırıcam sonunda internetten izliyeyim dedim yok oda olmuyor olamaz böyle birşey yaaa lanet olsun!
aynen vallahi sinir krizi geçirdim desem yeridir -
Ben de TRT HD den izleyebildim.quote:
Orijinalden alıntı: evindare25quote:
Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL
maç bitecek neredeyse kırıcam sonunda internetten izliyeyim dedim yok oda olmuyor olamaz böyle birşey yaaa lanet olsun!
aynen vallahi sinir krizi geçirdim desem yeridir
Alıntıları Göster
@schumi8 in bahsettiği gibi B i s s Key menüsü var LED tv de. Vestel Smart TV sağolsun
Benzer içerikler
- sadece atv çekmiyor
- türksat 42e nedir
- kemal sunal filmleri hangi kanalda
- tv plus sansür kaldırma
- lg tv merkezi sistem uydu ayarlama
- trt frekans 2024
- starlink internet
- türksat frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X