Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
98
Favori
1.004.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

iphone 6 cihazımda 2 yıl önce satınaldığım igo primo kullanıyordum.bugün programı açtığımda harita çıkmadı beni boş bir arazide gösteriyor.neler oluyor yoksa iphonedan desteklerinimi çektiler derken app storea girdimki yeni versiyon igo navigation.onu yükledim ama harita için benden para istiyor.inanmak istemiyorum,ben becerememişimdir yoksa harita için zaten ömür boyu lisans almış birinden para istemezler diyorum.
    @basarsoft

Merhaba.

İstanbul ofisimizi arayarak destek alabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.
  • app storedaki yorumlara bakarak eski igo primoyu sildim.iyi halt ettim.bütün kayıtlı yerlerim gitti.
    istanbul ofisini arıyorum ama destek yerinde değilmiş biz size döneriz dediler.umarım dönerler.24 saatlik deneme sürümünü indirdim bakalım neler olacak.
  • evet az önce aradılar ve artık bu duruma nng firması bakıyor orayı arayın dediler.
    nng internet sitesinde telefonla ulaşabileceğim bir numara yok sadece mail yoluyla sorunumuzu aktarabileceğiz.ve gariptir cevapta ingilizce olacakmış.
    ben en iyisi dolaptan bir bardak soğuk su içeyim en iyi çözüm bu olacak gibi.
    yazıklar olsun.
    sonuç: başarsoft markasını gördümmü artık kaçarım hiç işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Şubat 2017; 14:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Dün 15-20 Km. kadar deneme şansım oldu; Kavşak görünümler,Tünel görünümünde, Tabelalarda sorun yok. Düz yolda giderken ara ara yan yola geçişler yapıyordu bu düzelmiş. Yol tariflerinde belirgin iyileşme var artık harita datasından mı, yazılım düzeltmelerinden mi bilemiyorum ama hissedilir iyileşme var. İlk sürümde sorunlar yaşadıklarını belirten kullanıcılara şiddetle tavsiye ederim. Hemen güncellesinler.

Benim dikkatimi bir konu çekti; derleme tarihi. 2016.10 şeklinde tanımlanmış ama PND cihazlardaki 2016.12 ay değil de 01.2017 olarak tanımlanmış. Doğru anlam çıkarmam gerekirse yaklaşık 1 ay daha yeni harita. Bir anlamda Başarsoft açısından 2017'nin ilk haritası diyebiliriz. Diyebilir miyiz @Basarsoft?

Keyifli sürüşler herkese

Korhan Bey selamlar.

Nextgen için yayınlanan harita 2016.10 için hazırlanan bir patch'i içeren bir versiyondur. Bu versiyon yakın zamanda PND cihazlar için de yayına alınacaktır. Şu an normal takvimimize göre ilerliyoruz. Her zaman olduğu gibi bu yıl da 2017.03, 2017.07 ve 2017.10 verisetleri hazırlanacaktır.

Saygılarımla,

Necmettin.

• Basarsoft kullanıcısına yanıt
    Peki ama trafik bilgisi neden kayboldu.. yada nasıl açabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

Selamlar.

Az önce kontrol ettim bir sıkıntı göremedim. Ekran görüntülerini altta yolluyorum.

Ayarlar menüsünün altından çevrimiçi hizmetler menüsünü açıp kontrol ettiniz mi acaba?

Saygılarımla,

Necmettin.

Selamlar.

Az önce kontrol ettim bir sıkıntı gördüm. Ekran görüntülerini altta yolluyorum.

Ayrıca daha önceki sürümde ekranda trafik bilgisi ikonu vardı, ona bastığımızda bütün trafik bilgilerini sıralı olarak görebiliyorduk o kayboldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 24 Şubat 2017; 15:59:42 >

Yeni haritayla trafik durumu gitmiş. Sağ üstte trafik işareti yok artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016.10 için harita kapsamı yayınlanmış, merak edenler başarsoft sitesinden babilir
  • Trafik Bilgisi gelmiyor. Yaşadığım bölgede yayın olmadığından farketmemişim...
  • Ben de basarsoft+nng magdurlarindanim. Hani su omur boyu guncelleme sozu sonrasinda yen igo'ya gecilmesi hadisesi. Simdi yenisini alsak bunun omru ne kadar olacak? Ikincisi magduriyetimizin giderilmesi icin bir calisma yok sanirim. Ben ios platformunda satin almistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navitech qxv 521Primo - son güncellemeyi yapamadım. Toolbox güncelledim
    usb kablosu değiştirdim. 10 defa denedim olmadı.
    global_cfg.zip Dosya İndirilemedi hatasi veriyor. 2 gündür aynı soeun var
  • hasanmustafa06 kullanıcısına yanıt
    Bende 524 var problem olmadı,
    Haritaları yüklüyorsa,eski cfg ile kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Trafik Bilgisi gelmiyor. Yaşadığım bölgede yayın olmadığından farketmemişim...

Trafik bilgi gelmeyecek mi ?

İzmir de yok ,
  • bulentdilbaz B kullanıcısına yanıt
    Şu an Android Platformunda hiç bir yerde yok. Internet üzerinden uyarılar gelmiyor; düzeltilmesini veya bir yazılım güncellemesi bekliyoruz.

Sorunuz TMC (FM Frekansı üzerinden yapılan yayın) yönünde ise cevabı Başarsoft'tan öğrenmemiz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Selamlar.

Az önce kontrol ettim bir sıkıntı göremedim. Ekran görüntülerini altta yolluyorum.

Ayarlar menüsünün altından çevrimiçi hizmetler menüsünü açıp kontrol ettiniz mi acaba?

Saygılarımla,

Necmettin.

Necmettin bey

Başarsoft PNA kullanıcısıyım.

TMC üzerinden(İzmir) yayın alamıyorum.
    Düzelme olacakmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentdilbaz

quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Selamlar.

Saygılarımla,

Necmettin.

Necmettin bey

Başarsoft PNA kullanıcısıyım.

TMC üzerinden(İzmir) yayın alamıyorum.
    Düzelme olacakmı?

Merhaba.

Arkadaşlarımız sorunu çözmek için uğraşıyorlar, sorun çözüldüğünde yayın tekrar aktif hale gelecektir.

Saygılarımla,

Necmettin.

Teşekkürler

Saygılar
  • Aşağıda görüldüğü gibi bir yol yapıldı. Gidiş geliş, duble yol.

Bir seneden de fazla oldu. Bir işleseniz artık...

Uydu görünümü aşağıda:

• Sayın yetkililer,

Aşağıdaki resimde bulunan Vural Sokak'da düz gidiş yasak olmasına rağmen, güncellenen haritalarda bir düzeltme yapılmamıştır. Navigasyon her sabah beni bu yoldan götürmeye çalışmaktadır. Gerekli düzeltmenin yapılmasını rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweethomeless27 -- 9 Mart 2017; 15:29:57 >

• 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.