Şimdi Ara

Başarımlar Sıfırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.7.5'te böyle bir şey olmamıştı. Onu silmeden kurduğumdan mı oldu bilmiyorum ama oyundan çıktığım zaman başarımlar sıfırlanıyor. Level, eşyalar ya da ev değişmiyor. Onlarda bir sorun yok. Sadece başarımlar sıfırlanıyor. Çözümü bilen var mı?

• Oyun orjinal mi? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Oyun orjinal mi? =)

Yok minecraft

=)
  • Aynı oyunun aynı sürümünü ( üstelik korsan ) olarak sorunsuz oynayanlar var. Şahsen tanıyorum. Hatta exe.'sini alıp kurdum ama yine aynı sorunla karşılaştım. Çözüm ve ya önerisi olan cevap verebilirse makbule geçer.
  • Oyun orjinal mi?
  • Zaten minecraftı orjinal oynayan pek fazla kimse de yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer28

Zaten minecraftı orjinal oynayan pek fazla kimse de yoktur.

Eminmisin? Fakirlik etme günlük 1 kuruş biriktirsen almıştın oyunu ben günlük 25 kuruşla aldım oyunu
    Premium sunucularıda unutma hypixel falan arkadaşlarınla tanıdını çıkarıtsın özellikle walls gibi ıyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı ben interneti iptal ettim. Foruma iş yerinden yazıyorum. Minecraftı ise evden oynuyorum. O yüzden minecraftı orjinal oynayamam. Çünkü aktive etmek için internet gerekiyor.
    Bu arada nether'de kalenin alt katlarına inmeye çalıştığımda oyundan atıyor. Başarımlar ve bu oyundan atma sorunun çözümünü bulan çıkmadı mı hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawyer28 -- 18 Mayıs 2015; 9:21:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.