Şimdi Ara

Base mi cz mi bu itemlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar char diziceğim ya 69lvl yada 74-76lvl fakat +7 krowaz daqqer larından fln alamam o kadar butcem yok alabilecegim itemler maximum :

+8 shell set
    +9dual cleaver veya +8 shard +8 dw değisebilir bu konudada önerilerinizi bekliyorum
    dual +1 rol dual eme+1 belki iron set veya wp+2-iron neck ve old ske belt

Evet arkadaslar maxümum bu itemleri alablrm sizce bu itemler rlb demi daha iyi iş yapar cz demi daha dorusu bu itemlerle cz de adam keseblrmiyim krowaz silahı olmadıgı icin cz de is yapamam gibime geliyo ama bilmiyorum yardım edin lutfen bu arada charı kronosda yapıcam

• Zaten +8 Dv +7 Krowaz itemi kadar o kadar bütçem yok deme
  • cypher alti serverlarda her daim is yaparsin o itemlerle. hele kronosta... bence cz .
  • Cz de o itemlerle kronosta bence çok iş yapar.
  • adam dual +1 rol +8 dw alabilirim ama +7 raum alamam diyor olaya gel.soruna gelirsek cz yada rlb farketmez oynamayı bilirsen sayılı adamlardan olursun
  • seri cs ye dayanabiliyorsunda, seri 80 ne pek dayanılmıyor. suan icin ya hic oynama ya da rlb kas.
  • Babashop mode : On

Ha unutmadan kestiginden cok koxperlara yatarsin..
  • Playerlık varsa RLB'de king olursun
  • Colony Zone'da eğer Ronark ve üzeri bir serverda oynuyorsan sadece yem olursun diyebilirim. :) Ama gene de base için gayet uygun bir asas. Bence base oynamalısın.
  • Base
  • RLB git akarsın bu itemlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Zaten +8 Dv +7 Krowaz itemi kadar o kadar bütçem yok deme

+8 dw nin piyasasını bilmiyorum fakat orda dedigim gibi maximum olabilecekleri yazdım yani dual +9 cleaver +8 shell set dual old old ske dual 16 dex neredeyse +7 raum kadar tutar cunku herhangi bi sw de bile 250-300 tl diyolar ki kronosdan bahsediyoruz daha fazla tutar diye dusundum Ama +8 dew nin sacma oldugunu kabul ediyorum onuda alıcak butcem yok fakat ben burda sunu demek istedim sizce cok abartı item olmadan cz de mi daha iyi is yapılır rlb demi ayrıca kendinizi tatmin etmek icin konu acmayın diyen arkadas o zaman char tanıtım bolumu kaldırılsın mı? Ayrıca bu itemlerin cok daha fazlasına sahip olan insanlar var bu forumda ve konulardada goruyoruz bu kisileri bos bos mesajlar yazmayın

• Her türlü gideri var bu itemlerle Ama ben oyumu baseden yana kullanıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.